"Vil du gøre mig til den lykkeligste mand i verden og gifte dig med mig?"

1.2K 25 11
                                    

Alice P.O.V

Okay alt er klargjort til at Aiden skal spørge hende. Eller det vil sige næsten. Vi mangler at gøre os klar og lade som ingenting når de kommer. Håber jeg kan klare det og ikke flippe totalt ud eller grine. Jeg kan bare ikke fatte at han endelig tager sig sammen og spørger hende. Men jeg forstår ham godt. Han ville have hende ovenpå igen efter at hun næsten døde. Sååå

"Skat? Er det hele klart til at de kommer??" Jeg kan heller ikke fatte at Aiden til at starte med overlod ansvaret til Nico. Men han ændrede det. Så nu er det mig der står for det hele. JUBII! Jeg har altid forestillet mig at planlægge hvordan en fyr skal spørge sin elskerinde om hun vil giftes med ham.  

"Jaja jeg har styr på det. Du skal bare sørge for at holde udkig efter dem og sørge for at få dem ud af huset så vi kan pynte op" Jeg kan høre han mumle noget i stil med "Okay, okay" eller var det "Hvordan kan det være det var dig der skulle gøre det her?" Han sukker og jeg fortsætter mit arbejde. EJJJ hvor jeg glæder mig til at se hendes reaktion. 

Evangeline P.O.V

Det jeg ikke kan fatte lige nu er hvorfor Aiden er så hemmelighedsfuld. Altså jeg mener jeg må ikke engang vide hvad vi skal i aften. Jeg må kun vide at vi skal have på restaurant. Vi skal vist noget vi inden da som jeg virkelig gerne vil vide. 

"Please, please, please. Må jeg ikke nok vide det??" Jeg prøver at være så barnlig og nuttet som overhovet muligt. Han griner bare. Ryster på hovedet og prikker mig på næsen. Jeg laver et fornærmet og pigesurt fjæs. Stikker underlæben ud og surmuler. 

Aiden P.O.V

"Please, please, please. Må jeg ikke nok vide det??" Det sjove ved det her er at hun hader overraskelser. Hun prøver virkelig at se nuttet ud. Jeg må virkelig have meget vilje styrke for ikke at fortælle hende det. Jeg griner af hendes forsøg. Jeg kan ikke sige noget fordi jeg griner. Jeg ryster bare på hovedet og prikker hende på næsen. Hun sætter sig hen på sofaen og ser rigtig meget pigesur ud. 

"Kom nu Eva. Jeg skal vise dig noget inden vi skal mødes med de andre" Jeg fatter simpelhelt ikke hvor lang tid en kvinde kan bruge på at gøre sig klar. 

Endelig kommer hun i en KJOLE. Hun har faktisk en fucking kjole på. Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har set hende i en kjole. Vent det havde hun til hendes afskedsfest som er pisse lang tid siden. 

"Hvordan ser jeg ud??" Jeg gik helt tæt på hende. Trak hende ind til mig. Smilte til hende. Min mund er nu ud får hendes øre. "Du ser bedre ud naked but jeg kan lide hvad jeg ser" Hun grinte ind i mit bryst. Jeg kunne ikke lade være med at grine med. Det lød fucking pervers men det passer. Hun har en fantastisk smuk krop.

~~Tilbage til Eva P.O.V~~

Hvordan kan en fyr være så perfekt?? Hvis folk havde sagt til mig at jeg ville ændre mig til det bedre og falde pladask for Aiden River havde jeg grint op i deres åbne ansigt. Men se mig nu. Jeg bor sammen med ham og er sammen med ham. Jeg kan simpelthen ikke tænke på noget der er bedre end det. 

Det har været super sjovt. Han har genskabt vores første date. Vi legede lacer shooting, kørte gokart, havde lidt sex (som bare lige skal siges var super godt) og nu er vi på vej til resturangen. Jeg kan ikke vente til at se hvad han har planlagt. 

"Hvordan kan det være hun vandt over dig i gokart?? Du er sku da skide god til det" Jeg griner over Leos kommentar. Vi har ikke siddet her i en halv time og vi hygger os allerede meget. 

"Tja han bliver nok bare nød til at indrømme at han er blevet lidt rysten og jeg er bedre end ham" Jeg kunne ikke lade hver med at sige det. Det er pisse sjovt det her. 

Fuck det er godt at se dem igen. Men jeg syntes at de er sku lidt underlige. Jeg ved de skjuler et eller andet men jeg ved ikke hvad. Jeg har det sku for sjovt til at spørge. 

Med et rejse Aiden sig op. Vi har da ikke fået dessert endnu eller er der noget jeg ikke har fattet endnu?? Okay hvad sker der. Alle smiler totalt, overdrevet dumt over et eller andet. 

"Eva. Jeg har tænkt meget over det her og jeg kunne simpelthen ikke vente mere" Jeg kigger på ham. WHAT THE FUCK IS HAPPENING??!! 

"Eva jeg har elsket dig fra første øjeblik jeg lagde mine øjne på dig. Jeg ville ikke at være sammen med andre end dig. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden dig. Jeg elsker dig så fucking meget. Jeg har kun et spørgsmål. Vil du, Evangeline Emma King gøre mig til den lykkeligste mand i verden og gifte dig med mig?" Jeg kan ikke fatte det her. 

"Ja jeg vil gerne gifte mig med dig"

--------------

Hey lovers 

Det var det sidste kap i denne bog. Jeg tuder over at den allerede er done. Jeg kan ikke takke jer nok for de dejlige kommentarer jeg har fået på denne bog. Jeg vil bare sig tusind tak. 

Håber i har nydt denne bog lige så meget som jeg har. 

Hvis i vil læse andre bøger fra mig har jeg som i nok tidligere har set min anden bog "I'm bad news but i don't care" .

Jeg har også skrevet en ny bog der er en blanding af en teenage fiktion men også en fanfiktion. Jeg har taget the vamps med. Her er beskrivelsen af bogen: 

 Her er beskrivelsen af bogen: 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hun hedder Aisha. Efternavnet kender hun ikke.
Hun bliver tortureret dagligt af en der passer på hende.
Hendes forældre har aldrig kunnet lide hende. Den eneste hun rigtigt havde et godt forhold til var hende bror men han er "død"
Hun tager ikke de bedste beslutninger i livet indtil hun løber hjemmefra.
Det er der hvor hun støder ind i James McVey fra The Vamps. Vil han genkende hende eller er der gået for lang tid siden det skete

Byeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now