Englesang

1.1K 33 2
                                    

Evangeline P.O.V

Igen havde jeg grædt foran ham. Hvad fanden går ser af mig? Jeg må altså tage mig sammen nu. Jeg kan ikke blive ved med at vise mine følelser. Jeg har sat Leo på plads i går. Godt for mig. Skal i helvede (aka skole) IGEN. Ugh magter det ikke. Jeg tager tøj på og finder mit elskede bothorn. God måde at vække folk på. Min dag bliver i vært fald reddet. Jeg tager den han til hans øre og trykker ned. Han sprænger næsten en meste op i luften.

"AAAAHHHHHHH!!!! HVAD FANDEN?!" Nu er han nok pissed virkelig af men fuck det. Jeg havde det sjovt. Jeg går ned og laver morgenmad. Efter det køre jeg os i skole. Jeg kigger på mit skema og jeg skal spansk. Ikke at jeg hader det. Jeg elsker det mest fordi jeg taler flydende spanskmen også italiensk.

"Hola estudiante. Tengo una gran sorpresa para todos ustedes" (Oversættelse: Hey elever. Jeg har en stor overraskelse for jer alle). Jeg kigger rundt og ser at alle ligner et kæmpe stort spørgsmålstegn. Jeg sukker og svare hende. "¿Qué sorpresa tienes para nosotros?" (Oversættelse: Hvilken overraskelse har du for os?) Alle selv læren kigger forskrækket på mig. Har de aldrig hørt en elev der snakker flydende spansk?!. "Ej det er længe siden at jeg har haft en elev der kunne tale spansk." siger vores lære glad hvis navn jeg ikke kan huske.

"Vi skal på lejrtur i morgen til tirsdag i næste uge. Vi skal til Norge så derfor for resten af dagen fri så i kan nå at pakke" snakker vores lære videre. Vi jubler alle.
Efter det forsvinder alle ud af klassen undtagen mig, player, brownie, blondie, blacky, Nessa, rødhætte og Lima. Jeg kigger spørgende på dem.

"Um... Vi viste ikke at du kunne tale spansk." Player kigger på mig. Jeg trækker bare spå skulderene. "Det er der mange der ikke ved" Jeg gider ikke tale om det. Det minder for meget om min far. "Um... Vi er kede af at lukke dig ude og ikke hænge ud med dig den sidste uge. Vi troede bare at du ikke ville være venner med os..." pigerne kigger ned i jorden. Jeg kan se at de mener det. Jeg kigger på dem men går over til dem.

"Ved i hvorfor jeg har givet jer kælenavne?" jeg spørger dem sødt og ikke flabet. Ikke at jeg er glad for det men jeg vil jo gerne have nogle pige-venner og ikke kun drenge-venner. De ryster på hovedet alle sammen. "Jeg har altid givet mine venner specielle kælenavne som ingen andre har og Lima jeg har ikke fundet på et til dig endnu. Arbejder stadig på det"

De kigger alle sammen chokket på mig. Vent hvorfor?

"Betyder det at vi har været venner uden vi viste det?" Rødhætte kiggede spørgende, chokket og fuld af glæde på mig.

"Ja. viste i ikke det?" De ryster bare på hovedet. "Nå men så ved i det nu." Idé jeg siger det går jeg ud af døren. Jeg gider ikke alt det der sødbløde snak og kram. Det er bare ikke mig. Inden jeg dog gik gav jeg Aiden tegn men han havde planer så jeg kørte bare hjem for at pakke. Dejligt at være alene hjemme. Jeg tager mine hørebøffer på og synger med. Det er sku lang tid siden jeg sidst har sunget.

Aiden P.O.V

Jeg er lige kommet ind af døren og har taget mit overtøj af. Hvad fanden er det? Er der en der synger eller er jeg begyndt at høre stemmer. Jeg følgfølger lyder. Den kommer oppefra. Underligt. Den kommer inde fra Eva's værelse. Synger hun eller er der en anden der inde? Jeg åbner stille døren og kigger ind. Der står hun. Dem smukkeste pige på jorden. Hun synger som en engel og danser som er prof. WOW. Det er eneste jeg kan tænke på. SHIT. FUCK. jeg blev opdaget.

"Hvor længe har du stået der?!" Hun siger det ikke surt mere truende.
"Nok til at se og høre hvor fantastisk du er til at synge og danse" jeg kan se at hun ikke er glad for den kommentar. Hvorfor?
"Det her er ikke sket og du har ikke set noget. Forstået?!" Hun kigger meget sur og creepy på mig. Jeg bliver både skrænt men også tændt! Jeg kan se at hun ikke kan lide det men hvorfor? Hvorfor er hun ikke glad for hendes talenter? Jeg spørger hende senere. Jeg er nød til at pakke. Jeg spørger hende på turen. Jeg er færdig men for fanden jeg har ingen kuffert. Jeg bliver sku nød til at spørge.
"Um Eva. Har du en ekstra kuffert jeg kan låne?" Hun nikkede bare og fandt en inde i et meget stort skab. De havde jo mindst 5 kufferter udover den hun havde.

*Næste morgen*

Vi var allerede på vej i bilen. Eller det vil sige min onkel var i byen og kunne køre os. Meget heldig hvis jeg selv skulle sige det. Vi var nok lidt sent på den men vi kom med. Og selvfølgelig skulle vi have en bestemt siddemakker så jeg skulle sidde ved siden af Eva. Dejligt. Mærk ironien. Vi har ikke talt til hinanden siden jeg fangede hende i at synge. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg tror hun er flov over det eller så har hun scene skræk. Ej hun kan da ikke have sceneskræk eller kan hun? Hun er jo mega sej og er jo ikke bange for noget.

Hey lovers ❤

Glædelig onsdag.
Her er et nyt kap. Ved måske godt at jeg har brugt lang tid på det men jeg har også skolen at tænke på så don't hate me.

Eva og Aiden taler ikke sammen. Vil de snakke sammen når Aiden for sandheden at vide?

De skal til norge med klassen. Hvordan mon det går. For Eva's venner sandheden at vide eller vil Eva blive ved med at holde på det?

Find ud af det i næste kap.

Byeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now