ᴡᴏᴡ ᴛʜɪɴɢ

61 16 8
                                    

Αγάπη POV

«Μααααδαγεσς τις μαργαρίτεσσσς» τραγουδάω όσο πιο δυνατά μπορώ ενώ χορεύω ρυθμικά ένα τσιφτετέλι.

«Γιαα να δεις αν σ' αγαπωωωωω» συνεχίζει ο θείος Γιώργος παράφωνα και χορεύει μαζί μου. Νιώθω όλα τα βλέμματα να είναι καρφωμένα πάνω μας και σιγά σιγά να μαζεύεται κόσμος γύρω από τον πάγκο του μπαρ, στον οποίο μόλις ανεβήκαμε.

Εν ολίγοις ανοίξαμε μια κουβέντα που δεν θα έπρεπε, ή αλλιώς τα ερωτικά μας, με αποτέλεσμα να τελειώσουμε πιο γρήγορα απ' οτι έπρεπε ενα μπουκάλι μόνοι μας. Ένα σφηνάκι, δύο σφηνάκια και πάει λέγοντας.

Όσο συνεχίζω να χορεύω και να κάνω φιγούρες με τον θείο κάνοντας πλέον ότι κρατάω ενα μικρόφωνο ενώ δείχνω προς τον κόσμο κάτω μας, βλέπω την Βάσια λίγο πιο δίπλα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα μία εμάς, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς πότε θα ξαναδεί κανείς μια τέτοια παράσταση, και μία μια μαυρομάλλα ίση με ενάμισι μέτρο, με τα πιο ψηλά τακούνια που κυκλοφορούν στην αγορά, η οποία κυριολεκτικά κρέμεται από τον λαιμό του Άρη.

Όσο όμορφα και να περνάω κάνω νόημα στον θείο ότι φεύγω. Κατεβαίνω ζαλισμένη, μετά από λίγη προσπάθεια, και πηγαίνω προς το μέρος τους, αφήνοντας τον θείο πάνω στον πάγκο. Τη στιγμή που απομακρύνομαι από το μπαρ, δύο κοπέλες ανεβαίνουν και χορεύουν μαζί του. Και πριν λίγο μου παραπονιόταν ότι δεν έχει κατακτήσεις.

Όταν φτάνω εκεί, περνάω το χέρι μου γύρω από τον σβέρκο της Βάσιας για να μην πέσω και κοιτάω την μαυρομάλλα που δίπλα στον Άρη φαίνεται ακόμα πιο μικρόσωμη.

«Εσύ, είσαι;» τη ρωτάω, σηκώνοντας το ένα μου φρύδι παραπάνω από όσο έπρεπε. Η Βάσια ωστόσο συνεχίζει να την καρφώνει με το βλέμμα της.

«Η κ- λ του Α-» φωνάζει αλλά η μουσική είναι τόσο δυνατή που δεν καταλαβαίνω τίποτα και της κάνω νόημα να το επαναλάβει. Οι υπόλοιποι ωστόσο δείχνουν σοκαρισμένοι και ο Άρης έχει γουρλώσει τόσο πολύ τα μάτια του που κοντεύουν να φύγουν από τη θέση τους.

«Η κοπέλα του Άρη» ξαναφωνάζει και εγώ ξεσπάω σε ένα νευρικό γέλιο. Μπορεί να φταίει και ότι η σύσταση μου σε βότκα είναι περισσότερη απ' ότι σε νερό.

«Πώς είναι δυνατό να νομίζετε όλες ότι έχετε σχέση μαζί μου;!» Τσιρίζει ο Άρης και η φωνή του σπάει. «Δεν τα είχαμε καν ρε 'συ» γυρνάει και κοιτάει την μαυρομάλλα διώχνοντας τα χέρια της από πάνω του, φανερά ενοχλημένος από την παρουσία της.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα