Minder

983 22 1
                                    

Evangeline P.O.V 

Festen i går var MEGA fantastisk!! Den var uforglemmelig. Det fik mig egentlig til at tænke over hvor meget jeg vil miste. Jeg vil miste mine dejlige piger, mine dejlige kammerater og ikke mindst min kæreste! Fuck jeg kommer til at savne dem alle. Jeg ved ikke om jeg kan leve uden dem!!

Jeg er nu i gang med rydde op fra i går. Min "dejlige" venner var jo skredet og ladet mig rydde op efter det hele. Jeg har jo som sagt fået huset her. Det er egentlig meget stort men jeg tror jeg sælger det. Jeg kommer ikke til at bruge det mere og jeg har i hvert fald penge nok til at købe et ligeså stort hus en gang i fremtiden. Såååå... Jeps du hørte rigtigt jeg er blevet milliardær. Min mor var stinkende rig og fordi den eneste familie hun havde var mig fik jeg den. WUUHUU!! Stadig lidt ked af at de er døde.

Efter jeg som sagt har ryddet op skal jeg pakke det jeg skal have med. Jeg pakker sjovt nok nogle af min mors og Jack's ting. Altså bare for at huske dem. Jeg tager hendes smykker og sådan noget. Hun har vildt god smag i smykker. Jeg finder den mest smukkeste halskæde nogensinde. En medaljon. OG DEN KAN ÅBNES!! Den ser egentlig lidt gammel ud. Vent nu husker jeg det. Hun fik den af mormor inden hun døde og jeg citerer lige det hun sagde: "Når du får en pige er mit sidste ønske til dig at hun skal arve den her af dig og huske mig" . Savner hende meget. 

Jeg går ind på Jacks værelse. Hvor ser det tomt ud. Jeg har fået overstået begravelsen. Jeg fik det overstået allerede få dage efter. Jeg har sjovt nok ikke været i skole siden den dag. Vent jeg fik IGEN ikke sagt ordenligt farvel!! Hvad er der galt med mig? Men hver gang jeg kigger rundt i huset minder det mig om faktisk alle dem jeg har mistet. Min far, min mor, Jack. Så i ikke skulle være i tvivl. Snakker jeg om dem der er døde. Flyttemændene har taget det meste så jeg kun har en lille bagage med. Dejligt. Af Jack tager jeg hans y-motorcykel hjelm og hans vent hvad er det under hans seng???? Et fotoalbum??? Jeg kigger i det. Det er jo alle de billeder mig og Jack tog gennem mit liv!!! Og også alle dem med min MOR!!! Den beholder jeg helt klart. 100%. Jeg viste ikke engang han overhovedet ville gøre sådan noget her. Jeg kan huske det tydeligt. Den gang mit hoved sad fast, jeg lærte at cykle, jeg lærte at tale dansk, osv.....

Mit værelse er tømt. Og jeg har fået de ting jeg ville have med. Sååå lufthavnen her kommer jeg. Jeg glæder mig ikke en skid til at komme hjem. Jeg vil ikke rejse men jeg har ikke noget valg. Jeg må tage det som det kommer.....

Hey lovers ❤

Så er det snart nytårs aften. Glæder mig. Skal hugge totalt. 

TUSIND TAK FOR DE 2,02 K READERS! Jeg kan ikke fatte at det allerede snart er 2018. 😁

Eva skal flytte lige om lidt og fandt et fotoalbum. Noget hun ikke havde regnet med. 

I dette kap fik i lidt mere om Eva og hendes mors familie at vide. Håber i kunne bruge det. 

Find ud af hvad der sker i næste kap...

byeeeeeeee 😘


I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now