Ukendt familie og helet hjerte

1.1K 26 2
                                    

Evangeline P.O.V

Det er nu bekræftet. Jeg må ikke blive her mere. Ikke i mit hus. Ikke i landet. Jeg skal tilbage til Mexico. Mit hjemland. Øv. Endelig har jeg nogle venner og så skal jeg rejse. Og jeg rejser allerede om 2 dage.
Tager først tøj på. En hvid t-shirt hvor der står sorry I'm bad på og et par basis blå shorts. Og nogle tilfældige sko. Jeg gider ikke gøre ud af mig selv.

(Eva's outfit^^^^)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Eva's outfit^^^^)

Jeg har undgået alle i dag. Jeg har ikke engang tiltrækket mig opmærksomhed i dag. Sjovt nok.

"EVA!" PIS de har opdaget mig. SHIT! Jeg kan ikke løbe. Jeg kan ikke køre på cykel eller køre bil. Så jeg må bare skynde mig meget. Øv de fangede mig. Jeg må bare sige det nu.

"Eva hvorfor har du undgået os hele dagen. Vi ved du har det svært men det hjælper ikke at løbe fra problemerne" begynder Alice. Ugh jeg kan høre at den her samtale bliver meget lang.

"Guys det er ikke det dét handler om." Jeg ville fortsætte men jer blev afbrudt. Fuck jeg hader når folk gør det.

"Hvad handler det så om?" Nessa er vist lidt morgensur. Haha.

"I forstår ikke." IGEN bliver jeg afbrudt. Nu bliver jeg altså sur.

"Hvad forstår vi ikke?!" Leo er vist begyndt at få lidt mere selvtillid. Øv at jeg ikke kan destruere det. Dybe indåndinger. Ind. Ud.

"Jet siger det bare lige ud. Jeg skal flytte skole og land. Jeg har åbenbart familie i Mexico. Så jeg skal bo hos dem til jeg er 18. Jeg er ked af det. Jeg var lige blevet glad for at være her." De står helt chokket og stirre bare på mig. Jeg går bare. Jeg kan ikke. Jeg vil ikke have de skal se mig græde igen.

Jeg kunne ikke mere. Jeg kunne ikke se deres blege, triste ansigter mere. Jeg ved det gør ondt på dem. De er jo som brødre og søstre for mig. Altså undtagen Aiden. Jeg er jo forhelvede forelsket i Aiden og nu skal jeg forlade ham. Det kan jeg da ikke bare. Jeg vil bliver jo helt knust. Mere i forvejen i hvert fald. Jeg kan ikke klare at tage afsted. Ikke denne gang.

Aiden P.O.V

Hun skal rejse. Ikke bare skifte skole men også flytte land. Vi har været igennem så meget. Hun kan da ikke forsvinde uden at jeg fortæller hvordan jeg har det. Jeg er hjemme ved mig selv. Mine forældre kom åbenbart hjem efter ulykken. Så nu ligger jeg i min seng i mit eget hus. Jeg ville hellere være hjemme hos hende. Holde om hende. Ligge og se film til kl sent om aftenen. Jeg tager min mobil frem.

Mig: Hey smukke. Vil du snakke...?

Eva😍: Hey. Ved ikke rigtig... 😔

Mig: Må jeg komme over så vi kan snakke...? Jeg skal fortælle dig noget vigtigt! 😘 

Eva😍: Jeg har også noget vigtigt at fortælle dig men ved ikke om jeg kan overskue det...😔

Mig: Eller du kunne komme over. Mine forældre er vildt kede af det der skete så de ville høre om du ville spise med? Jeg ville også høre om du ville overnatte så du ikke skulle være alene...? 😍😉

Eva😍: Det var pænt af dem... Det vil jeg meget gerne. Altså begge dele.😊😘 

Mig: Fedt! Så skal jeg hente dig eller...?

Eva 😍: Det behøves du ikke. Jeg skal lige pakke og sådan noget...

Mig: Okay men åben altandøren så jeg kan hjælpe dig...

Eva😍: Fiiiinnnnnttttt....

*Samtale slut*

"Hey smukke. Savnet mig?" Hun nikker bare som svar. Jeg hjælper hende med at pakke. Hun er åbenbart ikke den type der pakker vildt meget. Hun har kun en sportstaske med. "Jeg tager lige et bad okay" Jeg nikker bare til hende. Okay jeg er nød til det. "Må jeg joine?" Jeg kigger afventende på hende. Hun giver mig bare dræberblikket og går ind på toilettet. Hva fanden er min røv begyndt at vibrere nu. Vent det er sku da bare min mobil. Fuck hvor er jeg dum!

Alice: Ikke sig noget til Eva men du skal holde hende beskæftiget i dag indtil i morgen kl. 17.00. Okay?

Mig: Helt fint men hvad sker der kl 17??

Alice: Vi holder en afskedsfest for Eva og det skal være en surprice. Så sig noget og jeg dræber dig MEGET SMERTEFULDT!!

Mig: Rolig morder. Jeg siger ikke noget. Skal jeg gøre andet end at holde hende væk??

Alice: Ikke andet end at bringe hende med i en fin kjole eller fint tøj på

Mig: Okay det kan jeg godt klare. Ses kl 17 i morgen. 

Alice: Ses og ikke ødelæg det!!

"Hey hvem skriver du til?" Shit det er Eva! Jeg må komme med en undskyldning. Hurtigt! "Det var bare Alice der spurte om hvordan du havde det." Please hun køber den. PLEASE!!. "Når okay men hvordan viste hun vi var sammen?" PIS! Kom så Aiden. Find på noget. "Hun spurgte om jeg var sammen med dig og jeg svarede ja." Kom nu. Køb den. Hun nikker. YES! Hun købte den.

"Så går vi over altanen eller gennem hoveddøren?" Jeg kigger på hende. Hun humper nedenunder. Så de bliver hoveddøren. Jeg tager hendes taske og er nede af trappen. Jeg åbner døren for hende. Jeg fortæller hende det i aften. 

Vi har lige spist og sidder nu på mit værelse. Så er det nu. "Eva?" Hun kigger hen på mig.

"Jeg synes du er den mest fantasktiske, smukkeste, sødeste og mest tiltrækkende pige på denne jord. Du kan få mig til at slappe af bare ved at kigge på mig." Jeg tager en dyb indånding og fortsætter. 

"Når jeg kigger i dine øjne er det eneste jeg kan tænke på er at jeg ikke vil forlade dig. Jeg vil ikke have at du skal være sammen med en anden. Jeg vil ikke have du skal bliver beskyttet af en anden end mig. Alt det jeg vil have er dig og ingen anden. Jeg dør langsomt ved af tanken om at du ikke er er min. Jeg kan ikke leve uden dig. Jeg Aiden River elsker dig Evangeline King. Vil du gå på date med mig?" Jeg kigger afventede på hende. Hun presser sine læber mod mine. Hun har de blødeste læber. Hun er en fantastisk kysser. Det må jeg give hende. 

"Betyder det så ja?" fik jeg sagt i kysset. Hun nikker bare. YES! YES! YES! Hun sagde ja. Jeg er totalt glad lige nu. Vent kan jeg klare ikke at være sammen med hende når hun rejser. Vent jeg har den fantastiske ide og surprise til hende. 

----------------------------------------

Hey lovers ❤

Er virkelig glad for at i gider læse min bog.
Her er næste kap.
Skriv hvad i synes.
I kan også skrive hvad i bedst kan lide ved min bog og hvad der måske kunne forbedres.
I må meget gerne give mig feedback. 

Eva skal rejse. Øv. Eva og Aiden dater. Holder det eller kommer der noget i vejen. Og kan de klare et langdistange forhold? 

Aiden har en surprise for Eva. Hvordan mon den går. 

Find ud af det i næste kap.

Byeeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now