Ⓣⓡⓞⓤⓑⓛⓔⓜⓐⓚⓔⓡ

103 27 6
                                    


Βάσια POV

«Πάω μέσα να αλλάξω» λέω στους υπόλοιπους και μπαίνω μέσα στο μπάνιο. Μόλις κλείνω την πόρτα ακουμπάω πάνω της και αφήνω το σώμα μου να κυλήσει προς τα κάτω. Μήπως κάνω βλακεία; Καλά παιδιά φαίνονται, πλάκα έχουν αλλά στην ουσία ούτε που τους ξέρω. Τέλος πάντων νομίζω ότι στο σημείο που φτάσαμε είναι λίγο αργά για να το σκεφτώ αυτό. Ούτως η άλλως όλες οι γνωριμίες κάπως ξεκινάνε, η δικιά μας ξεκίνησε έτσι. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχώ, φαίνονται πολύ καλά παιδιά.

Τα βρεγμένα μου ρούχα με αναγκάζουν να βγω από τις σκέψεις μου και να βάλω τα ρούχα του Άρη. Μόλις ακουμπάνε το δέρμα μου αισθάνομαι το άρωμα που είχε πλημμυρίσει πριν το ασανσέρ να κατακλύζει τα ρουθούνια μου, μόνο που ήταν εντονότερο. Κάτι που δεν είχα συνειδητοποιήσει όταν συμφώνησα να κάτσουμε λίγο παραπάνω, είναι ότι αφού είχα βραχεί ολόκληρη, ο Άρης θα έπρεπε να μου δανείσει και ένα από τα εσώρουχά του. Την στιγμή που μου το έδωσε η Αγάπη είχε πεθάνει στα γέλια, εγώ εξέταζα το ενδεχόμενο να φύγω όπως ήμουν και να γυρίσω σπίτι μου, ενώ τα αγόρια προσπαθούσαν να το παίξουν εντελώς ψύχραιμοι χωρίς να παρατηρήσουν ότι το χαμόγελό τους, που άγγιζε τα αυτιά τους, τους πρόδιδε.

Τουλάχιστον προνόησα και αφού δεν είχα σουτιέν πήρα μία μαύρη χοντρή φούτερ με μία φαρδιά γκρι φόρμα έτσι ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερα. Το όχι και τόσο πλούσιο καστανό μαλλί μου κατάφερα να το στεγνώσω μέσα σε λίγα λεπτά με την πετσέτα.

Βγαίνω από το δωμάτιο και βλέπω τον Άρη να έχει ήδη αλλάξει την μπλούζα του σε μία μπορντό. Μόλις με είδε με τα ρούχα του διέκρινα ένα πολύ γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Όπως ήταν φυσικό η Αγάπη μου σήκωνε το ένα της φρύδι ενώ ταυτόχρονα έριχνε ματιές προς την πλευρά του Άρη, δείχνοντας πως εγκρίνει. Touché.

«Φέρνω τα ποτά» σηκώνεται ο Νικ και ψάχνει πίσω από την κουρτίνα. Αφού έχουμε βολευτεί ξανά στις θέσεις μας ο Άρης κάνει μία ερώτηση που δεν περίμενα να κάνει «Εσείς έχετε κάνει σχέσεις;» Νομίζω ότι άκουσα κιόλας τον Νικ να πνίγεται αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Σκέφτηκα για λίγο αν θα έπρεπε να μπω σε λεπτομέρειες. «Εγώ ναι είχα δύο σχέσεις όχι ιδιαίτερα πετυχημένες μπορώ να πω» λέω κοιτώντας το ταβάνι αμφισβητώντας τις επιλογές μου ενώ πίνω μία γουλιά από το gin μου.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now