Døden skal altid være i vejen

967 24 2
                                    

Fortsættelsen...

"Hallo det er Eva" jeg ved ikke hvem det er men det finder jeg vel ud af.

"Hallo det er politiet. Vi har dårlige nyheder til dig frøken..." Politiet? Jeg har sku ikke gjort noget ulovligt her for tiden.

"Hvad er der sket?" Jeg er faktisk bange over det svar han har.

"Vi blev informeret om at du kendte Elysa King og Jack King. Er det rigtigt?" Hvad er der sket med dem? Hvorfor er det dårlige nyheder?

"Ja jeg er i familie med dem. Er der sket dem noget?!" Jeg er ved at skide blå og grønne snemænd lige nu.

"Frøken jeg må desværre meddele at de omkom i en bilulykke. Vi er meget..." Hvad...

*Samtale slut..."

Jeg lagde på øjeblikkeligt efter jeg hørte det. Jeg fatter ikke at de er døde. Jeg har jo kendt dem næsten hele mit liv. De var der jo sjovt nok ikke for mig men jeg elskede jo dem stadig. De kan da ikke dø nu. Jeg er jo forhelvede kun 17 år. Hvad skulle der nu ske med mig. Jeg er alene nu. Jeg kan mærke tårene løbe ned af mine kinder.

"Eva er du okay? Hvorfor sidder du og græder?" Aiden er kommet ind til mig. Sjovt nok den person jeg ønskede at se. "De d-dø-de!" Fik jeg hulket frem. Det kan godt være at de aldrig har bekymret sig om mig. Fuck det. Jeg har jo ikke flere længere.
"Hvem er døde, Eva?" Han kiggede bare på mig med de kendte bekymrende øjne. Jeg kunne ikke bebrejde ham. Jeg sidder på et hospital og græder stort. Jeg knurre ham ind til mig. Han gjorde det samme. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle sige det.

"EVA! Er du okay?" Siger Alice og Nico i munden på hinanden.
"Hvad skete der?" Vanessa og Leo snakker også i munden på hinanden.
"Oh my god. Hvorfor græder du?" Lima nærmest flyver hen til mig. Cameron havde stået med armen om Lima. Har de noget kørende.
"Aiden jeg sværger hvis du har gjort hende noget så..." begyndte Alice med tåre i øjnene. Jeg er nød til at tage mig sammen.
"Guys det er ikke player. Det er bare mor og Jack er fundet døde i en bilulykke..." Det sidste græd jeg ud. Jeg ved ikke om de kunne forstå mig. Men fuck det.
"Oh Evamus. Vi er så kede af det." Pigerne kommer også ind i krammet og lidt efter kommer drengene også. Dejlig følelse at have venner.

----------------------

Jeg er endelig kommet hjem og har nu med sikkerhed set om det var mor og Jack. Det var det desværre. Jeg har ikke været i skole. Jeg kunne ikke. Mest fordi jeg lige har brækket mit ben og mistet min mor og Jack. Jeg kan stadig ikke fatte det.

*Ding dong*

I døren står alle mine venner. Alle dem som holder af mig. Tak gud for at give mig dem. De kommer med indenfor.
"Søde, det skal nok gå." begynder Alice. Jeg bliver simpelt hen så vred. Jeg kunne ikke styre mig.

"NEJ DET GØR EJ! ALLE SIGER DET SKAL NOK GÅ MEN DET GØR DET BARE IKKE! JEG MISTER ALT HVAD JEG HAR! FØRST MIN FAR I BRANDEN, SÅ MIN EKS-VENINDE OG NU MIN ADOPTIV MOR OG BROR. JEG ER FUCKING TRÆT AF DET!!" de kigger chokket på mig. Forståelig nok. Men alle siger det skal nok gå men vi ved alle det ikke gør.

"DET KAN RENDE MIG I SRORT RØVEN MED AT FOLK SIGER DET SKAL NOK GÅ! JEG HAR OPLEVET SÅ MEGET I LIV! De kigger ned. Jeg kan se at de er såret men jeg er nød til at få det her ud. Jeg har holdt på det så længe.

"Jeg har tage stoffer, gjort skade på mig selv, sendt mindst 10 personer på hospitalet, prøvet at begå selvmord og næsten dræbt i branden. Det er alt og i er velkomne til at forlade mig. Det gør alle jo." Jeg kiggede på dem. Det her var det tidspunkt hvor jeg ville se om de virkelig var mine venner eller bare nogle falske slanger. De krammer fucking mig. Aldrig i mi liv har jeg oplevet det her. Hver gang jeg bliver sur ved jeg ikke hvad jeg siger. Jeg siger det meste af vrede. Jeg har endelig fået rigtige venner.

-------------------------

Hey lovers ❤
Glædelig onsdag. Får endelig juleferie. Glæder mig totalt.

Så Elysa og Jack er kun Eva's adoptivfamilie. Hvilke andre hemmeligheder gemmer Eva på?

Eva har endelig fundet nogle rigtige venner. Gad vide om det forhold holder eller om der kommer noget i vejen.

Find ud af det I næste kapitel.

Byyyeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now