Date with my boy

1K 26 13
                                    

Eva's outfit til hendes date med Aiden^^^^

----------------------------

Evangeline P.O.V 

Jeg er overglad lige nu. Aiden fucking River sagde fuldt ud at han elsker mig. Der er ingen der har gjort sådan noget. Især ikke til mig. Jeg elsker også ham. Vildt meget. 

"Godmorgen smukke. Sovet godt?" Han nulre mit hår mellem hans fingre. Dejlig følelse. "Mmmm. Jeg elsker også dig. Jeg ville bare ønske jeg ikke skulle rejse" Jeg har åbent mine øjne og kigger nu trist på ham. Hvordan kan det være at når jeg endelig har det godt at det hele ender skidt? Er det karma? "Hey. Kig på mig." Jeg gør bare som han siger. Jeg føler bare for at kigge ind i hans smukke hazelnøds brune øjne. Dem ville jeg gerne fare vild i. "Ikke nogen sure mine i dag. For det er nemlig i dag jeg tager dig ud men først morgenmad." Efter han siger det tager han mig op i hans arme. Som i de klassiske film. Jeps bære mig rundt som brudgom og brud. 

Vi er nu i et shopping center. Hvorfor fanden er vi i et shopping center? Er det her en eller anden syg form for joke? Han trækker mig hen til min ynglings tøjbutik. Vent. Hvordan fanden viste han at det her var min ynglings tøjbutik?! "Aiden? hvorfor er vi her?" Han kigger bare på mig. WHY? "Jeg ved at det er din ynglings tøjbutik. Mest fordi jeg har kigget alt dit tøj igennem og det var det her mærke." Han hviskede det ind i mit øre. Tænkt at han har taget mig her ind. 

Vi sidder nu og er på vej hen til et nyt sted. Han har åbenbart planlagt hele dagen. Jeg fik mig i hvert fald noget hverdags tøj og 2-3 kjoler som jeg ikke ved om jeg kommer til at bruge. Jeg går ikke særlig meget med kjole. Trist ville nogen sigen men ikke mig. Jeg sidder bare i mine egne tanker da vi pludselig stopper. OH MY FUCKING GOD! Vi er skal spille lasergame. YES! Det har jeg altid ønsket mig at prøve. Han lagde armen om my.

"OH AIDEN!" Den skingre stemme kan man ikke tage fejl af. Kayla fucking Blackwood. Den største bitch på jorden. Vi vender os om. Jeg får bare dræberblikket. "Hvad laver du med den psykopat?" Hun kigger vandtro på mig "Jeg er på date with MY boy, bitch" Jeg siger det ligeud. Ingen skal ødelægge det her. "Så smut inden jeg gennem tæver dig igen. Siger det bare. Det kunne være sjovt." Jeg siger det flabet og hun løber hurtigt væk da jeg siger det. 

"Jeg gider ikke mere, Jeg er træt af det her spil." Jeg kigger rundt og med et får jeg et lille stød. Jeg vender mig om til den der griner. FUCKING IDIOT. "Kom nu der er kun 15 min tilbage" Han kigger bare på mig med hundeøjne. UGH! Hvordan kan han overtale mig med det blik. Det er der ingen der kan.

Klokken er allerede ved at være halv fem (16:30) og jeg var ved at blive godt træt. Jeg ville nu også gerne sige farvel til mine andre venner. Jeg skulle åbenbart ind på et toilet i nærheden og skifte til en af det 2-3 kjoler jeg havde købt. Jeg valgte en flot sort kjole med sorte hæle. Lagde lidt rød læbestift og min mors halskæde og så var jeg klar. 

(Eva's outfit^^^^)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Eva's outfit^^^^)

Aiden havde store øjne da han ser mig. Han trækker mig helt ind til ham. "Hvordan skulle jeg nu holde mine øjne fra dig?" siger han flirtende til mig. Jeg rødmer af hans kommentar. Vent jeg fucking RØDMEDE! Den dreng er sku noget andet. 

Vi har kørt jeg ved ikke hvor lang tid i den her bil. Jeg gider ikke mere. Jeg er træt. Jeg har kun haft 15 min til at gøre mig klar. FUCKING KUN 15 MIN!! Det er der jo ingen der kan gøre sig klar på. "Ugh. Hvornår er vi der? Jeg gider snart ikke at sidde i den har bil mere." Jeg kigger på ham. Han griner bare af min kommentar. HAN FUCKING GRINER AF MIG! "Vi er der snart, okay. Og hey det her er min skattebasse." Ugh mænd og deres forhold til biler. Okay jeg elsker også min bil meget. Så fair nok.

-------------------------------

Hey lovers ❤
Glædelig torsdag. Den første dag i juleferien. Wuuuhuuu! Jeg glæder mig vildt meget til juleaften.
Skriv hvad I synes.

Eva og Aiden har været på date og er på vej til hendes afskedsfest.

Hvordan mon deres forhold vil holde når Eva rejser og hvad er Aidens store surprice.

Find ud af i næste kap.

Byeeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now