Lejrtur del 3

995 28 2
                                    

I dette kap for vi forskellige synspunkter fra dem alle. Just so you know it 😉

-----------------------------

Fortsættelse...

Jeg fryser fucking meget efter at være ude i kulden i 3 fucking timer UDEN JAKKE. Jeg stopper op. De andre lægger ikke mærke til det. Jeg er så småt ved at falde i søvn i kulden. Bare lige 5 min. Det sidste jeg husker inden alt bliver sort er nogle stærke arme lige pludselig tager mig op...

Aidens P.O.V

Underligt. Jeg var altså 100% sikker på at Eva var sammen med os. Hun er vel ikke stoppet et eller andet sted. SHIT! "Hey hvor er Eva?" Spørger jeg måske lidt bekymret. De andre kigger rundt og jeg kan ikke se hende. Alle har ikke set hende. "Oh gud. Hvad nu hvis hun er faldet og slået sig eller hun så jo vildt træt ud og så faldt i søvn eller..." begynder Alice. Hun må ikke dø nu. Jeg vil ikke kunne tilgive mig selv hvis noget skete til hende. "Stop, babe. Hun er sikkert bare gået forkert." Nico krammer Alice og beroliger hende.

"Okay så alle er med på planen. Vi deler os op og går to og to." Leo plejer aldrig at være sådan her. Han er fuldstændig fast besluttet på at finde hende. Der er jeg nok mere. Vi nikker og går hver sin vej. Altså to og to. Jeg er alene mest fordi jeg trænger til at være alene og være alene. Jeg SKAL finde hende. Jeg tog den vej hvor vi kom fra. Jeg går ekstemt hurtigt. Jeg kan ikke miste hende. Ikke uden at jeg har fortalt hvordan jeg har det.

Hvem fanden ligger ude i kulden og sover. Vent det er EVA! Jeg spæner hen til hende. Hun er jo idkold. SHIT! Jeg tager straks min jakke af og tager hende op i mine arme. Jeg viste at hun skulle have en jakke på. Mens jeg går får jeg skrevet til de andre om at jeg har fundet hende.

Leo P.O.V

Jeg er fast besluttet på at finde hende. Heldigvis at Aiden fandt hende. Hun er som en lillesøster for mig. Jeg ville ikke kunne tilgive mig selv hvis der skete hende noget. Vi sidder nu alle og venter på Aiden og Eva. Jeg håber hun er okay.

Vanessa P.O.V

Vi skylder alle Aiden en. Han fandt hende jo. Men hvordan fanden kan det være at hun blev væk fra os. Vi kiggede alle efter hende. Jeg håber bare at hun er okay. Hun er jo min bestie.

Cameron P.O.V

Jeg ville aldrig sige eller indrømme det her til nogen. Jeg ville ikke kunne tilgive mig selv hvis der skete hende noget. Hun er som en søster til mig. En meget irriterende søster til mig.

Lima P.O.V

Hun er fundet! Jeg kan endelig falde lidt til ro. Jeg har panikket totalt da vi fandt ud af at hun ikke var sammen med os. Hun er jo stadig ny i venne tingen. De ved vi jo alle. Og efter at hun har grædt foran os. Hun er jo helt ødelagt indeni.

Nico P.O.V

Hun har fucking lige grædt, reddet en lille piges liv og nu er hun forsvundet. Så meget er sket. Hun gør så meget for os men vi giver ikke en skid igen til hende. Jeg ved at hun er ødelagt indeni. Hun er jo en lillesøster for mig.

Alice P.O.V

Jeg var så fucking bekymret. Hun har grædt jeg ved ikke hvor længe og fortalt mig nok hendes største hemmelighed  (aka hun er bange for ild). Hun er min bestie. Hvis ikke Aiden havde fundet hende. Jed ved slet ikke hvad der ville have sket hende. Jeg tør ikke engang at tænke på det. Jeg håber kraftedeme at hun er okay.

Evangeline P.O.V

Alt var sort. Det var faktiskrart at sove. Om jeg så er i live må vi jo se på. Vent. Hvis jeg kan tænke så er jeg jo i live.
Åben øjnene Eva!

"Hvor er jeg?" Spørger jeg svagt dem omkring mig om.
"EVA! Du er vågen! Vi var så bekymret!" Snakker de i munden på hinanden.
De kommer alle gen til mig og krammer mig.
Hvor længe har jeg været væk?
Hvem var det der fandt mig?
Hvordan fanden kan jeg stadig være i live? Alle de spørgsmål fløj rundt i hovedet på mig. Nogle som jeg ikke viste om jeg ville få svar på.

"Undskyld venner. Jeg har været til så mange problemer men alligevel er i her." Det er nok den eneste undskyldning jeg har givet i 7 år. Jeg er ikke så god til at undskylde. Jeg gøre tegn til at jeg går i seng. Player er her alligevel ikke. Det er på en måde lidt ham jeg hellere ville se.

Der er han. Ligger i vores dobbeltseng. Jeg tager nattøj på og går over til ham. Han ligger sin arm om mig. Dejlig følelse.
"Det er godt du er vågen. Jeg var bekymret." Kommer det fra Player der visker i mit øre.
"Hvem fandt mig?" Var simpelthen det eneste jeg kunne sige.
"Det var mig. Se at få lidt søvn nu." Han visker stadig ind i mit øre. Men jeg gør som han siger. Det sidste jeg kan huske er at vi ligger i ske og jeg er faldet for ham.

------------------------------------------

Hey lovers ❤
Håber i har det godt.
Her er næste kap.
Så er det snart juleferie. YES. Hvad skal i lave i juleferien?
Skriv hvad I synes om det.

Eva er blevet væk men fundet af Aiden.

Eva har endelig indrømmet at hun er forelsket i Aiden men har han de samme følelser?

Byyyeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now