Big fight and maybe a died person

920 18 1
                                    

Isabell P.O.V

Jeg ved ikke hvad de vil men jeg er frosset lidt fast i jorden. Bare ved tanken om at de vil skade os. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De smiler bare til os. Jeg ved ikke hvad der sker. Jeg kigger rundt på alle. Alle ser lige så skræmte ud som mig. Undtagen Eva. Men jeg kan se at hun også er skræmt. Hun skjuler det bare godt. 

"Nå ser man det. Så finder jeg dig endelig, Evangeline" Alle kigger på Eva lige nu. Hun stivner helt da hendes fulde navn bliver nævnt. Jeg er den eneste der ved den fulde sandhed omkring hendes navn og hvorfor hun ikke vil have folk kalder hende det. Nu skal jeg forklare. 

Som i nok ved var det hendes far der gav hende det navn. Altså han navngav hende efter hendes abuela. Han var den eneste der kaldte hende det i familien. Mest fordi ingen kunne finde ud af at udtale det. Så vi kaldte hende enten Eva, Angel eller Lina. Hun reagerede på alle så. Efter hans død fik Eva sig en kæreste da hun var næsten 14 år. Han var sjovt nok 17. Jeg har aldrig kunne lide ham. Men altså han var også den eneste der kaldte hende Evangeline. Og KUN ham. Efter de slog op løb hun hjemmefra i næsten 9 måneder. Efter hendes ex har ingen kaldt hende det. Vent så er det sku ham. SHIT!!

Evangeline P.O.V

Det kunne ikke passe. Jeg kunne genkende den stemme OVERALT! Han kan da ikke have fuldt efter mig til Spanien.  Eller kan han? Jeg troede at jeg ikke ville se ham igen efter mig og Aidens løgn om vi var kærester. Som ikke er længere. Alle kigger bare på mig da han siger det. Aiden kan vist også genkende stemmen for han lægger en arm om mig.

"Nej ser man det. Så det passede altså. I er kærester. Synd at det slutter nu" Hvad fanden skulle det betyde. Okay. En ting er at true, torturere, voldtage mig. En anden ting er at true mine venner + kæreste. Der går grænsen. Jeg kigger mig omkring. Jeg er nød til at få dem væk. De skal rodes ind i det her på grund af mig. Okay ingen vej frem, tilbage eller til venstre. Men til højre er der er en vej.

"Gør hvad du vil med mig men hold mine venner ude af det her" Jeg kigger rundt på de 10 personer. Jeg vender mig rundt så jeg kan se alle 10. De andre gør det samme. Johan træder endelig frem og tager hætten af. 

"Det ville jo ikke være sjovt. De skal da se hvad konsekvenserne er ved at komme i vejen for mig" Næ nej. Ingen skal true mine venner og slippe godt fra det. 

"Hvad fuck har de med det her??" Han griner af mig. Hans klamme, perverse, idiotiske og onde latter. Jeg får myrekryb hver gang. UGH!!

"Hvorfor tror du, de altid har holdt dig fra nogle bestemte steder? De steder jeg opholdte mig. Ventede på min hævn over dig. Har du aldrig lagt mærke til at jeg altid har holdt øje med dig?" Jeg kigger rundt på mine venner. De har sat sig selv i fare på grund af mig. Shit det her ender ikke godt. Især ikke for mig. 

"Jeg er røvligeglad med hvad de har gjort. De har fucking sat sig selv i fucking fare for at holde mig fra dig dit perverse svin!" Jeg var ved at være godt sur. Han griner ham igen. DE SKAL VÆK NU!!

Jeg kigger bag mig og hviske-mimer til dem "Løb når jeg siger til" De nikker svagt. Jeg kigger tilbage på de 10 mænd. De kommer tættere på. "NU!!" Råber jeg og de begynder at løbe. Sjovt nok alle undtagen mig, Aiden, Vanessa og Leo. Isabell, Nico og Alice løber. 

En angriber mig med et spark. Jeg tager fat i hans fod. Drejer ham rundt og slår hans hoved ind i muren bag os. 1 ude. 9 tilbage.
Vanessa sidder på en og slår løs på. Begge har blod på sig. Så 2 ude, 8 tilbage.
Aiden når jeg ikke at se hvad sker ved før han har slået en ud og selv bliver slået ud. Shit!!! Så 3 ude. 7 tilbage, men kun 3 af os. Og jeg kan ikke engang hjælpe ham.
Leo får blokeret et slag og banker også den fyr ind i muren. okay 6 tilbage. Indtil videre godt. 
To løber mod mig. En tager fat om livet med armene med og løfter mig op. Den anden prøver mislykket at få mine ben samlet. Jeg får mine ben rundt om ham og smadre mit hoved ind i hans. Får nok hovedpine i morgen. Jeg får fodfæste og skubber ham ind i muren. Han mister grebet. Jeg tager hans arm. Svinger ham baglæns rundt så han lander på ryggen og bliver slået bevidstløs. 4 tilbage. En af dem er Johan. Han er MIN!!
Nessa er allerede i gang med at jagte en der kom forbi os. Håber hun klare den. Så 3 tilbage og Aiden er stadig væk ikke vågnet!!
Leo er også i gang med to. Eller det vil sige han har slået den ene ud og jagter den anden. Vent det var meningen med det hele. Det var meningen at jeg skulle stå tilbage alene med Johan. Fordi han ved jeg ikke kan gøre det alligevel. Shit det her ender ikke godt for mig. 

Aiden P.O.V

Jeg kunne ikke engang klare to og jeg er nu bevidstløs. Vent jeg er ikke bevidstløs. Ellers ville jeg ikke kunne tænke lige nu. Jeg åbner mine øjne til at se Eva kæmpe mod JOHAN!! Shiiiittt! Han slagter jo hende levende. 

Eva spytter blod ud af munden men fortsætter skam. Jeg kan ikke komme op. Jeg trækker en kniv ud af benet på mig. Fuck det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg river et stykke af min bluse af og binder det stramt. Det stopper dog hurtigt. 

Jeg kigger på dem igen. De er begge smurt ind i blod. Eller det vil sige det er mest Eva. Han kaster hende ind i muren og sidder nu bare og banker løs på hende. Jeg får mig op. Løber mod dem og river Johan væk fra hende. Hun lukker stille øjnene. SHIT!! JEG FUCKING DRÆBER HAM!! HVIS HUN FUCKING DØR VIL JEG JAGTE HAM RESTEN AF HANS USLE LORTE LIV!!!

Sirenerne kunne høres i det fjerne. Jeg bliver revet væk. Jeg ved ikke af hvem da det sortnes for mine øjne. Jeg løber hen til Eva. Hun er allerede kommet ind i en ambulance sammen med mig. Jeg holder hendes hånd. Velvidende om at hun er stærk og nok skal klare den. IKK?? 

Det eneste jeg kan tænke lige nu er at for første gang ved jeg med sikkerhed hvor meget jeg elsker hende og hvor meget jeg ikke kan undvære hende. Jeg troede aldrig at jeg ville opleve at den jeg elskede mest i verden var ved at dø foran mine øjne. Alt bliver md et sort.....

Hey lovers ❤

Jeg ville bare sige da jeg skrev det sidste omkring Eva var jeg sku helt ked af det.
Jeg ville føle det samme som Aiden hvis jeg stod i samme situation. Bare så i ved det har  jeg aldrig oplevet at miste nogen jeg holdte af.
Det har sku været lidt svært at skrive det her kap.
Jeg har som sagt aldrig oplevet alt det som Eva kommer igennem sååå. 

De får slået alle 10 mænd ud. Undtagen Johan. Vanessa og Leo jagtede en hver. Hvor er de blevet af. Gad vide hvad der kommer til at ske med Eva og Aiden.

Kæmpe spørgsmål!! Jeg vil virkelig håbe på at i gider bruge 2 min på at svare på det her. Skal jeg lave en 2 til den her bog?? Hvis ja kom med nogle ideer??

Jeg ville også sige jeg er VIRKELIG taknemmelig over gider læse min bog. Hvad der gjorde den speciel ved jeg ikke. Jeg vil bare gerne sige TUSIND GANGE TAK for de 3,5 readers og 11 følgere. Tak! Tak! Tak!

Find ud af hvad der sker i næste kap...

Byeeeeee 😘

I don't know the word "nice" | ✔Where stories live. Discover now