Hævn og genforening

947 20 2
                                    

Evangeline P.O.V

"ISABELL GIV MIG MINE KRYKKER!!" Jeg råber gennem hele huset. Jeg støder ind i en grinende Lino. Fuck ham. Jeg giver ham fingeren. Han tager hænderne op til forsvar og overgivelse. Det hjælper ikke en skid. Bella dør stort når jeg får fat i hende. Siger det bare. Og jeg giver ikke en fuck af en undskyldning!!

Isabell P.O.V

Jeg dør nok i dag men det er det hele værd. Jeg har ikke set hende siden hun var udveksling elev her i Spanien. Og det er altså ved at være 4 år siden. Så siger det bare. Jeg er lidt af en Rebel.

Okay lidt baggrundsviden om mig så i også er med...
Jeg hedder Isabell Castillo og er 17 år gammel.
Jeg har en hermano der hedder Lino Castillo. Han er 19 år gammel.
Jeg har altid været en Rebel siden jeg mødte Eva. Vi har holdt kontakten ligesiden.
Jeg har en kæmpe familie. Bogstaveligtalt.
Jeg elsker at synge og danse ligesom Eva.

Nå jeg må løbe. Jeg har en meget sur Eva efter mig. Bogstaveligtalt. Shit hun er sku hugtig med kun et ben at hoppe eller løbe på. Eller hvad ved jeg. 

Aiden P.O.V

Jeg har fundet ud af hvor Eva bor med hendes familie. Ikke spørg. Det forbliver en hemmelighed jeg tager med mig i graven. Vi står nu foran hendes nye hus. SHIT de er rige mand. De har jo et stort palæ. Med et kommer en pige der ligner lidt Eva bare med sort hår i stedet for. Hun støder ind i os. Vi ligger nu og skrald griner. Men ikke hende da en råber hendes navn.

"ISABELL!! JEG DRÆBER DIG NÅR JEG FÅR FAT I DIG!! JEG PUTTER DIG I BLENDEREN!!" Det er Eva. Eller en MEGET sur Eva. Jeg kommer nok til at redde hende pigen inden Eva bogstaveligtalt gør det.

"Ømm Jeg smutter nu! Mi prima er efter mig....." Mere når hun ikke at sige før Eva sjovt nok er kommet hen til os. Hun har ikke opdaget os endnu. Vent sagde hun lige mi prima. Er det ikke kusine eller sådan noget. Argh jeg skulle have hørt efter i spansk timen. 

"Isabell, du er en meget død tøz lige nu! Jeg har bare et spørgsmål. HVORFOR??" Pigen som så hedder Isabell kigger nervøs på hende og håber nok på at vi kommer med en redning til hende. Eva rækker armen frem og tager hendes krykker. Jeg kunne ikke lade hver. Jeg kommer bagfra og får hende op på min skulder. Hun skriger nogle bandeord som jeg gætter på er på spansk. Sjovt nok.

"Hey sæt mig ned. Hvordan kan det være at alle enten skal hoppe op på mig, tage mig op eller klemme mig til døde?" Jeg griner og hun stopper med det samme og kigger rundt på os. Hun smiler stort vil jeg gætte på. 

"Aiden?? Guys?? Hvad fanden laver i her??" Nu har hun set os. Lidt trist at hun først gør det nu. 

--Tilbage til Evangeline P.O.V--

Med et er jeg oppe på en meget stærk mands skulder. WHY??!! Jeg er sjovt nok ikke blevet mere rolig af at blive smidt over en eller andens skulder. Jeg høre en grine. Vent det kan grin kan jeg kende overalt. Jeg kigger rundt og der står alle mine venner som jeg troede bare var nogle falske slanger. Vent hvorfor fuck er de her??

"Aiden?? Guys?? Hvad fanden laver i her??" Jeg kunne ikke fatte det. Aiden, Nico, Leo, Vanessa, Alice er i Spanien. Enten dømte jeg dem for hurtigt eller også ser jeg syner. Håber på det første. Jeg kan ikke fatte det de er her. De er fucking taget Spanien for mig. Ej de er sku de mest dejlige mennesker her på jorden.

"Tja det er en hemmelighed. Men er du overrasket??" Han satte mig ned. Jeg gav dem alle en krammer og nikkede stort. Jeg sprang op i armene på Aiden. Eller han løftede mig op. Vi kyssede i jeg ved ikke hvor lang tid. Det har jeg sku savnet. Med et husker jeg. Jeg FUCKING tabte mine krykker og nu har Bella dem IGEN! Hun begynder at løber væk. ARGH!!

"ISABELL DIN STORE IDIOT. KOM TILBAGE OG JEG MINSKER DIN STRAF!!" Jeg humpede efter hende. Jeg fik sjovt nok øje på et skateboard. Jeg stoppede og rullede det ind under hendes fod og hun snublede og faldt på røven. Jeg var ved at dø af grin. Jeg fik mine krykker tilbage og hun bandede mig helt ned i helvede. HAHA! Jeg fik mig slæbt hen til mine venner. Bella var også kommet hen til os. Hun sad og maserede hendes røv. 

"Okay den havde jeg sikkert fortjent" Jeg nikkede til hendes kommentar. Aiden lagde en arm rundt om livet på mig og trak mig ind til ham. Jeg smilede overdrevet meget. Lino kom ud og snakkede til Bella. Hun stønnede og gik med ham. Jeg hørte hvad han sagde. Nemlig at de var blevet sendt ud for at handle ind til aftensmad. HAHA!! 

---------------------------

Hey lovers ❤

Her er fortsættelsen af sidste kap. Håber i kan lide det.

De er blevet genforenet igen. Hvad sker der nu hvor Eva's venner er på et ukendt sted og ikke aner noget om det. 

Og gad vide om problemerne stadig følger Eva eller ej. 

Vi har heller ikke set noget til Eva's ex. Kommer han ind i billedet igen eller ej.

Ses næste gang... 

Byeeeeeee 😘


I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now