Mindet fra fortiden...

1.2K 30 4
                                    

Eva's minde fra fortiden^^^
---------------------------------------------
Evangeline P.O.V

2 dage. 2 dage er det jeg har været væk i. I 2 dage har jeg siddet i det her hus. Heldigt for mig at jeg altid har mad på mig. Jeg kiggede mig omkring igen og det mindede mig igen om et af mine mareridt. Jeg lukkede øjnene og faldt i søvn...

Der er meget mørkt i rummet.
Jeg prøver, at skimte omgivelserne omkring mig men det er svært.
Jeg prøver alligevel.
Rummet jeg er i er meget lille.
Jeg lagde mærke til, hvordan væggene krakelerede og kan ikke engang se, hvor støvet og spindelvævene starter eller slutter.
Jeg tog en dyb indånding og kunne lugte, at luften herinde er meget indelukket som om, der ikke er blevet lukket ud i lang tid eller der lå noget råddent herinde. Jeg håber på det første.
Det var ikke til, at holde lugten ud eller mørket ud.
Jeg prøvede, at komme op men først nu lagde jeg mærke til, at mine ben var bundet og min arme var bundet på ryggen.
Jeg kunne ikke noget.
Jeg kunne kun høre lyden af fodtrin der bevægede sig langsomt hen mod mig.
Hvad ville der ske med mig var den eneste tanke jeg havde i hovedet...

Jeg åbnede mine øjne i skræk. Jeg lå badet i sved. Igen det åndsvage fucking minde eller som jeg kalder det mareridt. Hvis folk viste hvad jeg har gået igennem ville de holde sig flere kilometer fra mig eller have medlidenhed med mig. Men jeg tvivler stærkt på at nogen ville have medlidenhed med mig. Selv min mor er ligeglad med mig.
Heldigvis har jeg slukket min mobil så ingen kunne komme i kontakt med mig. Jeg kan stadig se hendes ansigt. Hendes skræmte ansigt. Deres skræmte ansigter.

----------------------

Jeg var kommet hjem igen. Selvfølgelig var det kun min storebror der havde ænset at jeg var væk. Sikke en overraskelse. Mærk sarkasmen. Min mor var ikke just glad for mig. Jeg tror at hun skylder skylden for fars død på mig. Det ville jeg også gøre eller det gør jeg jo allerede sååå... og som bonus har jeg aldrig haft et godt forhold til hende. Eller jo men det gik rigtig meget ned af bakke da far døde. Så taler kun til hende højst nødvendighed.

"Hvor fanden har du været henne?" Nærmest råbte Jack da jeg trådte indenfor. Jeg gad ikke at svare ham så jeg gik bare overpå og heldigvis lod han det ligge denne gang.

Jeg tændte min mobil for første gang i 2 dage. Fuck jeg var jo blevet spamet totalt af Jack og Aiden. Vent hvordan fanden i helved havde Aiden fået mit nr. Fuck det. Jeg finder ud af det i morgen. Magter ikke at se på hans fjæs lige nu og jeg må være heldig at han ikke kom brasende ind på mit værelse.

Hey lovers ❤
Glædelig onsdag.
Ved godt at kapitlet er lidt kort men vil ikke have at jeg afsløre noget til næste 😘😉 Skriv hvad I synes

Hvad var det for et minde Eva havde?

Hvad er der egentligt sket med Eva's far?

Byyyeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now