15. Hit

295 24 3
                                    

Selimin nk.

Katsoin häntä hänen nauruaan hymyään. Yritin peitellä tuijotukseni. Mutta joka kerta kun hän nauraa en voi sille mitään minua alkaa hymyilyttää. Hän on minua vuotta vanhempi. Täytän 15 kuukauden päästä. Lexa. Hän on vain niin täydellinen. Kun hän sanoo nimeni kylmät väreet käyvät pitkin selkäpiitäni.

En ole ennen tuntenut näin ketään tyttöä kohtaan. Tietenkin leikin tyttöjen kanssa ja he ovat hyvää ajan vietettä mutta voisiko Lexa olla enemmänkin. Tyttöystävä?
"Selim, Alex on varmaan jo huolissaan ku mun piti yöpyy teillä."
Nyökkäilin ja pyysin kyytiä uudelta kaveriltani "Hei Jamesäijä heitäks meijät himaa?"

"Mikäli Alex antaa luvan sä nukut mun huonees." Sanoin itsevarmana.
Hän hymyili ja antoi poskelleni pusun. "Mistäs hyvästä tuo oli?" Kysyin. "Oot vaan niin söpö." Hän hymyili.
En ansaitse häntä en todellakaan. Hän on herttainen ja isosiskoni poikaystävän pikkusisko. Ja minä olen pahapoika ja jos Lexalle tapahtuu mitään Alex tappaa minut. Suojellen tuota tyttöä hengelläni.

James lupautui antamaan meille kyydin joten hyppäsimme kyytiin tietämättä mitä tapahtuisi.

James on 18-vuotias joten hän osaa kyllä ajaa autoa mutta en tiennyt että hän oli pilvessä ja juonut. Lexa istui vieressäni olimme takapenkillä ja juttelimme. Kun yhtäkkiä.

Boom.

Auto suistui tieltä toisen auton törmättäessä siihen.

Kuulin pelkkää huminaa korvissani kuulin Lexan kysyvän minua hiljaisella äänellä. Olimme vierekkäin ennen törmäystä ja nyt lensin kauas Lexasta. Hän oli tarpeeksi lähellä. Etsin hänen kättään ja löysin sen "Lexa? Mihin sattu? Ootko SA kunnossa?" Hän puristi kättäni ja vastasi " Olen kunnossa. Elossa vielä. Selim minua pelottaa. Oletko sinä kunnossa?" Yritin nousta ylös romun seasta mutta se oli mahdotonta.
" Joo mä oon ihan kunnossa. Älä pelkää vaan pidä mun kädestä kiinni tiukasti." Yritin kysyä Jamesia.
Katsoin ohjaajanpaikalle päin ja näin veren maalanneen autonikkunan ja Jamesin pään rotkottavan rattiin vasten.

Yritin potkia vieressäni olevaa ovea auki mutta se ei auennut. "Joku tulee kyllä pakko heidän on nähdä meidät."
Ajattelin Sheilaa ihanaa siskoani, isää ja veljeäni haluan nähdä heidät vielä kerran. Ja Lexa hän ansaitsee parempaa. Hän on täällä minun takiani.

Ennenkuin apu tuli paikalle minulla oli aikaa miettiä asioita. Isä on ansainnut paikan elämässäni. Siis hän on täällä nyt eikä äiti. Ja minä sain veljenkin. Jos selviän tästä jollain ihmeen kaupalla aijon käyttäytyä kunnolla.
Ulkona oli hämärää ja kirkkaat valot tulivat kahdesta suunnasta. "Lexa joku tuli." Kun en kuullut Lexan ääntä olin paniikissa. Huusin hänen nimeään. "Hei onko siellä ketään?" Kuului ääni ulkoa. "Apua me ollaan täällä. Mä en kuule mun tyttöystävän hengitystä. Eikä se vastaa mitä mä teen?" Kutsuin Lexaa tyttöystäväkseni. Joka kuulosti ihanalta. "Pääsetkö sä sun tyttöystäväs viereen? Soitan apua." Kun henkilö ulkona puhui keskuksen kanssa.

"Alexa? Alexa! Lexa?! Pliis herää!" Pääsin kömmittyä häntä lähemmäs ja kuulin hänen heikon sydämmensykkeen. "Selim?" Hän heräsi. " Lexi-kulta koita kestää apua on tulossa." Sanoin ja hieroin hänen päälakeaan. Suutelin hänen otsaansa ja kuiskasin " Mä rakastan sua." Tippa tuli linssiin. Mutta pysyin vakavana.

En kuullut sydämmensykettä en tirisevää hengitystä. Kuin hän olisi poissa.

Palokunta ja ensihoitajat tulivat paikalle ja huusin Lexan nimeä. He tekivät kaikkensa että saisivat meidät pois romuisesta autosta. He avasivat katon ja näkivät minut pitelemässä rakkaani viileää kalpeaa ruumista. Anelin heidän pelastavan hänen hengen kyynel silmässä.

Häntä yritettiin elvyttää ambulanssissa ja tapaus näytti toivottomalta. Pyysin heidän soittavan Sheilalle, Alexille ja isälle tapahtuneesta. Niin he soittivatkin.

"Täältä löytyy pulssi!" Yksi ensihoitajista huutaa ja itken onnesta. Auton varaosa jonka James oli vaihtanut aikaisemmin päivällä oli lävistänyt hänen maksansa ja hän kuoli hukkuen omaan vereensä. Minulla oli murtunut käsi, nenä, pari kylkiluuta ja poksahti keuhko. Lexan tila oli kriittisempi, pahan luokan aivotärähdys, neljä murtunutta kylkiluuta, sormiluu ja hänen reiteensä oli lentänyt metallin sirpale. Vielä parisenttiä syvemmälle ja suureen jalkavaltimoon olisi osunut.

Pidin koko ambulanssi matkan sairaalaan Lexan kädestä kiinni. Sairaalassa jouduin odottamaan että Alexa herää kun hänelle oli annettu vahvoja uni ja kipulääkkeitä.

Alexa, Sheila ja isä tulivat huoneeseen. Sheila juoksi halaamaan minua jonka jälkeen isä rutisti kovaa. Ensihoitajat ja sairaanhoitajat kehottivat minua lepäämään mutta en ennen kun Alexa herää. Alex otti hartiastani kiinni ja rutisti. "Hyvä juttu et sä oot kunnossa äijä."

Alex silitti siskonsa hiuksia ja painoi suudelman tämän otsaan. Alexin ja Alexan äiti ja tämän poika Felix tulivat sairaalaan. Näin heti mistä Lexa on saanut ulkonäkönsä ja Felix ja Alex kummatkin komeita paholaisia. Kuulin että heillä on vielä kolmaskin veli Dexter joka ei päässyt paikalle.

Alexa kyllä selviää tästä hän on kova mimmi.

Kun muut häipyivät kahvioon jäin huoneeseen. Otin Alexan viileästä kädestä tiukasti kiinni ja sanoi "En ikinä päästä irti." lopuksi painoin suudelman tämän pehmeille huulilleen jonka yläpuolella sirossa nenässä oli happiviikset. Pieniä haavoja kasvoilla lasista tullut ja mustelmia. Mutta silti kaunis. Kuinka on mahdollista että hän on vain niin täydellinen?

Huhhuh 15 luku done.
Kuunnelkaa biisi ja toivottavasti tykkäätte. Oisin kiitollinen jos painaisitte tähteä. Kiitos.
Ihanaa et jotkut jaksaa lukee tätä hömppä kirjaa.

×The Score - Miracle×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now