ʟᴇᴛ's ɴᴏᴛ ⒻⒶⓁⓁ ⒾⓃ ⓁⓄⓋⒺ

72 16 18
                                    

Βάσια POV

Ανοίγω προσεκτικά το μαύρο κουτάκι που τοποθέτησε στα χέρια μου και αντικρίζω ένα χρυσό λεπτεπίλεπτο βραχιολάκι. Στο κέντρο του κοσμήματος σε ενα κυκλικό σχέδιο είναι τακτοποιημένες μικρές καταπράσινες πετρούλες. Είναι το βραχιόλι που είδα εκείνη την ημέρα στη βιτρίνα.

Έκπληκτη σηκώνω και τα δυο μου φρύδια κοιτώντας τον σχεδόν με ανοιχτό το στόμα.

«Δεν το πιστεύω σε ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά δε χρειαζόταν να κανείς κάτι τέτοιο!» Τα μεγάλα μου μάτια λάμπουν από χαρά με αυτή του την κίνηση.

Εκείνος κοιτάει το πάτωμα προσπαθώντας να κρύψει το χαμόγελο που γλυκαίνει όλα του τα χαρακτηριστικά.

«Είδα πόσο σου άρεσε και σκέφτηκα ότι, αφού δε σου πήρα κάποιο δώρο για τα γενέθλιά σου, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή» λέει και τρίβει τον σβέρκο του, ενώ τα καστανοπράσινα μάτια του κοιτάζουν βαθιά μέσα στα δικά μου.

«Γι' αυτό εξαφανιστήκατε με τον Νικ δήθεν για να πάρει βιβλία; Αυτή η ιστορία με το διάβασμα και τις πανελλήνιες εξαρχής δεν μου πολυκολλούσε» λέω ρολάροντας τα μάτια μου.

«Βασικά τα βιβλία όντως τα πήραμε» γελάει ο Άρης λογικά φέρνοντας στο μυαλό του τον Νικ «Απλά όσο εκείνος έψαχνε τα βιβλία εγώ πήγα στο κοσμηματοπωλείο. Σου είπα δηλαδή μισή αλήθεια» συνεχίζει και ανασηκώνει ελαφρά τους ώμους του.

«Φέρε μου το χέρι σου» προστάζει και εγώ το απλώνω για ακόμη μια φορά προς το μέρος του. Εκείνος πιάνει απαλά με τα ζεστά του χέρια τα κρύα δικά μου και κουμπώνει το βραχιόλι γύρω από τον λεπτό καρπό μου.

«Ορίστε» μου χαμογελάει και παρατηρεί πόσο όμορφο φαίνεται πάνω στο χέρι μου.

«Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ που το θυμήθηκες» λέω ενθουσιασμένη και του δίνω ένα γρήγορο φιλί στο μάγουλο. Διασχίζω τον δρόμο περιμένοντας και εκείνον να κάνει το ίδιο, αφού προς στιγμήν έχει παγώσει στη θέση του. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα νιώθω την παρουσία του πίσω μου και όταν φτάνει στο πλευρό μου, πιάνει το χέρι μου μπλέκοντας τα δάχτυλά του με τα δικά μου.

[...]

Αγάπη POV

«Λίγο πιο στα δεξιά» υπαγορεύω στον Νικ ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί να βρει το κέντρο ανάμεσα από τις ψάθες που έχουμε στρώσει για να φυτέψει την μεγάλη ομπρέλα.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα