9. Fire's out

388 15 1
                                    

En tiedä mitä tapahtuu kun jos Alex tulee hakemaan minua.  Minua pelottaa ja vituttaa. Kuin olisin tulessa. Tunteet pinnassa. Poskeani kuumottaa Dexter on löi kovaa. Siihen aivan varmasti jää jälki.

"Saanko vettä? Pliis?" Anelin.
Mies katsoi takaisin synkällä sieluttomalla katseella ja sanoi "Mä en oo sun orjasi."  Kurkkuani kuivaa kuin kukkaa joka ei ole saanut vettä kuukausiin. Tuskin pystyn puhumaan.

Uskokaa pois tuo mies tuskin haluaa nähdä kiukkuni. Kun kiukkuni pääsee irti sitä ei helpolla saa takaisin häkkiin. "Heii!!" huusin miehelle ja hän käänsi päänsä ihmeissään oleva ilme kasvoillaan. "Jos et tuo muille vettä niin kun pääsen pois näistä kahleista peto on irti." Sanoin todella vihainen ilme kasvoillani.

Mies käveli toiseen huoneeseen ja tuli nopeasti takaisin vesilasi kädessään. Kun hän lähestyi minua hän kallisti lasin päälleni ja kaatoi ne päälleni. "Nyt riitti!" Huusin täyttä ääntä ja nostin polveani ja koska Dexter oli aivan lähelläni oli helppoa. Potkaisin polvellani nivusten väliin. Ja mies kyyristyi maahan huutaen "Senkin lutka, huora, lehmä! Mä hakkaan sut verille." Hän oli raivoissaan. Hän nousi ylös ja kohotti nyrkkiään ja plashNyrkki osui nenääni ja tunsin veren valuvan nenästäni kuin hana. Hän vain jatkoi ja jatkoi kunnes väsyi jos hän ei olisi väsynyt olisin kuollut tai tajuton. Kipu oli kamala sietämätön.

Taivutin suutani auki ja maistoin veren maun. Aloin ikävöidä Alexia, Äitiä, Selimiä jopa isää ja Felixiä.
"No miltä tuntuu, huora?!" Dexter huusi ja hymyili voitonhimoisena. Kun kävin nauramaan itse keskeisesti hänen hymynsä kuin valui naamaltaan ja katsoi minua ihmeissään ja kysyvästi. "Mikä nyt niin naurattaa? Oletko hullu huora?"

Hän leputti nyrkkiään ja vastasin nauraen "Mitä sä luulet Alexin ajattelevan kun se näkee mun naamani?" Kasvoni ovat tulessa. Polttava tunne oli täynnä kipua koko kasvoillani. "Se varmaan hakkaa mut." Mies vastasi ja nauroi.

Silmäni ovat väsyneet ne halusivat sulkeutua. Mutta en antanut vaan roikutin päätäni dramaattisesti. Näytin aika paljon kuolleelta ja veriseltä. Paitani oli punainen verestä ja kasvoni kipeät.

Pääni nousi kun kuulin Alexin ihanan äänen. Se sai minut miettimään onko tämä joku 'trap'. Missä Dexter on? Aikooko hän tappaa Alexin ja Felixin?
Ovi avautui ja näin Alexin ihanat kasvot. Heti kun hän näki veriset kasvoni hän rientäsi luokseni Felix perässään. "Sheila?! Mitä se teki sulle? Mä tapan sen kusipään!" Hän huusi raivoissaan. Yritin varoittaa heitä mutta suuni peitti teipin pala. Hän veti teipin pois nopeasti se kirpaisi ja sanoin äkkiä "Ei meidän pitää häipyä täältä! Se on ansa!"

Lähdimme juoksemaan uloskäyntiä kohti mutta olin oikeassa se oli ansa. Dexter vain tiputti sytkärin maahan ja poistui etuovesta. Rakennus oli tulessa. Kyse on minuuteista kiinni kun koko rakennus on liekeissä ja niin myös me. "Äkkiä tulkaa tuolla!" Alex sanoi ja osoitti ikkunaa joka oli tuleton. Kerkesimme ikkunan kohdalle ja Felix rikkoi lasin ja kapusi ulos. Me perässä.

Nousimme autoon äkkiä sillä Dexter on vieläkin vainoamassa meitä. Katsoin kuinka liekit jäivät taaksemme. "Mennään meille siellä on turvallista." Felix sanoi. Alex halasi minua ja painoi suudelman otsalleni. "Mä sain sut takaisin."

Niin sait, mutta tämä ei ole vielä loppu.

Tässä nyt uusi luku. Sori et on taas lyhyt ja kirjotusvirheet. Toivon et kuuntelette yön kappaleen. Se on yks mun lemppareist. Maailmanrauhaa ja eiku lukemaan.

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now