Lejrtur del 4

1K 26 5
                                    

Aiden P.O.V

Den sidste dag vi skal være i Norge. Jeg vågner op til den bedste duft og syn nogensinde. Nemlig duften og synet af og fra Eva. Gad vide om hun har det på samme måde som mig. Det håber jeg i hvert fald. Jeg studere bare hende. Hun er så fredfyldt når hun sover. Ingen problemer og ingen bekymringer. Hun er så smuk. Hun ligger bare med sit hoved på mit bryst og sover fredfyldt. Jeg ligger bare og snor hendes hår mellem mine fingre. Hun har jo vildt blødt hår!

"Ligger du og stirre på mig mens jeg sover?" Hun kigger op på mig og smiler.

"Godmorgen til dig også. Måske gør jeg måske gør jeg ikke." Jeg giver hende et smørret smil og kysser hende forsigtigt på panden i håb om at hun ikke vil dræbe mig. Hun SMILER bare til mig og ser ud til at nyde det. Hvorfor ved jeg ikke. Jeg lægger hende bare tættere på mig. Jeg tror hun nyder det lige så meget som mig

"Vil du med ud at stå på ski senere?" Jeg kigger ned på hende. Hum mumler bare et "Mmmm" som svar. Vi skal bruge den sidste dag godt.

Evangeline P.O.V

Yes jeg vandt over dem alle igen. Mest fordi jeg har haft meget øvelse. Jeg er tit ude og rejse til kolde lande sammen med mor. Da vi kommer op igen er det begyndt at blive snestorm. Det var ellers meningen at mig og player skulle have en sidste tur men det kan jeg vist godt aflyse nu.

Med et er verden begyndt at køre baglæns. Vent det kan ikke lade sig gøre. Jeg køre ned ad den farlige sti. SHIT!! "AAAAAHHHHHHH!" skriger jeg alt hvad jeg kan. Jeg skal sku ikke efterlades alene. "EVA!" høre jeg en råbe efter mig. Jeg kan ikke genkende den. Jeg ruller og ruller til jeg når bunden. Jeg når ikke at opdage stene der kommer mod mig. Jeg slår min fod og mit skinneben mod det. AV FOR HELVEDE DET GJORDE ONDT! Den er i hvert fald brækket.

"EVA! HVOR ER DU?!" Aiden er her. Han er kommet efter mig. Oh hvor jeg elsker den knægt af ikke at give op på mig. Jeg kan se ham. GUD tusind tak. Jeg vil aldrig tvivle på held igen. I hvert fald ikke denne gang ;). "PLAYER! JEG ER HER OVER!" Råber jeg tilbage til ham. Han vender hovedet mod mig. Han skynder sig hen til mig. Hvor er han dejlig! "Er du okay?" Han kigger bekymret på mig. Jeg skar en grimasse. Mest af smerte men også af glæde. "Jeg kan ikke stytte på mit ben. Jeg tror den er brækket." Han nikker bare og hjælper mig op. SHIT DET GØR ONDT SÅDAN NOGET!! Heldigvis finder vi en gammel hytte. Så kan vi da komme i ly. Han får mig indenfor. Jeg skal sku sige tak og hvis vi overlever det her lover jeg at kysse ham på MUNDEN.

Aiden P.O.V

Jeg får hende indenfor og hjælper hende hen på sengen. Hun vejer egentlig ingenting når man tænker over det. "Du er nød til at få skoen af." Jeg kigger på hende. Hun nikker bare som svar. Jeg hjælper hende af med den. Hun spænder hænderne og prøver at holde smerten inde. Det går ikke helt da jeg kan se hun græder. Jeg får endelig den af hende og hun sidder stadig i smerte. Jeg finder nogle tæpper og ligger rundt om os. Jeg ved ikke men vi falder hurtigt i søvn tæt op af hinanden. Mest for at holde varmen.

*Næste dag*

Jeg vågner op til en rystende Eva og ser at hun ikke har noget tæppe på sig. Jeg giver hende det på og hun klamre sig til mig. Jeg vil aldrig glemme det her. Jeg bliver intil hun har fået varmen og så går jeg ud for at finde noget hjælp.

Endelig fryser hun ikke mere. Jeg rejser mig stille op så jeg ikke vækker hende. Der er ingenting udenfor. Kun træer og sne. Jeg begiver mig stille væk fra hende. Jeg håber ikke at hun dræber mig for meget når hun opdager at jeg er væk. Jeg ved ikke hvor lang tid jeg har gået har ude. Vent hvad er det for en lyd. Det er sku lyden af en sneskuter. VI ER REDDET! YES! Jeg løber hen mod lyden og rigtig nok er det dem der er kommet for at redde os.

Evangeline P.O.V

Jeg er fucking alene i det her freaking kolde hytte. Jeg ryster af kulde og player er her ikke. Jeg har ikke en skid jeg kan lave. Altså udover hvor mange muligheder der er til at dræbe Aiden mest smertefuldt. Jeg kan også overveje om jeg skal skære mit ben af eller ej med al den smerte. Jeg overvejer det kraftigt.

Okay jeg er kommet op på ca 75 muligheder til at dræbe ham og jeg skære ikke mit ben af. Så kan jeg ikke stå på ski, stå på skøjter osv. I det hele taget noget man skal bruge 2 ben til. Så nu venter jeg til jeg fryser ihjel. FUCK JEG FRYSER!! Jeg fucking dræber ham. Jeg har så meget lyst til at tænde de sterrinlys men som sagt er jeg bange for ild så det kommer ikke til at ske. Hvad fanden er det for en lyd. Den kommer sku tættere på. SHIT! Jeg skal sku ikke vide hvem der kommer. Jeg må gemme mig. Under sengen dur ikke. Skabet er perfekt.

SHIT de er her! Jeg er ved at skide gule og grønne snemænd. De står midt i rummet. Jeg kan høre dem. "Eva er du her?!" Vent det var Aiden. Hvad fuck. Prøver Aiden nu også at bortføre mig?! "Jeg er inde i skabet" råber jeg højt og en meget forvirret Aiden dukker op. "Du skal ikke sige noget og slet ikke sige det til nogen!" Jeg giver tegn til at han skal hjælpe mig. Han nikker bare og hjælper mig.

Jeg er lige blevet opereret og sidder nu og keder mig langt ned i helvede.
*Ring ring ring*
Hvem fanden ringer til mig.

"Hallo det er Eva"

"Hallo det er politiet. Vi har dårlige nyheder til dig frøken..."

Fortsættelses...
-----------------------------

Hey lovers ❤
Glædelig tirsdag. Så er der snart juleferie. YES!
Jeg glæder mig så meget. Hvad skal I lave I juleferien? Spørger kun 😉

Her er næste kap. Skriv hvad I synes.

Eva er okay men hvad er det for nogle dårlige nyheder politiet har til hende?

Find ud af det I næste kap...

Byeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now