Djævlen

1.1K 28 2
                                    

Aidens P.O.V

Jeg står og venter på hende. Jeg glæder mig til, at se hendes ansigtsudtryk når hun ser, at det er mig. Ugh kan hun ikke snart komme. Jeg gider ikke, at høre på vores forældre snakke. Det handler jo for fanden kun om den forretningsrejse de skal på. SÅ KEDELIGT!

*20 min senere*

Hvorfor har jeg en følelse om, at jeg får det sygeste dræberblik? Hvorfra kender jeg den følelse fra. Jeg kende kun en med sådan en effekt. Fuck djævlen er stået op. Men fuck hun er en lækker djævel. Det vil jeg gerne indrømme.

"Morgen" siger en meget bekendt, hæs og sexet stemme. Vi vender os alle sammen om og kigger ind i djævlens øjne. Bogstaveligtalt. Hun er meget kreativ når det gælder hævn. Jeg har set en video med hende hvor en idiot havde lavet en joke på hende og hun lagde ham på hospitalet. Hvordan hun gjorde det ved ingen. Måske lidt for meget hævn men stadig væk. Hun er jo livsfarlig at være omkring.

"Morgen, skat" og "Morgen, søs" kommer det fra hendes mor og bror. Er det bare det. Ikke noget 'Har du sovet godt?' eller 'Hvordan har du det?' På en måde kan jeg se at hun er outsideren i hendes familie. Som om hende familie ikke gider hende og bare beder til gud om at hun snart forsvinder.

"Er fucking ham jeg skal passe?! Det kan i kraftedeme ikke mene!" Hun er nok pisset virkelig meget af. Mest fordi hun lige har hævet sin stemme og det ser ikke ud til at hendes mor kan lide det. "Ja, det er ham du skal passe og jeg gider ikke noget brok fra dig. Er det forstået?!" Fru King kigger meget bestemt på hende. Det er ikke det der typiske mor blik eller attitude som der plejer at være. Hvad er der sket mellem de to. Det er som om deres forhold er gået i stykker. Jeg er på en måde ked af det på hendes vejne.

"Jaja, mor. Kan i ikke bare smutte så jeg kan gøre mit job og skulle i ikke være i lufthavnen om en time?" spørger hun flabet. Fru King kigger på klokken. "GUD jo. Vi skal af sted ellers kommer vi for sent" og med det sagt var hun ude af døren.

"Okay. Her er reglerne.
1. Du holder fingrene væk fra mig eller jeg hugger hånden af dig og propper den ned i halsen på dig.
2. Du holder dig fra mit værelse eller... Det finder du vel ud af.
3. Vi sover adskilt" Hun sagde det hele meget truende og på en eller anden måde tændte det mig ufattelig meget.
"Var det alt eller..." Hun kiggede på mig med seriøst øjne. Hun smilede tilfreds da vi kunne høre ringeklokken. Hvad var det hun tænkte på? Det her kunne kun gå galt.

"Ja og hvem fanden har givet dig lov til at få besøg" Hun kiggede ondt på mig og slog mig i hovedet. "AV FOR HELVEDE! Hvad fanden var det for?!" Jeg kiggede ondt på hende. "For at lave en aftale i mit hus!" Hun fik det der fjæs når hun fik en 'kreativ' ide. Hun løb ud i gangen. Næ nej. Jeg spæner efter hende. Hun havde sin fucking lille hånd på håndtaget. Jeg flyttede hende og åbnede døren. Jeg kiggede på drengene. De så nervøse ud og pegede bag mig. Der stod djævlen og smilede ondt. Hun trykkede på noget på hendes mobil. Med et skød der elektrisitet gennem min krop.

"Ups nævnte jeg ikke at der kommer konsekvenser ved at bo sammen med mig" Hun stoppede det elektriske stød. Jeg kiggede ondt på hende. Drengede hjalp mig op. "Det her betyder hævn. En meget sød hævn" Siger jeg truende. Hun kigger roligt på mig. HVORFOR KIGGER HUN SÅ ROLIGT PÅ MIG!

"Jeg er klar på en hævnkrig. Har ikke haft en i lang tid." Der var et meget flabet og flirtet tone over hendes stemme. Fuck hun tændte mig igen. Den tøsh ved havde hun laver. Vent kan det passe. Er hun lige så stor en player som mig? Har jeg mødt min ligemand eller skulle jeg sige ligekvinde?


Hey lovers ❤
Glædelig mandag. Selvom jeg ikke magter mandage kan det jo sagtens være at i har en god mandag.
Håber i kunne lide kapitlet.
Skriv hvad I synes og jeg mener alt mellem himmel og jord. Jeg vil med glæde besvare jeres kommentarer 😉

Eva behandler ikke Aiden på en god måde. Hvorfor? Kan hun ikke lide ham eller er det fordi han er lige så stor player som hende selv og hun vil vise hvem der bestemmer?

Så er der blevet dømt krig mellem dem. Hvordan mon det går?

Find ud af det I næste kapitel.

Byyyeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now