Kender du ikke ordet sød?

1.2K 28 0
                                    

Evangeline P.O.V

Dagen i går var fantastisk men husk på at glade stunder bliver altid overgået af triste stunder og med det mener jeg helved (aka skole). Hvor ville jeg gerne blive hjemme men hvordan kunne jeg så ødelægge nogens liv. Hehe slet ikke ondt. Mærk ironien. Jeg tager tøj på inden jeg begiver mig ind til drengene. Gider ikke noget stort. Tager min t-shirt med en skelet fuck-finger og er par ransom bukser. På med mit halskæde med nitter og et par højhælede sorte sko.

(Evangeline's outfit^^^)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Evangeline's outfit^^^)

Jeg går ind til drengene. De sov åbenbart sammen selvom jeg skreg nej flere gange i hovedet på dem. Jeg tager mit elskede bothorn og begiver mig ind på gæsteværelset. Jeg trykker ned og alle fire fare sammen. "Så står vi op. Vi skal i skole og hvis ikke i står op NU kommer jeg med motorsaven." Sagde jeg både truende og flirtende. De kom sukkende på benene og kiggede meget surt på mig. "Og JEG gider ikke de der sure fjæse så drop det." De sukkede igen men tog dog tøj på.

Jeg lavede pandekager til os. Ikke noget særligt for mig. De kommer ned af trapperne. "Kender du ikke udtrykket 'at være sød' eller bare ordet 'sød'?" Spørger player (aka Aiden) lidt morgen sur. Jeg kunne ikke lade være med at smile ved lyden af hans stemme. Hvorfor ved jeg ikke?

"Hvorfor skulle jeg kende udtrykket 'at være sød' og ordet 'sød' når der er ingen, der er de ting overfor mig?" Spørger jeg dem trist. Minderne fra min far kommer strømmede ind gennem mit hoved IGEN. Tænk jeg fik aldrig sagt rigtig farvel og tak til ham. Jeg vil altid fortryde at jeg aldrig nåede det. Jeg kan i det hele taget ikke fatte at han er død. Jeg fjerner hurtig en tåre der havde sneget sig ud af min øjenkrog. Jeg giver dem pandekagerne og de kigger med store og sultne øjne på det. Jeg grinede af deres ansigtsudtryk.

Efter vi havde spist kørte jeg dem i skole. Mest fordi jeg ikke kunne have dem alle fire og mig selv på min motorcykel og jeg gad ikke gå. Yeah I know dovne mig. Så det er nok det eneste tidspunkt at de ville røre min bil. Jeg ved hvad du tænker. Hvorfor er min bil så dyrebar? Det skal jeg sige dig. Det var min fars gamle bil som jeg har sat i stand så den er mere sej. Den er skam stadig fars gode gamle bil men den er bare i en nyere stand i dag. Far ville have elsket den.

*7 lange timer efter*

DE STOD LÆNET OP AF MIN BIL. MIN FUCKING BABY. Jeg går vredt hen til dem med Nessa, Rødhætte og Lima som jeg stadig mangler et kælenavn til. "FLYT JERES GIGANTISKE RØVRANTE RØVHULLER FRA MIN BIL!!!" Råbte jeg ad dem. De fare alle sammen af forskrækkelse. De flyttede hurtigt deres røve fra min bil og kiggede chokket på mig.

"Hvorfor fanden råber du sådan op?!" Siger blacky (aka Cameron). "INGEN SKAL FUCKING RØRE MIN FUCKING SØDE SKAT AF EN BIL!! OG JEG GIVER IKKE ET FUCK AF EN UNDSKYLDNING FRA JER" Råbte jeg igen ad dem. Jeg var ekstremt vred. Jeg hader når folk røre min smukke bil. Folk omkring os var begyndt at kigge. Jeg var ærgerlig talt FULDSTÆNDIG LIGEGLAD. "Wow det var mange fuck-ord" siger brownie (aka Leo) som stadig er mega chokket. Jeg giver ham det sygeste dræberblik og han tager hænderne op over hovedet. "Aiden få din store røv ind i min skat eller du kommer til at gå hjem!!" Jeg er stadig virkelig pisset af. Han gjorde som jeg sagde sjovt nok uden at stille spørgsmål. Dejligt.

Vi lavede ikke særlig meget udover at jeg faldt mere ned på jorden. Jeg havde gentagende gange fortalt at han ikke skulle forstyrre mig. Og hvad gjorde han? Han blev ved med at komme ind til mig. Til sidst sagde jeg ja til en film. KUN for at få ham til at skride bagefter.

Jeg ville aldrig NOGENSINDE indrømme til nogen at player (aka Aiden) rent faktisk er god til at få mig til at falde ned igen.

"Må jeg spørge om noget?" spørger player (aka Aiden) midt under den tredje film. "Klart. Skyd" siger jeg bare. Ikke fordi jeg gider at sige mere. "Hvorfor blev du så sur på grund af at vi stod lænet op af din bil?" Jeg viste at han ville spørge om det. Fuck skal jeg fortælle sandheden eller sige en løgn. Fuck det nu siger jeg bare et eller andet. Han får mig til at føle mig tryg.

Jeg tager en dyb indånding og begynder. "Det var..."

Hey lovers ❤
Glædelig lørdag.
Blev endelig færdig med det her kap. Skriv hvad I synes.

Så Eva har en bil og er virkelig følsom omkring den. Hvad sker der hvis hun fortæller om den til Aiden?

Eva føler sig tryg sammen med Aiden. Vil det vare evigt eller vil der komme noget i vejen?

Er VIRKELIG glad for de mange læsere jeg har fået på den her bog. Jeg havde aldrig troet at den ville komme over 300. Jeg havde aldrig troet at den ville blive så populær 😘😄❤

Byeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now