26. Heavy Heart

273 13 0
                                    

Sheilan nk.

Aloin venyttelemään käsiäni mutta en nouse ylös en jaksa. Mutta kuitenkin tunnen jonkun liikkuvan vieressäni. Avaan silmiäni hieman mutta ne ovat liian painavat. Näen silti kenen vieressä nukun. Alexin.

Nojaan hänen kylkeään vasten. Kuinka herään tästä? Minähän  nukahdin omaan sänkyyni. Hän alkaa kierimään ja haukottelemaan. Lopulta hän avaa silmänsä ja kysyn "Miks mä oon sun vieressä? Mitä tapahtu?" Alex venytteli. "En tarkalleen muista mutta sen baari osuuden muistan kirkkaan selvästi. Eka oon baaris valvomas ettet sä jois liikaa ja sit mä herään sä mun vieres." Katson Alexia silmiin. Olen kyljelläni ja niin on hänkin. "Mitäköhän tapahtu?" Kuiskaan. "Senku tietäis. Mut mulla on aika hyvä aavistus." Hän kuiskaa takaisin ja nostaa kulmakarvojaan. Tiedän mitä hän tarkoittaa.

Nousen istumaan mutta päälläni ei ole kuin liivini ja stringit. Alex makaa kyljellään takanani ja kiehtoo kätensä mahani ympärille ja vetää taaksepäin "Tuu takas hottis." Pyörähdän Alexin päälle ja sanon "No täs mä oon sä saat tehä mulle mitä vaan." Ivallani. Alex katsoo minua ja sanoo "Sit mä voin ottaa sut mun vaimoks." Alex sanoo ja suutelee minua. Katson häntä kuin hullua. Yritän muistuttaa että olemme aivan liian nuoria. Hän kuitenkin aina kysyy sitä minulta.

Makaamme sängyllä ja katsomme toisiamme silmiin. Hänen silmänsä ovat siniset kuin meri, mutta niissä on tähtimäinen tuike. Kuin tähtitaivas meren yllä.

"Hei Sheila tuutko mun vaimoksi?" Alex kuiskaa taas. Katson häntä ja kuiskaan takaisin "Alex nyt oikeasti."
Hän katsoo silmiini. "Mä haluan nuo vaaleen siniset silmäsi vaimokseni, nuo ihanat hiukset ja kasvot, nuo huulet ja tuon kropan. Pliis anna mun ottaa tuo kaikki vaimokseni?" Hän kuiskaa. "Jos musta ikinä tulee rouva Moretz jos niin miten sun suku siihen suhtautuis?"  Kuiskaan takaisin. En tiedä miksi kuiskailemme. " En tiiä enkä mä välitä. Koska mä rakastan sua." Alex sanoo ihanasti.

Oveen koputetaan ja Alex sanoo hiljaa nopeasti "Se on Felix äkkiä mene kaappiin." Olin häkeltynyt. "Mitä ihmettä miksi?" Kysyin hiljaa. "Koska se luulee etten mä voi pysyy eros susta." Alex vastaa. "No sähän et pystykkää." Nostin kulmakarvojani ja hän sanoi kiivaasti "Joo en voikkaa nyt äkkii mee." Kipitin komeroon Alexin mieliksi ja katselin kun Felix astui sisään.

"No mitäs sä oot puuhaillu?" Felix kysyi veljeltään. "Enpäs mittää sängys vaa." Felix katsoi Alexia toinen kulmakarva ylhäällä. "Kello on neljä päiväl ja mun pitäs uskoo et oot ollu vaa sängys." Alex nyökkäsi. Juuri kun
Felix on poistumassa huoneesta hän sanoo "Moi Sheila. Pitkästä aikaa. Voit tulla pois sieltä kaapistä." Tulin pois ehkä hieman häpeissäni ja morjestin Felixille. "Felix!" Alex huusi Felixin perään. Hän kääntyi ja Alex kysyi. "Mitä uskot Moretzien ajatella jos otan Sheilan mun vaimoks?" Felix katsoi häntä kuin hullua ja sitten hän purskahti nauruun. "No ei varmaa kattos hyvällä. Mitenni?" Felix katsoi Alexia jonka ilme oli vihjaileva. "Ettekai te vaan ajatellu mennä?" Felix katsoi kauhuissaan Alexia ja sitten minua. "Sheila sun iskä se ei ilahtuis varmaa sais sydärin."

"Mua ei kiinnosta me ollaan rakastuneita." Alex sanoi. Felix lähti voivotellen pois huoneesta. "Oon aina halunnu prinsessahäät pikku tyttönä. Mä tiiän minkä puvun haluan." Alex katsoi minua. "Mitä sä katot?" Kysyn. "Sä oot vaan niin kaunis vaimoseni." Hän vetäsi minut kädestäni sänkyyn ja suuteli minua. Hän kurotti ottamaan lipastosta jotain. Se oli musta korupussi. Hän otti sieltä pienitimattisen hopean sievän sormuksen. "Mitä joko me suunnitellaan meidän häitä?" Akex otti käteni ja suuteli sitä ja pujotti oikeaan nimettömääni sievän sormuksen. "Sä siis suostut?" Hän kysyy. "Joo mä suostun." Nyökkäilen ja suutelen tulevaan miestäni. Sormus on täydellisen kokoinen sormeeni.

Katson sormusta hetken ja hymyilen. Menen naimisiin sen oikean kanssa. Isä varmaan nirhaa minut jos ei Alexin äiti sitten. Olen seitsemän toista vielä kuukauden verran ja menen naimisiin.

Juttelimme häistämme ja päätimme mennä sinä päivänä kun täytän kahdeksantoista. Siis teemme tämän ihan oikeasti. Nyt on vaan se vanhemmille kertomisen osuus. Kuinkakohan sekin menee?

***

Avasin ulko-oven ja astuin sisään. "Hei isä voidaanko me jutella?" Isä nyökkäsi ja astui luokseni "Niin kulta?" Isä kysyi. Jalkojani alkoi heikottaa ja sanoin äkkiä "Mä ja Alex mennään naimisiin." Isä katsoi minua ja sanoi "Mitä sä höpötät Sheila? Et sä mee naimisiin niin kauan ku mä elän." Olin raivoissani. "Sitten kun mä täytän kaheksantoist mä lähen ja me mennää naimisii. Ja sä et voi estää meitä. " Isän ilme hehkui kiukkua ja naama muuttui punaiseksi. Käännyin takaisin ja lähdin ulos. Soitin Alexille "Hei hani. Kerroiks ?" Alex kysyi puhelimessa. "Joo ?" Kysyin takaisin. "Joo ei ollu nii ilosia. tuun hakee sut." Hän sanoi. "Joo faija muuttu punaseks ku kerroin ja pliis tuua äkkii." Sanoin.

Istuimme Alexin autossa ostoskeskuksen parkkiksella ja katsoin sormustani. Mun pitää ostaa Alexille sormus joka tulee maksaa ihan vitusti. Mutta se on rakkaudemme symboli sen täytyykin maksaa.

Emme ole kummatkaan käyneet Havajilla joten sinne menemme häämatkalle. Ja meidät vihitään ihanalla kukkulalla.

En uskaltanut enää mennä isän kämpälle joten pysyin Felixin ja Alexin hotellihuoneessa. Lähtisin huomenna heidän mukana takaisin Floridaan. Ja palaisimme päivä ennen syntymäpäivääni. Siihen on tasan 4 viikkoa. En pysty edes kuvittelemaan mitä tapahtuisi jos näkisin Samin tai Ethanin. Ethan oli aina ollut ihastunut minuun mutta ei hän sille mitään tehnyt ja kun lähdin Alexin mukaan hän vihaa minua ja Sam myös.

"Mitä jos kaikki pamahtaa kasvoille? Jos kaikki menee paskaks tulee joku zombivirus ja mä kuolen tai hyökyaalto, maa repee tai alienit?  Ja me ei päästäkkää naimisii." Pääni on Alexin sydämmen kohdalla ja hän vastaa "Sitte mä kuolen sunkaa ja me ollaan taivaas ja onnellisii."

"Mä rakastan sua Alex."

"Nii mäkin sua Sheila."

***

Heeiyo
Uutta osaa tulos
Eipäs muuta asiitta et vaihoin sen Kentuckyn Floridaan
Sori en löytäny tätä biisii ku livenä mut se on hyvä jote kuunnelkaa.
MÖRÖ.

            "Where There Is Love
                    There is Life"

×Grizfolk- Bounty On My Head×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now