Epilogi

328 15 1
                                    

Alexin nk.

Tänään on vierailupäivä. En millään haluaisi lähteä. Kaikki tuskalliset puistot vain juoksevat silmieni ohi. Siintä on jo kolme kuukautta. Kolme tuskallista kuukautta ilman häntä. En ole nukkunut päiviin viikkoihin. Syön päivän aikana pienen annoksen linnun annoksen. En ole poistunut huoneestani viikkoihin. Olen iloinen että hän ei ole kuollut vielä. Mutta kun se päivä tulee en tule kestämään sitä. Joskus ajattelen miltä meidän elämämme näyttäisi jos hän olisi luonani.

Oveeni koputetaan ja Dexter avaa oven. Joo tiedän olimme vihollisia vähän aikaa sitten. Mutta paljon on tapahtunut kolmen kuukauden sisällä. Löysimme Dexterin kanssa rauhan kun Felix kuoli. "Hei pikkuveikka. Nyt on sen aika." Kiemurtelen ja ulisen. "En mä haluu." "Hei mä tiiän et se on yhtä tuskaa mut sun pitää mennä sun vaimon luo." Dexter "jakelee viisauksia."
"Voitko sä tulla mukaan." Katselen anellen Dexiä. Hän nyökkää. Pujautan päälleni tumman viininpunaisen hupparin ja mustat revityt farkut. Laahustan autoon. Nojaan autonikkunaan ja katselen horisonttiin.

Sairaalan ovet avautuvat ja lähdemme etsimään Sheilan huonetta. Huone 18. Hän on kahdeksantoista. Emme edes kerenneet juhlistaa hänen syntymäpäiväänsä tai häämatkaamme. "Hei kulta." Kuiskaan vaimoni korvaan ja suutelen tämän otsaa. "Mulla on sulle uusi tarina." Kuiskaan. Dex sanoo lähtevänsä hakemaan kahvia ja aloitan tarinan.

"He olivat onnellisia yhdessä. He täyttivät toisensa olivat toistensa puuttuvat palavat. Tyttö oli päivä ja poika oli yö. Tyttö sokeri ja poika suola. Tyttö valkea poika tumma. Kunnes he eivät enää olletkaan. Tyttö sai tietää kuinka vitummoinen retku poika oli ja hän jätti tämän pojan. Poika juuri menetti toisen puoliskonsa. Hän oli surullinen tuskissaan. Mutta tätä huolimatta tosirakkaus voittaa ja he palasivat yhteen. Mutta jos toinen mutka tulee matkaan kuinka sen selviää? Ja niin tuli toinen mutka. Poika vaaransi tytön elämän tietämättä. Tyttö rakasti häntä kuitenkin. He olivat toistensa puuttuvat palaset. He rakastivat toisiaan niin paljon että sanat eivät voisi kuvailla. Ja niin poika pyysi tyttöä vaimokseen. Ja tämä suostui. Tietenkin hän rakasti häntä niin paljon että muutkin kadehtivat.
Häät pidettiin samana päivänä kun tyttö täytti kahdeksantoista. Mutta joku terrorisoi häitä tappaen puolet vieraista ja rakkaista kuten melkein tytön. Tyttö vaipui koomaan eikä suostu heräämään. Poika on surun murtama ja silti tulee joka päivä kertomaan vaimolleen jotain sanomaan että tämä rakastaa tätä. Mutta tyttö ei vain suostu heräämään. On mahdollisuus että hän kuulee ja herää minä päivä hyvänsä olemaan rakkaansa kanssa. Jos tämä ei ole tosirakkautta niin mikä sitten on?"

Otin Sheilan kylmästä kädestä tiukasti kiinni ja suutelin sitä. "Mä rakastan sua, tyttö. Sä oot mun päivä, mun sokeri, mun kaikkeni ja ilman sua multa puuttuu toinen puolisko." Itkin ja Dexter astui sisään. Hän rutisti olkapäätäni "Koita kestää, kamu."

Olimme lähtemässä sairaalasta. Mutta jokin pysähti minut. "Alex!" pieni huokaisu kuului takantamme. "Sheila!?" Juoksin sängyn luo innoissani. "Mäkin rakastan sua, poika." Hän katsoo silmiini ja suutelen häntä. Oi kuinka ihanaa on pitkästä aikaa tuntea nuo ihanat huulet omillani. Olen helpottunut. Sain puoliskoni takaisin olen kokonainen.

Lääkäri myöhemmin selitti että Sheila kuuli jokaisen tarinani minkä ikinä kerroin ja oli päättänyt tulla takaisin luoksemme. Jouduin kertomaan Sheilalle hänen isästään ja Victoriasta ja Felixistä myös Dexteristä. Selimkin tuli sairaalaan siskonsa luo. Hän oli surun murtama Torista ja isästään. Felixiä meitä tulee ikävä.

Mutta sain tyttöni takaisin enkä ikinä enää aijo menettää häntä enää ikinä. IKINÄ.

Epilogi valmis. Kiitos kaikille jotka luki tätä tarinaa tai ees vaivautu tsekkaa vähä ootte ihanii.

 Kiitos kaikille jotka luki tätä tarinaa tai ees vaivautu tsekkaa vähä ootte ihanii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"The heart wants what it wants. There's no logic to these things. You meet someone and you fall in love and that's that."

— Woody Allen


×Sigma- Find Me Ft. Birdy×


Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now