20. You're The One Who's Leaving

299 13 2
                                    

Istun sängyllä ja mietin mitä tyhmää seuraavaksi tekisin.  Alex kävelee suihkusta hiukset märkinä pyyhe lantiollaan hameena ja hänen hyvin treenatut vatsalihaksensa aivan kuin ne olisivat kasvaneet elisestä.

Hän katsoo silmiini ja kysyy "No tuu haukkaa pala sun kuumasta poikaystävästäs." Ja vinkkaa silmää.

Lähestyn häntä pienin askelin ja hän tiputtaa pyyhkeen maahan. Katson alas ja hän on tosi alasti. Huokaisen "Huh." Riisun yöpaitani ja tiputan sen maahan. Kömmimme sänkyyn. Hän tulee päälleni ja kiehdon jalkani hänen jalkojensa ympärille. Rakastan häntä niin todella paljon. Miksi hänen täytyy pilata meidän suhteemme sellaisilla kysymyksillä?

"ALEX!" Huudan ja hän lopettaa saman tien. "Meidän pitäisi varmaan puhua?" Katson vakavalla ilmeellä ja alasti istuen nolosti sängyllä.

Alex katsoo minua suurilla ihmettelevillä silmillään. "Ei me voida mennä naimisiin. Ollaan liian nuoria." Tunnen syyllisyyttä kun Alex on suunnitellut koko jutun. Ja sanoi että olen hänen ainoa ja oikeansa.
"Sheila kulta. Mä oon täysikänen ja rakastunut suhun." Katson häntä silmät hieman räpsyen. "Mut Alex sä oot mun ensimmäinen poikaystävä ja mulla on pitkä elämä edessä ja en usko että mä voin viettää sitä kokonaan sun kanssa. "

Alex otti vaatteensa vihaisesti vaatteensa maasta ja sanoi "Selvä vietä se jonkun muun kanssa jos haluat. Ei mua välitä paskaakaan."

Ei voi olla totta mitä olen oikein tehnyt? Ulko-ovi pamahtaa ja juoksen alas avaan äkkiä ulko-oven ja huudan Alexia takaisin. Lexa ja Selim tulevat portaita alas "Mitä sä meuhkaat sisko?" Selim kysyy.
" Alex just häippäs. Mä en ois saanu sanoo sille niin. Tää on mun vika."
Lexa katsoo ulko-ovea kauhuissaan mutta ilme hyytyy ja hän sanoo
"Selvitetään tää huomenna. Se meni varmaan meijän talolle ku Felixkin on siellä."

Painun takaisin huoneeseeni ja puen päälle Alexin paidan. Haistelen hänen tuoksuaan ja se lohduttaa minua. Voi rakkaani mitä olen tehnyt? Olen niin pahoillani. Annathan anteeksi?

Nukahdan haistellessa Alexin tuoksua ja näen unta että Alexille sattuu jotain.

Sheilan uni
Katson ikkunasta kaukaisuuteen odotellen toivossa että hän tulisi takaisin. Mutta kahden viikon aikana ei ole kuulunut mitään näkynyt mitään tiedän että kaikki ei ole aivan kunnossa.
Puhelin soi ja hädäntynyt poikaystäväni ääni huutaa " Sheila älä pelkää. Ne tuli hakemaan mut ja seuraavaksi ne tulevat hakee sut sun pitää lähtee pois. Etsi Felix se pitää sut turvassa kaikelta pahuudelta. rakastan sua niin paljon ettei sanat voi kuvailla."

Se oli vain unta ei todellisuutta vain unta.

***
Taas uusi masentava koulu päivä ilman Alexia. En ole pirteä en iloinen vain kiukkuinen ja en voi ajatella iloisesti. Menetin rakkaani enkä tiedä tuleeko hän enää ikinä takaisin.

Yritän koulussa parhaani mukaan vältellä Alexia ja hänen jengiään jos hän edes tulee kouluun.

Näen matkalle kemian luokkaan Alexin jengin mutta häntä ei näy missään. He luovat minuun ankaran katseen.

Tunti alkaa ja Stefanie taitaa tietää jo meidän 'erosta' jos sitä siksi voi edes kutsua. Hän huutelee takapenkiltä eri nimityksiä ja muuta paskaa minusta. Esimerkiksi. "Huora painu vittuun." Ja huitoo kättään oveen päin kuin häätäisi minut pois luokasta mutta en huomio sitä kuin huudan vain takaisin "Painu sun huories pilluun, pikkupillu jengi kaikki saatana." raivoissani opettaja ei onneksi ollut tällä hetkellä luokassa ja Stefanie hiljentyy raivostani. Sitten hän jatkaa "Kuulin että sä ja hottis erositte. No se ansaitsee paljo parempaa ku tollasen säälittävän paskaläjän." Katson takaisin vihaisena ja opettaja saapuu luokkaan. En kestänyt Stefanien huutelua joten häivyin luokasta kun opettaja ei ollut paikalla ovet paukkuen.

Tunsin vetoa tupakkapaikalle jos voisin pummia joltain jämät tai jotain. Ja mieshahmo seisoo selin luultavasti polttamassa.
Näen topan punaista m&l ja lähden pummimaan. Mutta henkilö olikin joku tuttu - Alex.

"Hei saisinks yhen." Sanon vaisusti ja kun hän näkee minut hän siltikin ajentaa minulle kaksi röökiä. Mikä ihme.

"Meidän pitäs varmaa jutella Alex?" kysyn vaisusti.

"Me juteltii jo eile? Ku sä päätit jättää mut." Hän sanoo ankarasti.

"Sä se marssit ovet paukkuen."

Poltin röökin ja marssin pois. Toisen sujautin taskuuni.

Koulu loppuu ja en mene suoraan kotiin vaan lähi ruoka kauppaan ja poltan pihalla röökin sitten menen kotiin. Avaan oven ja näky on hirveä.

Alex makaa maassa kasvot veressä. Juoksen hänen viereen ja soitan hätänumeroon. Kuinka tällaista voi tapahtua?

Yritän herätellä Alexia mutta ei hän herää.

×Eminem - Love The Way You Lie Ft.Rihanna×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now