12. Remember Me?

366 15 0
                                    

         |Kuvassa 15-vuotias Alexa|

   Martinin nk.

Kävelin ulos siitä on jo 3 vuotta kun olen nähnyt ulkomaailman. Olin vangittuna raiskauksesta. Se ei ollut minun vikani se tyttö vingutteli itseään minulle. Ja minä tein mitä hän halusi. - Aloitteen. Olen raju sängyssä ja tyttö ei tykännyt siitä. Mutta se ei ole se oikea. Vaan Sheila. Niin kaunis. Mitäköhän hän on tehnyt kaikki nämä vuodet? Jospas pistäytyisin hänen talollaan.

Talossa ei ollut ketään!
Paitsi nainen joka huusi puhelimeen kovaan ääneen.
"Alex, nyt kerro missä sä oot!! Mitä!? Sä oot Atlantassa!!" Tyttö oli raivoissaan.
Tytöllä oli tummat polkka hiukset.

Noniin eiköhän lähdetä Atlantaan. En saa poistua kaupungista joten joudun tekemään 'katoamistempun.'

Olin silloin Sheilan tukena kun hänellä oli rankkaa aikaa koulussa. Ja hän täyttää kolmen kuukauden päästä 18 ja joo olen seurannut häntä. Ja kun hän on täysi-ikäinen voimme seurustella laillisesti. Unelmoin vain.
En edes tiennyt missä päin Atlantaa tämä Alex on mutta jos hän tuntee Sheilan se on pääasia.

Saavuin Atlantan kaduille ja mietin mistä alkaisin etsimään. Se ei ollut niin vaikeaa kuin luulin, sillä näin kadulla naisen joka näytti aivan Sheilalta. Nainen kyllä työnsi vauvanrattaita. Eihän Sheila nyt voisi olla äiti. Hänhän ei ole vielä täysi-ikäinenkään. Mutta taisin vain olla kateellinen jos tämä nainen todella on Sheila minun pitäisi olla hänen lapsiensa isä.

Päätin seurata naista kotiinsa ja joo tiedän se on sekopäistä mutta en halua säikyttää häntä. Matka oli pitkä ja talo iso. Sheilalla menee hyvin.

En mennyt sisään vaan jäin tarkastelemaan tilannetta ulkoa. Huomasin kuitenkin että Sheila lähti ulos yksin. Missä vauva on? Nyt tekisin sen minkä vuoksi olin vankilassa. Olen rikollinen.
Mursin oven. Ja menin sisään. Pääsin tarkastelemaan. Kaikissa kirjeissä luki
Chase Stone tai MaryAnne Mochas Stone. Mutta Stonehan on Sheilan sukunimi. Tunsin iskun ja olin maassa kaikki pimeni.

Heräsin sidottuna tuoliin. Nuori mies katsoi minua ja nainen joka astui pimeästä sanoen "Alex? Onkse vielä pimee?" Tuo ääni tunnistin sen se on Sheila. "Ei Sheila se heräs." Mies katsoi Sheilaa ja käänsi katseensa minuun. "Sheila. Se on mä. Muistatko sä mut?" Sanoin ja tyttö otti hiihtomyssyni pois. "Martin! Sinäkö se olet? Oumaigod. Milloin pääsit vapaaksi?" Tyttö tarrautui minuun joka tuntui hyvältä ja alkoi oikein kuumottaa. Poika katsoi meitä. Ja minulle kävi vahinko. " Ei voi olla totta sulla vittu alko seisoo!" Poika huusi ja veti tytön pois luontani. Sheila purskahti nauruun. "Alex tässä on Martin mun ihana ystäväni." Sheila sanoi. Näytin pettyneeltä vittu me oltiin enemmän kun ystäviä. Siis mähän nuolin sua. Oltiin kännissä ja pokattiin. Yhden illan juttu, niin Sheila sanoi mutta minä rakastuin ensisilmäyksellä. Ja raiskasin hänen luokkatoverinsa vaan koska panetti. Ja jouduin kiven sisään.

He pääsivätkin minut vapaaksi tuolista ja Sheila halasi kunnolla. Vedin hänet lämemmäs ja melkein alkoi seisomaan. Haistelin Sheilan hyvän tuoksuista kaulaa ja poika veti meidät erilleen ja kysyi "Noniin nyt riitti. Mistä sä sait tuomion?" Mietin hetken kertoisinko totuuden ja kerroin "Raiskasin Shelina Sundarin." Sheila katsoi kuin olisin pahis. Ja peräänty "Sä raiskasit Shellyn?" Nyökkäsin. Ja hän melkein kävi itkemään. Sheila otti miehen niskan takaa kiinni ja halasi mies asetti kätensä tytön lanteille. Samalla Alex katsoi minua murhaavalla ilmeellä. "Oletteko siis kimpassa? Entäs se vauva teidänkö?" Kuinka voin olla näin tyhmä? Tietenkin Sheila on hemmetin kaunis ja Alex helvetin komea. He näyttävät ihanilta yhdessä.
"Olemme yhdessä. Ja ei se sinulle kuulu vaikka olisikin." Alex sanoi katsoen halveksuen. " Se on Isaac mun veljeni." Sheila sanoi.
"Aivan. Miksi kävit itkemään?" Kysyin.
"Shelina murhattiin. Kaksi päivää ennenkun jouduit sisään." Sheila vastasi kyyneleet silmillä.
Kaikki luulevat minun tappaneen sen tyttöraukan.

"Alex? Taskussani lappu siinä on luotettava henkilö joka kertoo että olen syytön". Alex otti taskustani lapun ja näytti sen Sheilalle. He kummatkin katsoivat minua ihmeissään.

" Miksi sinulla on kuolleen äitini nimi lapulla joka on taskussasi?"

"Alex Leondre Moretz?"

Hän nyökkäsi.

"Martin Samael Antonius. Olen äitisi veli. Olen enosi." Pidin tauon ja Alex katsoi minua pimahtaneena.

" Ä-äitisi ja s-siskosi ovat elossa."

*Allison Selene Antonius*
*Alexa Atene Moretz*
*Sheila Destiny Stone*
*Felix Aron Moretz*
*Dexter Michael Moretz*

×Sex Whales - Dead To Me (Instrumental) Ft. Fraxo×

En oikein tiiä tästä luvusta
Kuunnelkaa biisi.
Tos lopussa on sit vähä nimiä niitä on kiva keksii. XD

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now