Planen

950 22 2
                                    

CAMERON P.O.V

"Okay hvem er med?" Aiden kigger rundt på os alle. Den plan er syg i hovedet. Jeg har det faktisk godt og jeg dater en fantastisk dreng. Ja jeg er til drenge. Har bare ikke fortalt det til de andre. Ved ikke hvordan de reagere. Jeg vil ikke med på grund af Eva. Hun er en sød pige men jeg kan ikke bare forlade den dreng jeg elsker på grund af en pige.

"Jeg har 5 stipendier jeg kan bruge af og jeg kan selv vælge hvor i verden og hvilken som helst skole jeg vil på. Sååå hvem vil med?" Alle undtagen mig og Lima rækker hånden op. Underligt. Jeg troede hun og Eva var besties.

LIMA P.O.V

Jeg kan ikke forlade hende nu. Jeg ved at jeg er bestie med Eva men i dette tilfælde vil jeg altså gerne blive med min skat. Så jeg bliver her. Underligt at Cameron ikke tager med. Jeg er nød til at fortælle dem det. Med et høre vi skridt og Aiden gemmer hurtigt stipendierne hvis det nu skulle være Eva.

"Nå det er her i gemmer jer, guys. Hvorfor er i egentligt herinde?" Shit det er Eva. Hun kigger rundt på os. Det er nu jeg kan redde dem ved at fortælle om mit forhold.

"Det var fordi jeg ville fortælle om jeg har en kæreste" Alle øjne er på mig. Så nu er det ude. Ingen vej tilbage. Suk.

"Ejjjj. Hvem er den heldige dreng så??" Hviner Alice. Så er det nu. Jeg kan godt.

"Um det er ikke en dreng det er en pige" Der er helt stille nu. Eva kommer hen til mig og kigger mig i øjnene. Hun vil sikkert sige hun ikke vil være min ven mere.

"Er du glad for hende?" Hun kigger seriøs på mig. Jeg nikker bare som svar. Eva lægger armene omkring mig. Hun er ikke sur. Jeg tror hun er glad på mine vegne. Hun slipper mig igen.

"Jeg er glad for at du sagde det. Det er ikke mange der kan sige sådan noget til andre. Jeg vil meget gerne møde hende inden jeg tager af sted" Jeg smiler overdrevet stort. Jeg er super glad lige nu. De andre kommer hen og krammer eller siger tillykke. Jeg har den fantastiske kæreste og de mest fantastiske venner.

LEO P.O.V

Okay den havde jeg ikke set kommer. Lima er til piger. Så er det jo klart at hun altid kigger mere efter piger end drenge. Og jeg som troede at Lima og Cameron havde noget kørende. Mest fordi de begge sidder i deres mobiler.

"Jeg vil også gerne sige noget" Vi retter alle vores øjne mod Cameron. Hvis han også har en kæreste dør jeg. Aiden og Eva er et par. Nico og Alice er sammen. Mig og Vanessa dater. Lima og en eller anden pige. Hvem er han så sammen med.

"Jeg dater også en og nej det er ikke en pige. Det er en dreng" Jeg spærre sku øjnene op. Igen den havde jeg heller ikke set komme. Det er måske derfor han aldrig har været sammen med en pige for og altid være tiltrukket af drenge. Hvorfor fanden har jeg aldrig tænkt på det.

"Vi er glade på dine vegne også dine Lima og VI vil IKKE dømme jer på grund af det, vel guys?" Hun kigger rundt på os alle. Vi nikker alle. Hun er faktisk lidt creepy nogen gange når hun er sur, bestemt, og i sær når hun bosser rundt med os. Hun ved sku alt og hun kan nærmest få en til at skide i bukserne. Eva giver tegn til at vi skal ud men Aiden siger vi kom om lidt. Aiden giver os alle et stipendium (ps: undtagen Cameron og Lima). Jeg glæder mig faktisk at komme til Spanien. Har aldrig været der sååå...

Hey lovers ❤

Her er næste kap. Håber i kan lide den. Jeg gider ikke at skrive "Skriv hvad i synes" mere da der er ingen af jer der gider at svare på det. Så nu stoppe jeg med det.

Så alle har en har en de er forelsket i og alle er lykkelige. Eller det tror i. De mangler stadig at "sige farvel" til hinanden.

Find ud af hvordan det går i næste kap

MEGET VIGTIG: Er gået i gang med en ny bog som hedder I'm bad news but I don't care. (Kig på billedet nedenunder)

 (Kig på billedet nedenunder)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her er beskrivelsen af bogen.

Jeg er dårlige nyheder. Det siger folk i hvert fald. Tja jeg vil gerne sige det passer. Jeg er ikke den søde pige som alle kan lide. Nej tvært i mod. Jeg er den alle hader. Men det er mit liv of jeg vil ikke ændre det. Hvorfor? Jeg vil ikke blive såret igen...

Ashley troede hendes liv ikke kunne blive mere fucked up men det gjorde det. Hun finder ud af hun har en ukendt bror og en ikke død far.

Men bliver det lettere for hende da hun bliver en del af en drenge gruppe på 18. Flere problemer eller ej?

Håber i vil læse den. Kommenter hvad i synes og kom med ideer 😊😉

Byeeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now