19. Back to School

291 15 0
                                    

Sheilan nk.

Herään virkeänä Alexin vierestä joka kuorsaa ja se kuuluu varmasti toiseen huoneeseen. Venyttelen käsiäni ja painan leukani Alexin olkapäähän suudellen hänen niskaansa. Hän mumisee ja sanon lempeällä äänellä
"Huomenta Alex."

"En oo vielä hereillä." Hän mumisee.

Viereisestä huoneesta kuuluu kikatusta ja huudan " Huomenta Selim ja Lexa." He vastaavat takaisin. Päivä alkoi pirteänä mutta kuka tietäisi että päivän mennessä pääsee pahuus valloilleen.

Nousen ylös ja kävelen alas tekemään aamupalaa. Pöydällä lepää pinkka kirjeitä selaan ne läpi ja avaan kirjeen joka on lähetetty minun ja Alexin nimeen. Avaan sen ja luen läpi:

Arvoisat Sheila Stone ja Selim Stone, Alex Moretz ja Alexa Moretz.

Alessia Stone on ilmoittanut että lukio on jäänyt kesken. Joten teidät Alex Moretz ja Sheila Stone on määrätty käymään lukio loppuun Atlanta Walls Public High Schoolissa kuin myös Alexa Moretz ja Selim Stone samassa koulussa alkaen lukuvuodesta 12.10.2017. Jos pyyntöä ei huomioida koko lukuvuosi on käytävä loppuun entisessä koulussanne.

Atlantan koululaitos

Mitä vittua? Äiti on ilmoittanut meistä. Mutta kuinka hän tietää Lexasta.

Huudan heidät alas ja he tulevat heti paikalla.

"Mitä vittua? Pitääks meidän mennä takas kouluun?" Selim kysyy.

Nyökkään ja Lexa katsoo inhoten. Alex taas on vielä unessa eikä ymmärrä koko tilannetta. Hän hieroo päätään ja silmiään.
Meidän pitää mennä huomenna takaisin koulun penkille. Saatana.

Katson koko porukkaa ja sanon
"Tyypit he meidän pitää mennä huomenna kouluun." Alex vihdoin herää ja huutaa "Mitä?!" Selitämme tilanteen hänelle ja hän ryömii takaisin sänkyyn huutaen.

Kello on vasta seitsemän aamulla ja me kaikki menemme takaisin sänkyyn. En paljoa saanut unta ajattelin tilannetta ja yritin hyväksyä että menemme takaisin kouluun. Sentään Alex on siellä. Kuinka selvisisinkään ilman häntä.

***
Herään ankeaan aamuun kaikki on kaaosta. Alex ei suostu herätä ja olen vain niin kiukkuinen. Huudan ennenkuin Alex herää ja puen päälleni mustat revityt farkut ja crop topin. Alexilla on päällään mustat farkut ja tyylikäs musta paita jotka hän puki päälleen vastahakoisesti ja vielä unessaan. Laitan meikkiä ja hiukset auki. Otan laukun ja lähden herättämään Selimiä ja Lexaa.

Kun avaan oven he nukkuvat söpösti lusikka asennossa. "HERÄTYS!" Huudan ja paiskaan oven auki. En vain millään jaksaisi tai haluaisi. Alex laatustaa alas ja istun keittiötasolla.

"Pliis Sheila eiks me vaan voida jäädä nukkuu me ollaan jo aikuisii."

" Alex me ollaan vikaa vuotta ja luitsä sen kirjeen jos me ei mennä kouluun niin meidän pitää tehä koko lukuvuosi uudestaan kotona."

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now