Ⓗⓞⓣ Ⓢⓣⓤⓕⓕ

81 21 2
                                    


Βάσια POV

«Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σας πήρε ο ύπνος στο δωμάτιο ενός που είχατε μιλήσει πριν από 8 μήνες στο τηλέφωνο και ενός που μόλις γνωρίσατε;!» Μας κοιτάει η Μαίρη εξοργισμένη αφού της έχουμε εξηγήσει τι έγινε χθες βράδυ και γιατί παραλίγο να μην μπορέσουμε να βρεθούμε για πρόβα επειδή δεν θα μας άφηναν οι γονείς μας.

«Ν-ναι κάτι τέτοιο» απαντάω εγώ και η Μαίρη γυρνάει το κεφάλι της αποτόμα προς την μεριά της Αγάπης για να ακούσει και την δική της απάντηση.

Η Αγάπη κουνάει το κεφάλι της καταφατικά φανερά ένοχη, ενώ παίζει νευρικά με τα δάχτυλά της.

"Είστε τρελές» Φωνάζει και σηκώνει τα χέρια της ψηλά υπονοώντας ότι τα παρατάει.

«Και τι σας είπαν οι δικοί σας μόλις πήγατε σπίτια σας;» ρωτάει τώρα η Μαίρη πιο χαλαρά κατανοώντας ότι με το να μας βάλει τις φωνές δεν θα λυθεί τίποτα.

«Οι δικοί μου ήταν σε μία εξίσου νευριασμένη κατάσταση με σένα, επειδή ανησυχούσαν όλο το βράδυ μέχρι να τους πάρει ο μπαμπάς σου τηλέφωνο και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Μετά άρχισαν κλασικά τα ίδια, δηλαδή ότι δίνω πολλή βάση σε αυτό το γκρουπάκι και όχι στα μαθήματα και ότι δεν ξέρω αν με τη μουσική θα πετύχω τίποτα μπλα μπλα μπλα» λέει η Αγάπη ξαπλωμένη στον τριθέσιο μπεζ καναπέ του υπογείου ενώ κρατάει στην αγκαλιά της ένα κόκκινο μαξιλάρι και κοιτάει τον κρυφό φωτισμό στο ταβάνι.

«Και εμένα κάτι παρόμοιο. Με τη μόνη διαφορά ότι από την ανησυχία της είχε εξαφανίσει τρία σακουλάκια πατατάκια. Απορώ που τα βάζει αυτή η γυναίκα» λεώ και γελάω σιγανά. Έχω χωθεί στην κόκκινη στρογγυλή πολυθρόνα και έχω σταυρώσει τα χέρια μου κοιτώντας την τεράστια φωτογραφία πάνω από τα κεφάλια της Αγάπης και της Μαίρης που καλύπτει τον τοίχο πάνω απο τον καναπέ. Είμαστε όλες μαζί πάνω στη σκηνή την πρώτη ημέρα που δουλέψαμε στο Luna. Ήταν η πρώτη μας παράσταση εκτός του υπογείου.

«Αα σας έδειξα τι έβαλα στο δωμάτιο;» Λέω στα κορίτσια ενώ σηκώνομαι και κατευθύνομαι προς το μικρό δωμάτιο του υπογείου και εκείνες με ακολουθούν. Τα βήματά μου ηχούν στο παρκέ καθώς πρώτα περνάω από τον ενιαίο χώρο στον οποίο κάνουμε πρόβα τις χορογραφίες. Όλος ο απέναντι τοίχος είναι καλυμμένος με καθρέφτες ενώ στο ταβάνι υπάρχουν μεγάλα φώτα, έτσι ώστε ο φωτισμός να είναι ικανοποιητικός όταν τραβάμε κάποιο βιντεάκι. Στρίβω στα αριστερά μου και ανοίγω την πόρτα από το studio. Έρχομαι αντιμέτωπη με το μηχάνημα, στο οποίο η Μαίρη φτιάχνει τις μελωδίες που συνοδεύουν τα τραγούδια μας μαζί με έναν μεγάλο υπολογιστή γραφείου. Στην αριστερή πλευρά μου υπάρχει ένα αρμόνιο και μια κιθάρα. Δεξιά μου βρίσκεται ένας λευκός άνετος καναπές, ενώ λίγο πιο δίπλα υπάρχει ένα επαγγελματικό μικρόφωνο. Στον τοίχο πίσω του βρίσκονται ράφια, στα οποία έχουμε αποθηκεύσει τετράδια με προτάσεις για τραγούδια που επιθυμούμε να κάνουμε cover προσεχώς και ελάχιστες αλλά καλές ιδέες από τραγούδια που ενδέχεται να γράψουμε μελλοντικά. Επίσης έχουμε προσθέσει αρκετά άλμπουμ από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Το δωμάτιο είναι κυρίως λευκό ενώ έχει μωβ κρυφό φωτισμό στο ταβάνι, ένας συνδυασμός χρώματων που μας εμπνέει και τις τρεις όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μουσική.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now