Udfordringen

1.2K 29 2
                                    

Evangeline P.O.V

Skole. Eller som jeg kalder det slaveri eller helvede.  Hvorfor skal man gå i skole? Et stort spørgsmål som der er mange svar til.
Jeg føler lidt for at være totalt badass i dag.

(Eva outfit^^^^)

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

(Eva outfit^^^^)

Den første time jeg havde var hurtigt over så det var tid til frokost. YES! Jeg får erobret den plads hvor player (Ps: Aiden) sad i går. Haha. Jeg sidder lidt for mig selv da de selvfølgelig kommer og han skulle jo selvfølgelig gøre det samme ved mig. Han sætter sig hurtig inden jeg kan nå at gøre noget. FUCK!

"Flyt dig, player" siger jeg da han sætter sig mellem mine ben.
"Hvorfor? Jeg sidder da ellers så godt. Vent lige hvor var du de sidste par dage?" Ugh han er så idiotisk dum lige nu.
"Player jeg fucking mener det. Flyt..." mere når jeg ikke at sige før han maser mig fuldstændig og to pige kommer hen til os. Har allerede øgenavne.

"Oh. Hvem er det og hvad laver Aiden?" spørger en rødhåret pige med fregner. Rødhætte er hendes navn. Hehe.
"Navnet er Eva og det er bare den idiot til player her, der prøver, at se hvor flad jeg kan blive, Rødhætte" siger jeg måske lidt for flabet til hende
"Hvad kaldte du mig?" Spørger hun med foragt og forvirring plantet i fjæset. Jeg skulle til at svare hende men så kommer der en mørk håret pige med brune øjne hen til mig med to glas med jeg ved ikke hvad i

"Udfordring accepteret" var det eneste hun sagde og gav mig et af glassene. Jeg ser skeptisk på det og giver hende hvad-fanden-skal-jeg-med-det blikket. "Vanessa er navnet og jeg er kendt på skolen som den der knækker flabede piger eller drenge som dig med klamme udfordringer som det her." Hun hemtyder vist til glassene. "Først hvad er der og hvad går udfordringen ud på?" Spørger jeg hende med et skeptisk blik. "Jeg ved ikke hvad det er men klamt er det. Det gælder om at bunde glasset først og ikke brække sig 10 min efter. Er du på?" Spørger hun mig.  "Selvfølgelig er jeg på" og med et sætter blondie og player ur på så når vi har bundet de kan tage tid på os og vi begynder bunde. Fuck hvor var det klamt men jeg bunder først og 10 min efter har jeg IKKE brækket mig. YES. Hende kan jeg lige.

"Dig kan jeg lide, Nessa" Jeg afventer reaktion på hendes kælenavn. "Nessa?!"siger hun med foragt plantet i fjæset. Yes lige det jeg ventede på. Hun skulle til at sige mere men jeg rejste mig op. "Ses, player, blondie, brownie, blacky, Rødhætte, Nessa og Lima øgenavn kommer senere." Jeg pegede på dem hver gang jeg sagde et nyt kælenavn. Haha. Man skulle selv være der for at se deres fjæs. Haha.

"Hvor skal du hen, babe?" Okay den var god. Godt øgenavn.
"Jeg har steder jeg skal nå. Folk jeg skal ødelægge." Det var det eneste jeg sagde og forlod dem i chok. Haha

Hey lovers ❤
Glædelig lørdag
Her er 9 kap. Håber i  kan lide det?
Skriv hvad I synes

Hvorfor finder Eva på kælenavne til dem?

Hvad mener hun med 'Jeg har steder jeg skal nå. Folk jeg skal ødelægge'?

Byyyeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz