10. Together again

393 16 3
                                    

Katsoin nukkuvaa Alexia. Hänen pörreitä tummia hiuksiaan ja noita täydellisiä kasvonpiirteitä. Hän todella on täydellinen. Minulle. Hän täydentää minua.

Ulko-ovelta kuului koputusta. Pelästyin. Nousin ylös ja puin päälleni. Lähestyin hiljaa ulko-ovea ja katsoin ovenreiästä. Huh. Se oli vain Felix. Avasin oven. "Heii Felix tuu sisään. Alex ei ole vielä herännyt." Sanoin ja ohjasin hänet sohvalle.
Kävelin vierashuoneeseemme ja huusin Alexin nimeä hiljaa, mutta hän vain käänsi kylkeä. "Nyt ylös Alex!" Katsoin hänen ihania kasvojaan. "Vielä viisi minuuttia, mamma!" Hän huusi unisena ja pöyhi tyynyään. Kun mikään ei auttanut
päätin hypätä sänkyyn. Silloin hän ainakin heräisi. Boom.

"Hereillä!" Alex huutaa ja pompahtaa istumaan. Hän katsoo minua väsyneenä ja näyttää keskisormeaan.
Hymyillen ihanasti otan hänen sormestaan kiinni ja sitten koko kädestä ja suutelen sitä. "Felix tuli. Nonii nousehan ylös." Sanon ja katson hymyillen. Hän laittaa paidan päälle ja kävelee olohuoneeseen. Juuri kun hän on oven kohdalla paiskaan kädelläni hänen perseeseen leikkisästi. Hän vingahtaa ja sanoo "Tuhma-täti." Katsoen ja pyöritellen kulmakarvojaan. Kuinka ihanaa. Hän istuutuu Felixin viereen sohvalle ja he alkavat juttelemaan. Minä esitän tekeväni isän antamia kotitehtäviä, mutta oikeasti kuuntelen viereisestä huoneesta toisella korvallani. Felixin kaveri joku mafiatyyppi joka etsi Dexteriä ei ole edistynyt etsinnöissä.

Jos Dexter löytää meidät ja satuttaa Alexia, se on minun syytäni.

Felix lähti myöhään illalla, oli jo alkanut hämärtää. Kuulin ulko-oven pamahtavan ja tiesin että Felix lähti. Istuin sängyllä jalat ristissä miettien näiden parien päivien tapahtuen. En pystynyt lopettamaan ajattelemista. Alex astui huoneeseen mumissen jotain, mutta kun hän näki minun itkevät rupiset ja mustelmilla olevat kasvoni ja istui äkkiä sängylle minua vastapääten. Hän otti reidestäni kiinni ja sanoi lohduttavalla äänellä "Hei kulta mikä on? Kerro."
Hän katsoi minua silmiin ja näki pelkoni. "Jos tää on Dexteristä mä kyllä saan sen kiinni." Nostin päätäni ylös katsoen poikaystävääni silmiin ja sanoin "Ei kun tää kaikki on mun vika. Jos mä en ois näin heikko..." Keskeytin lauseen ja jatkoin "Jos mä osaisin puolustaa itseäni tätä ei ois ikinä käynyt." Laskin katseeni taas polviini.

Alex nosti kätensä hellästi mustelmaiselle poskelleni ja sanoi hellästi "Hei. Hei kato mun. Tää ei oo mitenkään sun vika."
"Onpas mä oon heikko!" Intin vastaan. Kyyneleeni olivat kuihtuneet ja oloni oli masentunut. Kuinka jatkan tästä, kuinka nousen ylös montusta?

"Mä teen sun puolesta mitä vaan. Mä kuolen sun puolesta. Mä rakastan sua." Alex sanoi. Kyyneleeni palasivat ja itkin kuin viimeistä päivää. Alex otti niskastani hellästi kiinni ja veti minut syliinsä. Itkin Alexin olkapäätä vasten.

"I'll be with you from dusk till dawn. I'll hold you when thing go wrong."

Tuskin nukuin yöllä. Avasin silmäni jotka olivat kipeät kaikesta tukemisesta. Olin Alexin kainalossa. Hän oli jo hereillä. Ensimmäistä kertaa ennen minua. "Huomenta kaunotar. Kaikki hyvin?" Hän painoi poskelleni suukon. "Joo kaikki hyvin." Nyökkäilin, mutta hän huomasin minun olevan allapäin.
Kävelin keittiöön jossa isä haukotteli ja luki sanomalehteään. Sillä hän ei ole mikään aamuvirkku. "Huomenta isä." Sanoin tympeänä. Alex käveli huoneesta ilman paitaa. Katsoin häntä. Hän minua. Isä häntä. Isä minua. "Huomenta Mr Stone." Alex sanoi ja käveli taakseni. Kuin olisin hänen suojana. Kuinka söpöä.

MaryAnne tipsutteli huoneeseen ja katsoi Alexin treenattuja vatsalihaksiaan. No en syytä häntä minäkin katsoin ennenkuin olimme edes yhdessä. Siis onhan MaryAnne minua kolme vuotta nuorempi eikä mikään keski-ikäinen muori.
Isä katsoi MaryAnnea pettyneenä.
"Nuori herra, kipitähhän huoneeseen ja etsi itsellesi paita." Isä sanoi viittoen huoneeseen. Alex käveli huoneeseen ja tuli takaisin mustalla metallica t-paidalla. Isäni ei pidä Alexista ilman paitaa, mutta minä rakastan Alexia ilman paitaa. Niin komea, niin hot. Ja kun hän hymyilee hänellä on ihanat hymykuopat.

"Menen tänään tuplavuoroon ja Marylla on se työhaastattelu. Joten Isaac on tänään teidän." Isä sanoo. Kuinka ihanaa. Mitähän siintäkin tulee?

Lyhyt luku. Toivottavasti kuuntelette biisin se anto paljo inspist. Kommentoikaa jotain ihanaa pliis.

×ZAYN - Dusk Till Dawn FT. Sia×

Tyttö ja Poika || VALMISDonde viven las historias. Descúbrelo ahora