Ⓦⓗⓘⓢⓣⓛⓔ

127 32 6
                                    


Βάσια POV
Δεκέμβριος 2018 (τώρα)

«Σήκω να βαφτείς. Σε πέντε βγαίνουμε.» Λέει αγανακτισμένη η Μαίρη στην Αγάπη η οποία τα τελευταία είκοσι λεπτά εχει στρογγυλοκαθίσει στον καναπέ των παρασκηνίων του «Luna», του μαγαζιού που εμφανιζόμαστε κάθε Παρασκευή βράδυ το οποίο τυχαίνει να είναι το μαγαζί του μπαμπά της Μαίρης, του κυρίου Κώστα.

Η Αγάπη, η Μαίρη, μια πολύ καλή μας φίλη, και εγώ έχουμε σχηματίσει ένα μικρό γκρουπάκι το «Tease», που τραγουδάμε και χορεύουμε. Όλοι έχουμε κάποιους βασικούς ρόλους. Η Αγάπη είναι η βασική χορεύτρια, η Μαίρη η βασική ράπερ και εγώ η βασική τραγουδίστρια. Παρόλα αυτά και οι τρεις μας ασχολούμαστε με τα πάντα. Η Μαίρη πρότεινε να εμφανιστούμε στο μαγαζί της οικογένειάς της αφού έψαχναν για ζωντανή μουσική και εμείς μόλις είχαμε δημιουργήσει το γκρουπακι μας. Έχουμε έναν χρόνο σχεδόν που ξεκινήσαμε στο μαγαζί και μπορώ να πω ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το μαγαζί πάντα γεμίζει με κόσμο και τα χρήματα είναι αρκετά καλά. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένα 17χρονο;

«Ναι ρε βάσανο ναι, τώρα σηκώνομαι» αναστενάζει η Αγάπη ενώ κατευθύνεται προς τον καθρέφτη και τονίζει τα κάστανα της μάτια χρησιμοποιώντας μαύρη με καφέ σκιά και λίγη μάσκαρα . Και τότε το βλέπω. Μικρές μικρές τουφίτσες προεξέχουν δεξιά και αριστερά από το κεφάλι της.

Την διατάζω να σκύψει και τινάζω με τα χέρια μου τα μακριά σγουρά καστανά μαλλιά της για να πάρουν λίγο όγκο. Χρησιμοποιώ και λίγο λαδάκι στις άκρες να τονίσω την φυσική τους μπούκλα την ίδια στιγμή που αυτή βάζει μια ισιωμένη τούφα των δικών μου μαλλιών πίσω από το αριστερό αυτί μου.

Αφού είμαστε όλες έτοιμες σηκωνόμαστε και ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στον ολόσωμο καθρέφτη. Φοράμε και οι τρεις μια φαρδιά μαύρη φόρμα συνδυασμένη με ένα μαύρο μπουστάκι και ένα φαρδύ κοντό μαύρο διχτυωτό μπλουζάκι από πάνω μαζί με τα λευκά μας αθλητικά. Η Αγάπη έχει αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους, εγώ έχω ισιώσει τα κάστανα δικά μου ενώ η Μαίρη επέλεξε να πλέξει τα κόκκινα μαλλιά της σε δυο ολλανδικές κοτσίδες.

Πάντα λάτρευα τα κόκκινα μακριά μαλλιά της. Είναι κάτι που σε συνδυασμό με τα μεγάλα σαρκώδη της χείλη και τα καταπράσινά της μάτια τραβάει την προσοχή και την κάνουν αξέχαστη. Αλλα νομίζω ότι η αύρα που εκπέμπει είναι αυτό που πραγματικά τους μαγνητίζει όλους. Είναι μυστηριώδης και φαίνεται «επικίνδυνη» αλλά παρόλα αυτά σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now