ʙᴏɴ ʙᴏɴ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛ

70 15 4
                                    

Αγάπη POV

«Χαίρομαι πολύ που επιτέλους σας γνωρίζω απο κοντά» χαμογελάει ο συμπαθητικός ανδρας που στέκεται απέναντι μου.

«Με λένε Ανδρέα Κωνσταντίνου, αλλά μπορείτε να με φωνάζετε απλά Ανδρέα. Νιώθω πολύ μεγάλος όταν μου μιλάν στον πληθυντικό» γελάει ο 50άρης άνδρας μπροστά μας και μας απλώνει το γυμνασμένο χέρι του. Μπορώ να πω ότι για την ηλικία του δείχνει αρκετά γεροδεμένος. Προφανώς είναι από τους ανθρώπους που δεν κάθονται απλά σε μια καρέκλα όλη μέρα.

Ανταποδίδουμε την χειραψία του και η Μαίρη παίρνει τον λόγο για εμάς με ένα απρόσμενα φιλικό χαμόγελο. «Και εμείς νιώθουμε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πραγματικά ένα όνειρο». Πρέπει να έχει δει πολύ σοβαρά το θέμα της εικόνας που δείχνουμε ως γκρουπάκι προς τα έξω, κυρίως μετά την συζήτηση που είχαμε προχθές το βράδυ. Συμφωνήσαμε να είμαστε αληθινές απέναντι στους εαυτούς μας απλά ταυτόχρονα πιο προσιτές για τους άλλους.

«Απ' ότι μου είπε ο Κώστας εσύ είσαι η Μαίρη, εσύ η Αγάπη και εσύ η Βάσια» λέει ο Ανδρέας με τη βαθιά φωνή του ενώ μας κοιτάει έντονα με τα κατάμαυρα μάτια του προσπαθώντας πιθανώς να μας ψυχολογήσει σαν προσωπικότητες και να καταλάβει πως σκεφτόμαστε. Όλες συμφωνούμε με ενα καταφατικό νεύμα και περιμένουμε να ολοκληρώσει.

«Θέλω η κάθε μία σας να μου δώσει μια ειλικρινή περιγραφή της προσωπικότητας και των ικανοτήτων της, γιατί, όπως έχετε καταλάβει, ενδιαφέρομαι να γίνετε τα νέα μέλη της εταιρείας μου και θέλω πάντα να γνωρίζω ποιον έχω απέναντι μου» λέει γεμάτος αυτοπεποίθηση μιας και αυτή θα είναι η πολλοστή φορά που κάνει μια τέτοια συζήτηση.

Η WAVE είναι μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στην Ελλάδα και το γεγονός ότι σκέφτονται να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί μας μου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία νιώθω απερίγραπτη χαρά και ανακούφιση που φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο όνειρο μας, που επιτέλους κάποιος αναγνώρισε το ταλέντο μας, αλλά από την άλλη νιώθω μια πίεση για να τα καταφέρω. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν και κυρίως τα κορίτσια. Είναι τόσο πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζούμε σήμερα και το ποσό πολύ μπορεί αυτή η στιγμή να αλλάξει τα πάντα στην ζωή μας που σιγά σιγά νιώθω το σώμα μου να μουδιάζει από το άγχος. Αλλά αυτή την στιγμή είναι ή όλα ή τίποτα.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now