24. Reality Is That I Love You

274 15 1
                                    

Alexin nk.

Mokasin kaiken taas kerran. Ikävöin häntä vain niin kovasti. Oloni oli mahtava kun hän painoi huulensa omiini. Kaksi kuukautta olin erossa naisestani. Kaikki pamahti kasvoilleni.

En pysty vain istua paikoillani minun täytyy nähdä hänet. Felixin mielestä minun ei pitäisi mutta arvatkaas mitä minua ei kiinnosta mitä hän ajattelee. Hän on minun tyttöystäväni vaikka erosimmekin. Heti kun Felix lähti jonkun kimman luo joka ei ole hänen poikansa äiti livahdin Sheilan luokse. Soitan ovikelloa ja koputan. Hän avaa oven hänen reisiinsä ulottavassa minun hupparissa ja pitkät hiukset auki sikin sokin. Puren huultani ja katson häntä seksikkäänä 'oou damn she hoot' ajattelen. Se kiihottaa minua.

Olemme olleet erossa kaksi kuukautta se kasvattaa jännitystä välillämme. Olen yllättynyt että hän edes avasi oven minulle.

"Mitä sä haluut, Alex?"

"Sut." sanon.

Sheilan nk.

Ovikello soi ja olin yksin kotona joten menin avaamaan. Ja en todellakaan ollut yllättynyt että se oli Alex. Muistan että minulla on hänen hupparinsa päällä. Sen alla ei ole muuta kun mustat stringit ja mustat pitsiset rintaliivini. Ei edes housuja. Alex katsoo minua ja puree huultaan. Hän tekee niin ainakun hän haluaa minua.

"Mitä sä halutut, Alex?" kysyn.

"Sut." hän sanoo ja äkkiä siirtyy sisään. Hän ottaa lanteistani kiinni niinkuin aina ja alkaa suutelemaan intohimoisesti.

Hän ottaa tiukalla otteella reiteni takaa kiinni ja siirtää sen hänen lanteensa viereen ja seuraavaksi ottaa toisen ja olen hänen sylissään haarat avoinna. Enkä estele yhtään vain suutelen takaisin ja otan hänen takaraivostaan kiinni haroen hänen hiuksiaan ja vedän häntä lähemmäs. En ole ikinä ennen halunnut häntä näin paljon kun nyt. Hän ottaa molemmin käsin perseestäni kiinni ja liu'ttaa toista kättään ylöspäin ja seuraavaksi toista ja avaa liivini hakaset. Hän laskee minut alas sohvalle ja kysyy lähellä korvaani hengästyen "Millon sun faija ja porukat tulee?"
"Vasta illalla tosi myöhään." vastaan ja kohotan toista kulmakarvaani seksikkäästi. Hyvä veto, Sheila.
"Hyvä." Alex kuiskaa ja nostaa käteni ylös ja vetää hupparin pois. Olen alasti ja rupean samalla kun Alex suutelee ja imee kaulaani irrottamaan hänen housujaan, boksereitaan ja paitaansa. Olemme kummatkin syntymäpuvuissamme. Alex asettaa minut sohvalle makaamaan ja nostaa käteni ylös. Hän asettuu päälleni ja vedän käteni hänen takaraivoonsa ja vedän häntä lähemmäs ja lähemmäs. Hän asettaa kätensä rintojeni kohdalle ja alkaa liu'uttamaan käsiään kehoani myöten. Lantioistani reisiini.

Koputus kuuluu ulko-ovelta ja Alex alkaa kiroamaan. "Voihan helvetin helvetti."

Hän avaa oven ei tietenkään alasti mutta vain bokserit päällä ja hänellä on kunnon seisokki.
Jotenkin hän saa seisokin laskeutumaan ja avaa oven josta astuu hymyilevä Tori. Astin itsekkin esiin viltti kiehdottuna ympärilleni. Tori väistää Alexia ja pujahtaa sisään. "Hei Alex. Hauska nähdä taas. Kiva että olet elossa vaikka ei nyt niin kiva." Tori sanoo. Ennen Alexilla ja Torilla oli tällainen pieni ei riita vain kina ja he ovat nyt kavereita mutta vielä vitsailevat ja kinaavat keskenään. "Kuin myös Victoria. Et ole muuttunut yhtään paitsi äänesi on kääntynyt pahempaan päin. Niin ärsyttävä." Alex sanoo brittimäisellä skottiaksentillaan jolla hän välillä puhuu. Se on todella suloista. Pyysin häntä aina sanomaan jotain että "Megatuplajuustohampurilainen ja kevyt cola." tai että "Rakastan sua, mun pieni perhonen"
Vain koska se kuulostaa niin söpöltä.

Victoria ei vastaa mitään vain virnuilee Alexille ärsyyntyneenä ja tulen väliin. "No hei vaan Tori kaikki hyvin?"
"Joo kaikki hyvin." hän nyökkäilee "mutta tulin varoittamaan Charlie haluaa tulla piristämään sua elokuvalla, mässyillä ja yökylällä." Tori kohottaa kulmakarvojaan. "No mutta heeiheei." hän sanoo ja lähtee.

Alex ei näytä tykkäävän ajatuksesta minusta ja Charliesta. Sen huomaa aika selvästi. Mutta Charlie on ystäväni ja haluaa auttaa minua. Hätistän Alexin pois väkisin ja avaan oven Charlielle. En ole kerennyt vaihtamaan vaatteita joten minulla on edelleen huppari päällä mutta vain se ei mitään muuta ei alusvaatteita.

Hän on valinnut elokuvaksi kauhuelokuvan joka vaikuttaa jännittävältä. Istumme sohvalle ja pistämme elokuvan pyörimään. Hän kokoajan vilkaisee paljaita reisiäni ja saan luuloja siintä. Mitä jos hän on ihastunut minuun? Entä jos ei olekkaan? Kaikki jätkät katsovat mimmejä kuin vapaata riistaa. Se vain kuuluu niiden luontoon.

Nukahdin elokuvan kesken Charlien kainaloon joka oli lämmin ja turvallinen. Charlie herätti minut ja katsoimme elokuvan loppuun.

Istuimme sohvalla juttelemassa niitä ja näitä ja katseemme kohtaa. Wou en ole ikinä huomannut kuinka taivaallisen ihanat hänen silmänsä ovat. Hän asettaa kätensä reidelleni mutta se ei tunnu niin ihanalle kun Alex tekee sen. Hän lähestyy ja huulemme kohtaavat. Hetken lämpö ja hänen kielensä suussani tuntuu ihanalle mutta sitten se vain hiipuu pois. Vetäydyn pois suudelmasta. Se johtuu osin epämukavuudesta Charlien lähellä ja Alexista "Hei Charlie. Sä oot hyvä tyyppi ja mä luulin et meil ois jotai kipinöitä mut mä vaan. Siis se ei oo sussa vaan mussa." kakistan ulos ja Charlie näyttää pettyneeltä.
"Wou oikein klassine 'se ei oo sussa vaan mussa.' repla." hän sanoo pettyneenä. " Hei Charl sä pot loistava tyyppi mut et se mulle. Sä teet jonkun kimman vielä ihan superonnelliseks mut et vaa mua." saatoin sanoa aika ilkeästi mutta näin ne asiat vaan on. "Aa Alex. Mä tajuun. Sä et lämpee mulle mut Alex on se oikee etkä sä vaan tajuu sitä. Se on aina ollut se oikee ja aina tulee olemaan." Charlie lähti ja jäin miettimään hänen sanojaan. Hän on oikeassa. Alex on se oikea. Ja vaikka mitä käy se on vaa se oikee. Aina. Miksi en vaan voi tajuta sitä.



Kiitos kaikille tän kirjan lukijoille ja äänestäjille. Tuhannet kiitokset. En tee vähään aikaan uutta lukua mutta vrm teenki koska en voi olla tekemättä. Kaho jos on ideoita ja inspiraatioo ni pittäähä sitä kirjoittaa. Mut kiitos viel lukijoille. Ja syy miksi en tee uutta lukuu koska erin hyvää kirjaa jota vois lukee eli jos sul on ihan sairaan hyvä kirja ja luulet et tykkäisin siintä tän sisällön perusteel ni laittakaa kommal tai jos sun kaverilla on ni kommentii laittamaa. Ja anteeksi ku tää biisi oli niin pakko laittaa tähä. Kiitos vielä kerran.


×Chase Atlantic- Friends×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now