Afskedsfest

995 25 2
                                    

Evangeline P.O.V

"SURPRICE!" Alle springer frem. Aiden kommer bagfra og lægger armene om mig. Har de virkelig gjort alt det her for mig. Viste Aiden omkring alt det her. Og de har gjort det her når de ved jeg skal væk. De er virkelig ægte venner. Jeg kunne ikke ønske mig andre venner end dem. De er sku dejlige. De har også haft en virkning på mig. De har fortjent min tillid og de ændret mig på en god måde. Jeg tager ikke stoffer når jeg har det svært, jeg ryger ikke mere, jeg fortæller mine problemer til mine piger og sjovt nok også Aiden og de har gjort sådan at jeg ikke har følt mig alene når jeg skal hen til nogen jeg ikke kender. Mine piger kommer hen og krammer mig. De slipper mig dog hurtigt igen. De kigger skiftevis på mig og Aiden. Nok mest fordi han står med armene omkring mig. 

Aiden P.O.V

"SURPRICE!" Alle springer frem. Jeg kunne simpelthen ikke stoppe mig selv. Jeg kommer bagfra Eva og krammer hende. Jeg ville have alle skulle vide vi havde noget og jeg ved alle på skolen var her. Selv Kayla den bitch kom selvfølgelig da hun hørte jeg kom. Jeg kigger på Kayla og kan mærke hun stormer væk fra festen. Men jeg er ligeglad. Jeg kan mærke at hun er vild med det her. Jeg kommer sku til at savne mine drenge. Medmindre de kommer med sammen med pigerne. Yes. Fuck jeg er genial. Nu skal jeg bare lige snakke med dem. "Når hvad synes du om din afskedsfest?" Jeg hvisker det ind i hendes øre. Hun smiler helt op til ørene. At se hende sådan her er nok det bedste moment. Hun ser så lykkelig ud. Jeg glæder mig til at se hendes ansigtsudtryk når hun ser min overraskelse.

"Er i to så en ting nu?" Tøserne hentyder vist nok til at jeg har mine arme rundt om hende. Jeg ville gerne svare med et stort ja men ved ikke om hun føler det samme så... "Ja det er vi" kommer det fra Eva. Vi er fucking kærester nu. Jeg smiler overdrevet stort og dumt lige nu. Jeg vender hende om og placere mine læber på hendes. Hun er klart den bedste kysser i verden. Nu kan alle se at vi er sammen.

Leo P.O.V

Aiden og Eva kysser og de er et par nu. Hvor er jeg glad på hans vejne. Han har fortjent hende. Siden hun kom er han forandret. Altså på en god måde. Han plejede at have en eller anden random pige med i seng hver uge. Men det har han ikke haft siden hun kom. Gad vide om Vanessa er klar på en udfordring? Nu skal jeg bare lige finde hende. Hvordan kan sådan en smuk pige forsvinde sådan. I spørger sikkert hvorfor jeg prøver at finde hende. Det er fordi jeg vil invitere hende ud. Jeg har altid været forelsket i hende men har bare aldrig haft modet til at spørge hende. Det er hun!!

"Hey Vanessa" Hun vender sig smukt om. Kan hun være mere smuk?

"Hey Leo. Hvad så. Er det ikke en god fest?" Hvis ikke hun havde talt til mig var jeg fortabt i hendes øjne.

"Jo det er en god fest og jeg har en udfordring til dig" Hun lyser helt op ved ordet 'udfordring'. Dejligt syn. 

"Endelig en udfordring. Jeg er klar på hvad som helts" YES! Nu må vi se hvad hun vælger. Håber på det sidste!

"Okay. Enten skal du kysse røvhullet på en hund eller gå ud med mig" Please det sidste! Jeg kan tydeligt se at hun væmmes ved tanken om at kysse en hunds røvhul. 

"Inviterer du mig ud?? For så ville jeg helt klart sige ja" Jeg trækker hende ind til mig. Hun gisper svagt. Jeg kan se at hun ikke havde regnet med det. 

"Tja skal vi så ikke sige på lørdag kl 17?" Hun siger ikke noget men placerer bare hendes læber på mig. Betyder det ja. Efter den tanke mumler hun et ja i kysset. Yes jeg har en date med Vanessa. Min drømmepige. Jeg stopper kysset da min røv vibrere. En ny besked fra Aiden.

Aiden min bro: Hey guys. Vigtig besked. Kom ind til mig på Eva's værelse. Skal sige noget vigtigt!!

Okay det må være vigtigt må hellere gå med Vanessa.

Nico P.O.V

Okay så har både Aiden, mig og Leo en pige. Men hvad med Cameron? Han er sku ikke den nemmeste at finde en pige til. Han er mest den stille type der sidder med sin mobil i hånden og skriver til en eller anden. Vent lige lidt. HVEM skriver han med?! Er det en PIGE?! Det skal jeg lige har fundet ud af. Koste hvad det vil. Hvad fanden. Hvornår er min røv begyndt at vibrere. Vent det er sku bare min mobil. Hvor dum kan man vær?

Aiden: Hey guys. Vigtig besked. Kom ind til mig på Eva's værelse. Skal sige noget vigtigt!!

Hvad fanden kan det handle om. Finder Alice og tager hende med. 

Lima P.O.V

Min søde skat❤: Hey smukke ❤. Jeg savner dig vildt meget. Hvornår kan vi gå ud igen?

Mig: Hey babe 😘. Jeg savner også dig. Du kunne jo komme med til en afskedsfest jeg er til lige nu. Så kunne vi også fortælle mine venner om os.

Min søde skat❤: Perfekt kommer om lidt. Skal lige gøre mig klar kun for din skyld😍

Mig: Glæder mig allerede til at se dig. Du for lige adressen....................... 

Min søde skat❤: Tak smukke

Elsker sku den pige. Ja jeg er til piger hvis det er det i spørger om. Jeg har altid været lebbe som folk kalder det. Den pige er bare den bedste. Ja det er min kæreste og jeg er glad for at væres hendes kæreste. En ny besked fra .... Aiden. Den var ny. Han plejer aldrig at skrive til mig. 

Aiden: Hey guys. Vigtig besked. Kom ind til mig på Eva's værelse. Skal sige noget vigtigt!!

Hvad fanden kan det handle om. Må hellere se hvad det er...

----------------------------------

Hey lovers ❤

Har i haft en god jul. Det har jeg i hvert fald.

Undskyld for ikke at have udgivet noget i lang tid. Har bare ikke haft tid og skulle noget næsten hver dag sååå....

Det her kap fik lidt flere synsvinkler med. Også fra drengene men i skal tænke på at det her er en historie det for det meste handler om Eva og Aiden.

Aiden planlægger noget stort som alle måske skal være med i. Hvad mon det er og hvordan kommer Eva til at reagere??

Så Nico og Alice er sammen. Aiden og Eva er sammen. Leo har endelig spurgt Vanessa ud på en date. Men hvem er det Cameron skriver med. Lima er åbenbart til piger men hvem er hendes kæreste?

Find ud af det i næste kap...

Byeeeeee 😘



I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now