8. Dexter

419 22 1
                                    

Heräsin kirkkaaseen aamuun ja en nähnyt Alexia missään. "Huomenta, kulta." Ja tietenkin hän oli kylpyhuoneessa. Hän käyttää puolet elämästään laittautumisessa. Ja puolet iskemässä tyttöjä. Niinkuin minut. Tiedän että tulee sellainen päivä jolloin me eroamme tai jompikumpi meistä kuolee. Mutta en näe sitä tapahtuvan lähi päivinä. "Huomenta." Vastasin unisena venytellen itseni hereille. Hän käveli luokseni kumartuen ja tiesin että saisin pian suudelman. Hän suuteli nopeasti mutta se ei riittänyt minulle. Nousin ylös ja annoin kunnon suudelman.

"Sä oot jo laittautunu. UuU, mennääks me ulos?" Kysyin innoissani.
"Mä meen tapaamaan Felixiä." Alex sanoi sulkessaan vetskariansa.
"Mä tuun mukaa." Sanoin jääräpäisenä. Alex katsoi minua tympääntyneellä ilmeellään. "Ei mun pitää mennä yksin."

Olin niin vihainen Alexille juuri nyt että voisin rikkoa hänen lempiharjansa. Hän rakastaa sitä.
Hän tuli vierashuoneesta olohuoneeseen jossa minä istuin ja katsoin viaplaytä. Tietenkin Walking Deadiä jota rakastin. Laitoin pausselle ja nousin ylös. Alexilla oli minun musta kanken laukkuni selässään.
Halasin häntä tiukasti ja sanoin "Jos et tule takaisin elossa mä tapan sut." Ja annoin hänelle suudelman.
Juuri kun päästin hänet halauksesta
"Mä rakastan sua, Alex Moretz." Sanoin.
"Ei mulle käy mitään mä tuun takas sun luo, Sheila." Hän sanoi ja otti lanteistani kiinni " Mä rakastan sua, Sheila Stone." Hän lisäsi ja antoi suudelman. Käveli ovesta ulos ja jätti minut kipeäksi huolesta tuleeko hän takaisin vai ei.

Makasin sängyllä tarkastellen puhelintani joka kahden minuutin välein. Jos Alex soittaa täytyy olla valmiina vastaamaan.

Tunsin kylmän tuulen vireen olohuoneesta ja kuulin askeleita jotka lähestyivät huonettani. Nousin ylös ja ajattelin jos se on isä, joten huusin hänen nimeään kysyvästi "Isä, ooks se sä? Isä?"

Tunsin viiltävän iskun päähäni takaraivoon ja kaikki pimeni.

- SAMAAN AIKAAN DALLASISSA-

Alexin nk.

Ring. Puhelimeni tärisi. Soittaja: Sheila
Vastasin puhelimeen ja sanoin "Sheila-kulta, mä oon ihan kunnossa. Ja tuun ihan pian kotiin."
"Heei pikkuveli. Toivoit sit oikein et tää ois Sheila." Karkea ääni sanoi. Painajaiseni ovat toteutuneet paha veljeni on kaapannut rakkaani.
"Dexter päästä Sheila vapaaksi. Hän ei edes tiedä tästä mitään." Huusin puhelimeen ja katsoin Felixiä kauhistuneella katseella joka katsoi takaisin samalla katseella. Dexter on irti. Hänen traumansa äidin, Lexan ja isän kuolemasta ovat syvät. Hän uskoo olevansa syyllinen heidän kuolemaan kuolemaan.

"Jos sä haluat tyttöystäväsi elossa takaisin, sä annat sen paperin ja rahat takasi mitkä otit." Dexter huusi ja katkaisi puhelimen. Felix otti olkapäästäni kiinni ja sanoi "Mitä me tehdään, pikkuveli."
"Mun ei ois ikinä pitäny jättää Sheilaa yksin." Sanoin hiljaa ja mietin mitä me tehtäisiin. En voi antaa papereita hänelle siinä on kaikki äidin, Lexan ja isän murhaajien nimet ja osoitteet. Jos Dexter saisi ne takaisin olisi iso verilöyly. Hän tappaisi miehet perheineen. Hän haluaa koston. Sheilan henki on arvokkaampi kuin keneenkään muun. Mutta Dexter saisi elinkautisen tai pahemman kuolemantuomion. En voi antaa sen tapahtua vaikka kuinka paha hän on silti isoveljeni. Jos jotain tapahtuisi Sheilalle kuolisin.

Ring. Puhelin soi ja vastasin salaman nopeasti. "Tik. Tak. Tik. Tak. Kello tikittää. Sulla on 10 tuntia aikaa raahata persees tänne tai sun ämmäs on 'byebye.' Taustalla kuului Sheilan ääni joka huusi " Alex!?!? Sorii mä en voinu puolustaa itseäni" Hänen äänensä oli kauhistunut ja itkunsa. Ja hän syyttää itseään. "Hiljaa huora." Dexter huusi kovaa ääneen ja kuului läps! ja Sheila vikisi kivusta ja huusi.
"EEI, ÄLÄ KOSKE SHEILAAN, SENKIN RUNKKARI!!" Olin niin vihainen. Kun saan Sheilan takaisin annan Dexterille samalla mitalla takaisin.

Pyörin ympyrää isossa autotallissa ja mietin kuinka saisin Sheilan takaisin.
Felix rauhoitteli minua mutta en voinut rauhoittua en juuri nyt.

Sheilan nk.

Tässä siis on Dexter. En ajatellut että tapaisimme näin. Hän on aivan kuin Alex ja Felix mutta paha. Luonteeltaan ja ulkonäöltään. He kasvoivat kasvatuskodissa ja heidät tunnettiin Moretzin poikina. Komeina ja nuorina joihin tytöt aina retkahtavat. Niinkuin minäkin rakastuin Moretzin komeaan poikaan minun Alexini.

Tästä tuli vähän lyhyt ja tylsä ehkä vähä epärealistineki mut kommentoikaa mitä seuraavaa lukuu. Tuleeks Alexin menneisyydest, Felixsist vai Alexast. Kommestoikaa. Nii ja tuol ylhääl on Dexter.

Tyttö ja Poika || VALMISМесто, где живут истории. Откройте их для себя