Hjemme igen...

1.7K 38 0
                                    

Aiden River drengen i cover billedet ^^^ En totalt stor player
_________________________________

Aiden P.O.V

Der var en helt masse larm udenfor. Normalt plejer der ikke at være det. Der bor jo kun Jack. Fin fyr. Jeg kiggede ud af vinduet og så en voksen kvinde stige ud af en limousine. Kan det være Jacks kæreste. Nej umuligt hun ser lidt for gammel ud til ham. Ugh det gider jeg ikke at se på. Vent lige lidt. Ud af limousinen træder nok den smukkeste pige jeg har set. Hun er næsten klædt i sort fra top til tå. Et par sorte solbriller, en hvid crop top og en sort læder jakke over. Et par sorte jeans med et stort hul ved hvert knæ og ikke mindst en par højhælede sorte støvler. Fuck hun er lækker.

"Mom, Jack! I'm going inside to see my room." Hun blev lige ekstra lækker da hun talte engelsk. Gad vide om hun i det hele taget kan tale engelsk. Nu hvor jeg tænker over det tror jeg at det er Jacks lillesøster og mor. Fuck hvor vil jeg gerne vide hvad hun hedder. Jeg er ved at vende mig om da showet er forbi da min mor kommer ud og snakke med hende dame.

Evangeline P.O.V

Jeg stiger ud af limousinen og kigger på vores hjem hvor jeg håber jeg kan bo i lang tid. Jeg når halvvejs op til huset da jeg kommer i tanke om jeg nok burde sige at jeg går indenfor. Lidt manere har jeg da.

"Mom, Jack! I'm going inside to see my room." De nikker til mig og jeg går videre.

Jeg går op på mit nye værelse. Magter ikke at sige andet end at jeg er på mit nye værelse. Det var nemmere at finde døren til mit værelse end jeg havde troet. Jeg åbner døren intil mit værelse og er lige ved at hoppe af glæde. Gør det ikke, bare rolig.

 Gør det ikke, bare rolig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Mit nye værelse^^^)

Fuck hvor jeg elsker mit værelse. Det er helt perfekt. Lige min stil. En lækker seng, en masse sofaer, et fladskærms tv og mit eget walk-in klædeskab.
Kan det her blive bedre. Jeg kiggede ud af mit vindue og til min store skræk et andet vindue mindre en 2 meter fra mit. Det her har bare at være en fucking joke. Hvad nu hvis det var en eller anden gammel støder. Første ting i morgen er at skaffe et gardin. Ugh selvfølgelig efter jeg har været i skole. Måske kam Jack skaffe mig et. Ej han har en forfærdelig smag i sådan nogen, så vil jeg hellere gøre det selv.

Magter ikke skole i morgen! Men jeg skal nok sørge for at mit førstehåndsindtryk bliver forfærdeligt. Jeg vil skal have min title tilbage. Koste hvad det vil...


Hey her er anden kap af min bog. Håber i kan lide den. Bruger rigtig meget tid på den så døm den ikke før i har læst den 😉


I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now