14. Brother

307 16 0
                                    

              |Kuvassa heidän talo|

Alakerrasta kuului kamalaa huutoa ja päätin että sen jälkeen ei pysty enää nukahtaa. Kello 5.07.  Mitä vittua? Kuka käy huutamaan viideltä aamulla. Saatana! Helvetti! Jumalauta! Kuka ei anna minun nukkua.

Huuto ei näköjään haitannut Alexia, mutta minua se haittaa. Astelin vihaisen unisena portaita alas ja rupesin huutamaan. "Saatana! Miksi ette voi antaa nukkua rauhassa? Tällasta on ollu kaks päivää jo. Selim kunnioita isääsi ja iskä kunnioita Selimiä. Selim ja iskä antakaa mun nyt jo vittu nukkua!" Kun sain päästettyä aamu kiukkuni ulos isä ja Selim katsoivat minua ihmeissään ja lopettivat riitelemisen. Tallustin takaisin sänkyyn mutta kun palasin Alex oli ominut koko sängyn. Siis kokonaan. "Voi vittu!" huusin ja hyppäsin sänkyyn. Alex vingahti ja nosti päänsä nopeasti " Mitä? Miks?" Heiluttelin päätäni ja painoin sen tyynyyn.

Rauha kesti jonkun aikaa. Kello 10.30. Ulko-ovi pamahti ja siihen heräsin lopulta kunnolla.

Kävelin alakertaan ja näin isän keittiötasolla pitäen otsastaan kiini.
"Hei iskä kaikki okei?" Kysyin. Huomasin isän olevan poissa tolaltaan. "Olen vain kyllästynyt tuohon poikaan. Mihin se herttainen 10-vuotias hävisi?" Isä ja Selim ovat riidelleet jo kaksi päivää. Heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
"Se poika katosi samalla kun isä ja äiti erosi. Ja isä muutti toisen naisen ja lapsen kanssa vittuun hänen elämästään. Tiedän se kuulostaa hurjalta ja ilkeältä. Mutta se on totuus kun sä muutit Selim luuli että se johtuu siintä." Isä katsoi minua pieni hymy huulillaan. "Milloin minun pienestä tytöstä tuli noin fiksu ja aikuinen?" Ja suukotti otsaani. "... Kun hän löysi poikaystävän." Jatkoin.

MaryAnne käveli alas kiukkuinen Isaac-vauva sylissään. Hän antoi Isaacin minulle ja otti kupin kahvia.
"Ajattelin muuttaa pois tästä talosta." Tiesin että hän vitsaili. "Ei täällä pysty nukkua. Sinä ja Selim kokoajan huudatte joka herättää Sheilan ja sitten Isaacin." Hän pisti kahvin alas nopeasti ja yritti jaksaa lähteä töihin.
Selimiä ei näkynyt missään. Luultavasti löytänyt uuden kaveriporukan jonka kanssa savutella. Ehkä myös uuden tytön kainaloonsa.

Alex tallusteli alas myös ilman paitaa harmaissa college housuissaan. Isä ja Alex ovat oppineet pitämään toisistaan. "Huomenta vaan." Isä sanoi ja Alex mumisi vastaukseksi.
"Ainiin siskoni tulee tänään käymään jos sopii?" Alex kysyi kaataessaan kahvia kuppiin. Isä nyökkäili "Joo tottakai. Olemme töissä mutta olisi kiva tavata hänetkin."

Aamukahvit juotu. Isä ja Mary ovat töissä ja Isaac viety päiväkotiin. Kun isä lähti töihin Selim palasi takaisin talolle ja meni suoraan huoneeseen.
Ovikello soi ja Alexa astui sisään. "Huomenta veliseni." Hän sanoi pirteänä. Alexa halasi veliään jolla ei ollut paitaa. "Huomenta Sheila." Hän antoi minullekkin halin. Poikaystäväni pikkusisko on kyllä mukava ja herttainen.
Istahdimme pöytään ja keskustelille tilanteestamme. Heidän suvunsa historiasta. Allison kertoi Lexalle kaikki mitä tapahtui sinä iltana. Keskustelumme kuitenkin keskeytyi kun pikkuveljeni asteli alakertaan.

"Hei kukas sä oot, kaunis?" Hän aloitti. Sanoinhan tyttöjä ja tupakkaa.
"Hei Selim tässä on siskoni Alexa." Alex esitteli heidät. Ehkä Alexa olisi hyvä esimerkki Selimille. Toivon vaan että Selim ei vedä Lexaa mukaan tupakalle ja juomaan. Käyttäytymään huonosti ja kapinoimaan. Kyllä Lexa on fiksumpi kuin Selim.

Selim ja Lexa kättelivät ja hymyilivät. Alex näytti huolistuneelta ja ehkä syystäkin veljeni ei ole mikään kiltti poika. Häntä kutsutaan koulussa varmaan nuoreksi fuckboyksi tai badboykdi. Kaikki tytöt ovat läpällään tuohon poikaan, jota kutsun pikkuveljekseni. Niinhän minä ihastuin Alexsiin.

Alexa halusi esitellä Selimille kaupunkia. Toivottavasti he pysyvät poissa ongelmista.

Isä tuli kotiin, mutta Marylla on yövuoro ja Selimiä ei näy missään mikä ihme. Isä hyppäsi saman tien sänkyyn ja nukahti. Minä rauhottelin Alexia. "Mitä jos niille on käynyt jotain? Tai Lexa ryyppää ja polttaa?" Alex kuulosti niin huolestuneelta. Ymmärrän sen hän sai pikkusiskonsa takaisin eikä halua menettää tätä uudelleen. "Ne on ihan kunnossa. Vaikka Selim ei ookkaa mikään vuoden kiltti poika se pitää Lexasta huolta." Sanoin ja hieroin Alexin niskoja. "Tältä varmaa tuntuu kun on lapsia. Olla huolissaan koko ajan." Vitsailin. "Joo käydäänkö jo kokeilee." Hän vitsaili ja nousi jo päälleni. Aloin suudella häntä ja vein hänen ajatuksensa pois Selimistä ja Lexasta.

Selim ei ollut koko yönä huoneessan ja aloin jo huolestua. Jos Alex olisi huomannut hän olisi soittanut poliisit. Mutta hän nukahti ja nukkui kuin tukki.

Selimin on parasta tulla kotiin yhtenä kappaleena ja Lexa myös. Tai tapan hänet.

Taas uus luku.
Vaikka on lyhyt ei haittaa. Ja kuunnelkaa biisi jos ette oo viel Suosittelen kuulokkeilla kuuntelee.
Huomatkaa oon laittanu jotain sanoja näin koska ne ei tarjota kirjaimellisesti ainakaan tossa lopussa. Oon sitten lisänny näitte parin päivän aikana monta lukuu ni en tiiä milloin tulee seuraava.

×Two Feet - Go F*ck Yourself×

Tyttö ja Poika || VALMISDonde viven las historias. Descúbrelo ahora