ʜᴏᴛʟɪɴᴇ ʙʟɪɴɢ

169 38 17
                                    


Αγάπη POV

«Γεια σας κορίτσια» είναι το πρώτο σχόλιο που βλέπουμε.

Μέσα σε αυτά τα πέντε λεπτά ξεκίνησα ένα live, αφού η Βάσια δεν φάνηκε να είναι αντίθετη στην ιδέα μου για το πως θα περάσουμε το βράδυ μας.

Σηκώνω έκπληκτη τα φρύδια μου και χαιρετάω και εγώ τον Άρη. Τελικά η ιδέα μου δούλεψε. Αλλά πώς και μπήκε; Μάλλον θα νόμιζε ότι η Νάντια ήταν ακόμα μαζί μας.

Αμέσως η Βάσια έρχεται στο πλευρό μου και χαιρετάει και αυτή με την σειρά της. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε και οι δύο περίεργες να τον γνωρίσουμε. Οι περιγραφές και μόνο της Νάντιας σε βάζουν σε σκέψεις για το τι εστί Άρης.

«Πώς και ξανακάνατε live;» Βλέπουμε να έχει γράψει ο Άρης.

«Απλά δεν είχαμε τι να κάνουμε κάτι και λέμε γιατί όχι» απαντάει η Βάσια με ένα χαμόγελο.

Περνούσε η ώρα και κανένα άλλος δεν έμπαινε, λογικό αν σκεφτείς ότι είναι 3 τα ξημερώματα και οι περισσότεροι ή κοιμούνται ή είναι έξω, μιας και σήμερα είναι μια ζέστη καλοκαιρινή βραδιά. Αφού μιλήσαμε για λίγα λεπτά χωρίς να λέμε κάτι συγκεκριμένο ο Άρης στέλνει «Αφού είμαστε μόνο εμείς, θέλετε να μιλήσουμε από το τηλέφωνο;»

Η Βάσια μόλις το διαβάζει μένει για ακόμη μία φόρα έκπληκτη ενώ εγώ έχω μία μπερδεμένη έκφραση στο προσωπό μου.

«Ναιι... μου δίνεις το νούμερό σου;» Λέει η Βάσια γρήγορα χωρίς να προλάβω να πω κάτι.

«Δεν μου δίνεις εσύ το δικό σου;» Ρωτάει ο Άρης.

Η Βάσια συμφωνεί μετά από μια μικρή στιγμή δισταγμού, η οποία προσωπικά προσευχόμουνα ότι θα ήταν μεγαλύτερη, και τερματίζει το live αφού του έχει δώσει το νούμερό της.

«Νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα» λέω στη Βάσια σκεπτική.

«Γιατί;» Με κοιτάει λες και την ρώτησα το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο.

«Γιατί ούτε καν που τον ξέρουμε. Δεν ξερεις πως είναι, δεν τον έχεις συναντήσει ποτέ και του έδωσες το νούμερό σου. Δεν είπαμε και κάτι το ιδιαίτερο για να πούμε ότι τον γνωρίζουμε κιόλας» τελειώνω την πρότασή μου και νιώθω ακόμη πιο αγχωμένη απο πριν.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now