Player

1.6K 34 1
                                    

Evangeline P.O.V

*bib bib bib* Fuck jeg hader mit vækkeur. Hvem fanden har overhovet sat den til. Noget fanger mine øjne. En seddel fra min mor. 

Selvfølgelig er det fra hende og som tak gør jeg det modsatte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selvfølgelig er det fra hende og som tak gør jeg det modsatte. Kommer forsent og dårlig førstehåndsindtryk. Ha ha. Ingen og jeg mener ingen skal vække mig uden at fortryde det og som prikken over i'et tager jeg noget tøj på som jeg ved Jack vil diskutere om hvor vidt jeg skal have det på eller ej. 

Jeg tager min røde crop top med lynlås, en kort sort nederdel på og mine røde højhælede sko på. Jeg krøller hurtigt mit hår og lægger min make up.

 Jeg krøller hurtigt mit hår og lægger min make up

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Evangeline's outfit^^^^)

Jeg gik hurtigt ned af trapperne og forventede det værste.

Jack = J / Evangeline = E
J: "Hvad fanden er det du har på?"

E: "Oh. Tøj"

J: "Selvfølgelig er det tøj. Jeg mente, at du måske skulle tage noget andet på som dækkede lidt mere"

Han gav mig fucking ikke lige elevater-blikket. Fuck det her ender galt. Ingen skal give mig det blik. Det er det et af de værste blikke man kan give mig.

E: "Så nu skal du også bestemme, hvad jeg skal have på!

J: "Nej Eva. Jeg synes bare ikke, at det er passende skole tøj"

E: "Passende skole tøj! Hvad fanden regner du mig for? At jeg skal have en stor strik trøje på og lange bukser?"

J: "Please Eva. Jeg siger det bare for, at beskyt..."

E: "Jeg har ikke bedt om, at du skal passe på mig!"

J: "Please Eva. 'Ugh' bare smut i skole. Du har 10 min."

Jeg gik med faste skridt ud i gangen tog min læderjakke på og smækkede døren, så hårdt jeg kunne. At komme for sent. Tjek.
Jeg satte mig op på den ting jeg elskede mest. Nemlig min motercykel. Jeg kørte ikke særlig hurtigt mest for, at komme ekstra forsent.

*Skolen*

Jeg parkere 'bæstet' og tog hjelmen af og svingede lidt med mit hår. Vente mig om og så på skolen. Faktisk ikke noget særligt. Men noget fangede mit blik. En gruppe drenge. Alle klædt som en typisk player eller badboy type. Fucking dejligt. Endelig lidt drama og hjerter man kan knuse.

"Hey smukke" sagde den første af dem. Sikkert lederen i slænget. Jeg havde ikke tid til det, så jeg gik bare forbi dem. Ha det fjæs der kom frem, da jeg gjorde det. Jeg kunne have grint i time vis.

Aiden P.O.V

Mig og drengene hørte lyden af en motorcykel. Vi vente os alle om og jeg så hende pigen fra i går. Fuck en stil hun har. Hun havde en rød crop top på, en sort kort nederdel og et par højhælede sko på. Solbriller og læderjakke.
Hun tog hjelmen af og svingede lækkert med håret. Hun vente sig nok på den mest dramatiske måde og kiggede på skolen for jeg ved ikke, hvor lang tid.
Pludselig fik vi øjenkontakt med hinanden og der kom et smøget smil frem på hendes ansigt. Hvad fanden skal det betyde? Jeg kendte ikke en eneste pige der kunne sådan noget. Er det ikke kun drenge der kan det.
Hun begyndte at komme den her vej.

"Hey smukke" kommenterede jeg hende. Hun kiggede ikke engang på mig. Hun fortsatte bare. Blev jeg lige afvist!

Nico = N / Aiden = A / Leo = L / Cameron = C

N: "Dude, blev du lige afvist?"

A: "Det tror jeg"

L: "Du blir sku da aldrig afvist"

A: "Hun skal nok komme til mig når hun finder ud af, hvem jeg er"

C: "Ingen kan modstå dig, bro"

Vi gik indenfor til vores timer som vi helt sikkert, var kommet for sent til med vilje.
Jeg går ind i klassen, da jeg ser til mit store held, at hun ikke har nogen sidemakker. Så selvfølgelig sætter jeg mig ved siden af hende og lægger min arm om hende.

"Sikke et sammentræf var, smukke?" sagde jeg til hende.

Hun træk armen stille op og tog fat i min arm og vred den fucking rundt. Om hun prøvede at tage armen af hende eller om hun prøvede at brække min arm ved jeg ikke. Forhåbentlig det første.

"Læg dig ikke ud med mig medmindre du har et døds ønske. Så kan jeg godt arrangere det" hviskede hun truende til mig før hun slap min arm og gav mig dræberblikket.

Fuck hun tændte mig lige der. Hvordan kan hun være så fucking attraktiv. Jeg har kun kendt hende i mindre end hvad 3 min og jeg vil på en eller anden måde gerne lære hende at kende. Hvad fuck er der galt med mig?

Hey er så glad fik skrevet Kap 3 også. Så glad for at skrive på den.

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now