Pizza og gyserfilm

1.2K 25 2
                                    

Evangeline P.O.V

"Ups nævnte jeg ikke at der kommer konsekvenser ved at bo sammen med mig" Jeg stoppede det elektriske stød. Han kiggede meget ondt mig. Drengede hjalp ham op. Er det ondt at jeg skader ham? Næ. "Det her betyder hævn. En meget sød hævn" Siger han truende til mig. Jeg kigger roligt på ham. HA tåbe. Jeg er kun bange for ild og edderkopper men det er kun mig det ved det.  
"Jeg er klar på en hævnkrig. Har ikke haft en i lang tid." Jeg siger det meget flabet og flirtet til ham. Ha jeg tændte ham igen. Jeg ved, hvad jeg laver da lige så stor en player som ham. Vent hvad er det jeg siger. Jeg er bedre end ham. 

De går ind i stuen og snakker. Jeg skulle til at gøre det samme men dørklokken ringer igen. Hvis det ikke er pizzabuddet så flipper jeg ud. Jeg åbner døren og der står pizzabuddet. ENDELIG. Jeg betalte ham og selvfølgelig flirtede han med mig. Nu skulle jeg vise ham hvordan man flirter. Jeg kunne mærke drengenes øjne i nakken. 

"Mangler du noget eller vil du blive ved med at stirre på mine bryster?" Han kiggede chokket på mig. Han troede nok ikke jeg havde opdaget det. 
"Øm ... Jeg så ... ikke..." Han stammede totalt da jeg gik tættere på ham. Han stoppede da jeg havde min mund ved hans øre

"Næste gang tager du det mere professionelt. Jeg har allerede givet ham med strit håret stød fra dørhåndtaget" hviskede jeg flirtende og truende ind i hans øre og bed ham blidt på øreflippen. Jeg trak mig tilbage og jeg kunne tydeligt se at jeg lige havde tændt ham 100%. Jeg  kiggede afventende på ham. Hahahaha. Han kiggede skiftevis på mig til Aiden og tilbage igen. Han gik hurtigt tilbage og kørte væk igen. HA i skulle have set hans fjæs. Nu kan jeg u hvert fald sove i nat. Haha haha.

"Hvad fanden sagde du til ham?" Aiden kiggede afventede på mig men hans blik faldt på pizzabakkerne. "Har du bestilt pizza!" De smilede alle fire over hele fjæset og skulle til at tage en af dem men jeg trak mig lidt tilbage. 

"Hvad hedder det?" Spurte jeg dem. De kiggede ondt på mig men sagde dog beg om. Alle undtagen Aiden. Jeg skulle knække ham på den ene eller anden måde. "I får ikke noget pizza før player her har sagt beg om pizza" sagde jeg provokerende og nikkede over mod Aiden. Han sukkede højt og sagde det. Jeg gav dem de to øverste og jeg havde en for mig selv. Vi havde lige spist færdig. 

"Hvem er med på en gyser?" spørger jeg spændt. De kiggede chokket på mig. "Hvad! Kender i ikke en pige der kan lide gyser?" De rystede kraftigt på hovedet af min flabede kommentar. "Ved du hvad? Det er virkelig tiltrækkende, at du er så flabet." Selvfølgelig sagde player det på en flirtende måde. Men det der er underligt er at det tændte mig en lille smule. Hvordan kunne han overhovedet få de følelser frem. Jeg troede at jeg havde låst dem inde for længe siden. Altså mine følelser. Der er ingen der kan tænde mig.

Jeg springer op da han læner sig frem. Sikkert for at kysse mig eller forføre mig. Går hen til reolen med film. Vi havde en masse film. Mig og far elskede at se film sammen. Jeg var nok den eneste i familien der så film nu. Jeg kunne mærke en tom følelse inden i mig. Jeg viste den følelse alt for godt. Sorg. Det var det. Jeg står der lidt tid og bliver revet tilbage til virkeligheden.  Jeg griber Annabelle. "Hvad med Annabelle?" Spørger jeg spændt. De nikker også.

Det er dejligt at se film med nogen igen. Det får mig til at føle at far sidder sammen med mig. Jeg råber lidt af filmen en gang i mellem. Ikke min skyld at min mor ikke har opdraget på mig.

Sådan tilbringer vi aftenen med at se forskellige gyserfilm. Pisse hyggeligt. Altid godt at hygge sammen med kameraterne.

Hey lovers ❤
Glædelig onsdag.
Min bog har fucking ramt 213. Er helt lalleglad inden i. TUSIND TAK! Det her betyder rigtig meget for mig 😁😘.

Så har i fået lidt mere af vide om Eva's far.

Hun er bange for ild og edderkopper. Kan lide gyserfilm og være ond mod andre. Hvilke grunde er der til det?

Igen TUSIND tak. Det betyder rigtig meget at i vil læse min bog.

Byyyeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now