18. You're The One

297 14 0
                                    

Selimin nk.

Katsoin ulos pimeään sairaalan ikkunasta. Oli tuulinen ilta päivä ennen halloweenia. Minun lemppari pyhäjuhlani. Saa säikytellä ja pukeutua killerclowniksi. Lääkärit sanoivat että Lexa voi jo kotiutua ja kun Allison lähtee Texasiin Lexa tulee meille siksi ajaksi. Nyt en kyllä vie häntä ulos vaan jäämme sisään katsomaan kauhuleffoja ja nautiskelemaan Sheilan ja MaryAnnen tekemistä halloween keskeistä.

"Voi kulta en haluaisi lähteä nyt minnekkään kun sinäkin pääset kotiin." Allison sanoo suu mutrulla.

"Ei se mitään äiti. Alex ja Selim pitää musta huolta. Mee vaan ja pidä hauskaa." Lexa sanoo.

Allison painaa suukon tyttärensä otsaan ja lähtee pakkaamaan.

"Meillä on tulee olemaan niin hauskaa." Sanon riemuissani. Lexa hymyilee epävarmana. "Kaikki hyvin?" Kysyn. Hän nyökkää vastaukseksi.

-HALLOWEEN ILTA-

Lexa kävelee kepeillään omilla tyylikäillä vaatteillaan pois sairaalasta. Kävelen hänen kyljessään kiinni ja astumme autoon. Alex jättää meidät talolle ja hän ja Sheila lähtevät treffeille. (Eivät muka ikinä olleet käyneet.) Isä töissä ja MaryAnnekin Isaac mummonsa luona ja olemme yksin isossa talossa halloweenina.
Ei yhtään pelota.

Oven avauksella viileä ilma pääsee sisään. Menemme sohvalle ja laitan netflixistä halloweenelokuva. Jo alkutekstien aikana huomioni herpaantuu olen niin lähellä Lexaa että haistan hänen tuoksunsa tunsin hänen hengityksensä ja hänen muodokkaan kroppansa. Tiedän olen 14-vuotias pian kuitenkin 15 mutta halusin rutistaa hänet niin kovasti syliini ja tunnustella tuota täydellistä kroppaa ja tanssia sen kanssa. Lexa keskittyi elokuvaan kun minä katson häntä tulinen katse kasvoillani. Hän huomaa katseeni ja kysyy mikä hätänä.

" Sä oot vaan niin kaunis."

Hän hymyilee ja suutelee poskeani. Saan kylmiä väreitä. Hän kääntyy takaisin katsomaan elokuvaa ja minäkin. Yritän hallita haluni mutta kuinka jos haluaa jotain näin paljon kuinka voi vain jättää ottamatta. Olemme olleet yhdessä jo jonkin aikaa. Näen kuinka häntä hermostuttaa aina lähelläni. Eikö hän rakastakkaan minua?

Mietin ja mietin jatkuvasti mitä se voisi olla. Haisenko pahalle, puhunko ällöttävästi olenko ruma? kysyn itseltäni. En voi jättää asiaa sikseen muuten se jää vaivaamaan. Tiedätkö sen tunteen kun mietit asiaa niin kovasti mutta et vain millään keksi ja et voi jättää sitä sikseen vain se jää vainoamaan mieleen? Siltä minusta tuntuu juuri nyt.

Ovikello soi. Lexa säpsähtää ja menen avaamaan. Kukakohan se mahtaa olla?

"Karkki vai kepponen?" Pieni tyttö kysyy keijukais asussa ja ojennan kulhosta karkkia tytölle.

"Kuka se oli?" Lexa huutaa olohuoneesta.

"Karkki kierros on tainnut alkaa." Vastaan.

Isä on koristellut pihamme hienosti halloween teemalla on luurankoja pääkalloja hämähäkkejä hautakiviä ja kaikkea pelottavaa paskaa. Se on kiva. Lapset pelkäävät sellaista kamaa.

Menen takaisin sohvalle aivan Lexan kylkeen ja jatkamme elokuvaa. Hän hengittää vakaasti ja rauhallisesti.

***

Vihdoin elokuva loppuu ja kello on vasta yhdeksän. Menemme huoneeseeni ja Lexa hyppää sänkyyni.

Hän nousee istumaan ja laskeudun hänen päälleen varovasti. Suutelen ja imen hänen niskaansa mutta hänen olonsa näyttää epämukavalta.

"Selim mä en oo ikinä... Siis mä - mä oon... Tiiätkö?"  Hän sanoo.

"Ei se mitään. Mä oon hellä, mun kukkanen." Hymyilen ja suutelen hänen huuliaan. Kun huulemme kohtaavat tuntuu kun rakennukset räjähtäisivät ja se ei haittasi koska minulla on Lexa. Kukkaseni.

Hän makaa rauhallisena sängylläni ja avaa housun nappiaan. Pujotan käteni hänen paidan sisään selkä puolelle ja avaan liivien hakaset. Tunnustelen selkää ja vedän hänet lähemmäs. Suutelemme kiihkeämmin ja hengitys on raskasta. Se tuntuu niin oikealta. Hyvältä. Kuin hänen sydämmensä sykkisi samaan tahtiin kuin minun.

Sydämmeni sykkii hänelle. Vain hänelle. Ei kenellekään muulle.

Laskeudumme sängylle hän päälläni. Hänen lämpönsä lämmittää minua. Ja hän hengittää korvaani kuiskaen " Sä oot se oikee." Hymy kaartuu huulilleni ja sydäntäni lämmittää. Vedän häntä kokoajan lähemmäs jottei hän vain karkaisi.

***

Makaamme sängyllä ja hymyilemme. En voi uskoa että tuo tapahtui. Ulko-ovi avautuu ja puemme nopeasti päällemme. Alex ja Sheila taisivat tulla. Katson Lexaa joka pukee paitaansa ja lähden kävelemään alas.

"Heei mites te nyt jo tulitte? No mites treffit meni?" Melkein huusin.

"Selim missä Lexa? Onko hän kunnossa?" Alex katsoi minuun. Aloin hikoilla ja vastasin rehellistä "Me - me katsoimme elokuvaa ja hän väsyi pistin hänet nukkumaan. Kun on muutenkin ollut kaikkea niin joo."

Alex hymyili ja he menivät omaan huoneeseensa. Kävellessä huomasin kun Alex paiskasi Sheilan persettä ja Sheila hihkaisi ja teki saman Alexille joka huusi "Tuhma täti."

Palasin huoneeseeni ja Lexa oli polvillaan sängylläni. Kävelin lähemmäs ja hän tarttui niskaani ja veti lähemmäs "Hyvin tehty." hän sanoi ja suuteli minua. Hymyilin ja hän veti minut sänkyyn.

En ole ollut näin onnellinen tai iloinen aikoihin. Ja kaikki Lexan ansiota.

×Hozier - Arsonist's Lullabye×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now