Q&A

55 15 4
                                    

Η Βάσια Αντωνιάδη και η Αγάπη Μουζάκη είναι δύο δεκαεφτάχρονα κορίτσια τα οποία κυνηγούν τα όνειρά τους για τη μουσική. Παράλληλα στον δρόμο τους ξαναεμφανίζεται ο Άρης, το αγόρι που τις τηλεφώνησε ένα βράδυ. Μία παρέα σχηματίζεται, μια ευκαιρία παρουσιάζεται και η ομάδα των πέντε ατόμων καταλήγει στην Αμερική. Εκεί θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους χωρίς κάτι να πάει στραβά; Μυστικά θα αποκαλυφθούν που θα ανατρέψουν τις ζωές των ηρώων.

Ένα βιβλίο ιδανικό για τις καλοκαιρινές βραδιές των 'forever alone' και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις.

-Σε τι διαφέρει αυτό το βιβλίο από τα υπόλοιπα cliché?

Καταρχάς η ιστορία είναι πρωτότυπη. Το βιβλίο εξελίσσεται μέσω των οπτικών γωνιών και των δυο πρωταγωνιστριών, και καμία φορά και των υπολοίπων χαρακτήρων, έτσι ώστε να παραμένει ενδιαφέρον και να εξηγήσουμε την πλοκή αποτελεσματικότερα.

-Λίγες περισσότερες πληροφορίες για τους 4; βασικούς χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής;

Βάσια: Είναι η ώριμη της παρέας. Παρόλο που η παρουσία της είναι έντονη και η ρεαλιστικότητα που αντιμετωπίζει τα γεγονότα εντυπωσιάζουν τον άλλο, η ίδια παραμένει αναποφάσιστη και συχνά ανασφαλής. Η ευαίσθητη πλευρά της και το χιούμορ της την κάνουν όμως αξιολάτρευτη!

Αγάπη: Η ουτοπίστρια. Οι προσδοκίες και τα όνειρά της είναι μεγαλεπίβολα με τη φράση που την χαρακτηρίζει να είναι «the sky is the limit». Όπως είναι φυσικό είναι αθεράπευτα ρομαντική. Τις μισές μέρες του μήνα εμφανίζεται ντροπαλή και τις υπόλοιπες party animal. Βαθιά μέσα της υπάρχουν προβλήματα που την έχουν στιγματίσει.

Άρης: Είναι ο γιος ενός πασίγνωστου επιχειρηματία που, παρόλο την φήμη του, τα μυαλά του δεν έχουν πάρει αέρα. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητος αλλά, περιστασιακά και όταν θέλει, ρομαντικός. Πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο.

19515: ??

- Η κάθε μία από εσάς γράφει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα;

Όχι! Όλα τα κεφάλαια βγαίνουν με ιδέες και προσπάθειες και των δύο.

-Πόσα κεφάλαια θα διαρκέσει περίπου το βιβλίο σας;

Περίπου 60.

-Η ιστορία θα εξελιχθεί ολόκληρη στην Αμερική;

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα