ⓈⓁⒺⒺⓅ

40 15 12
                                    

Βάσια POV

«Κοίτα, δεν είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε. Απλά ελπίζαμε να ήταν παραπάνω. Αλλα αφού δεν...» ο Άρης αφήνει την πρότασή του μισή και μας κοιτάζει χαϊδεύοντας το τατουάζ του.

«Πού είναι το πρόβλημα;» τους κοιτάει η Αγάπη σηκώνοντας το ένα της φρύδι.

«Ο Άρης με τον Νικ θα κοιμηθούν μαζί, μια μόνη της και δύο κορίτσια στο ίδιο δωμάτιο. Ορίστε, το πρόβλημα λύθηκε» εξηγεί και ετοιμάζεται να διαλέξει δωμάτιο.

«Εγώ με αυτόν δεν κοιμάμαι!» Τσιρίζουν ταυτόχρονα και οι δύο και σταυρώνουν τα χέρια τους μπροστά από το στήθος τους, γυρνώντας πλάτη ο ένας στον άλλον, σαν πεντάχρονα αγοράκια.

«Ξέρετε, δε σας ρωτήσαμε» η Μαίρη τους κοιτάει απειλητικά χτυπώντας το πόδι της νευρικά στο πάτωμα. Ως απάντηση όμως παίρνει ένα βλέμμα αποδοκιμασίας και από τους δύο.

«Ούτε 'γω κοιμάμαι με κάποιον από τους δύο» δηλώνει απόλυτη η Αγάπη και κουνάει παχνιδιάρικα τον δείκτη της. Εγώ και η Μαίρη επαναστατήσαμε με τη σειρά μας και σύντομα στον χώρο επικρατούσε χάος.

«Ωραία, ωραία» η Αγάπη ανεβαίνει στον καναπέ και κουνάει τα χέρια της, προσπαθώντας να σταματήσει τη βαβούρα.

«Έχετε δύο επιλογές. Ο ένας θα κοιμηθεί στον γωνιακό καναπέ, ο οποίος όπως βλέπετε είναι πολύ μεγάλος" λέει και δείχνει τον καναπέ στα πόδια της, "και ο άλλος σε ένα υπνοδωμάτιο με μια από εμάς, οκέι;» προτείνει ως λύση και όλοι γνέφουν καταφατικά, κυρίως επειδή θέλουμε όλοι να πέσουμε σιγά σιγά για ύπνο.

Εμείς διαλέγουμε τα δωμάτιά μας, με τη Μαίρη να παίρνει το δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα, την Αγάπη το μεσαίο, και εμένα αυτό δίπλα στο μπάνιο.

Τα αγόρια, όσο εμείς διαλέγαμε δωμάτια, συμφώνησαν να αφήσουν την τύχη να αποφασίσει για τη μοίρα τους. Μόλις μας το ανακοινώνουν, η Αγάπη βγάζει ένα κέρμα από την τσέπη της και ο Άρης διαλέγει κορώνα, ενώ ο Νικ γράμματα. Όποιος από τους δύο κερδίσει θα διαλέξει το υπνοδωμάτιο που θα κοιμηθεί. Προσωπικά νομίζω ότι είμαστε πιο δίκαιες μαζί τους απ' ότι θα έπρεπε.

Η Αγάπη πετάει το μικρό νόμισμα στον αέρα, το οποίο, μετά από μερικές στροφές, πέφτει και το εγκλωβίζει με τις παλάμες της. Μας κοιτάει όλους, έναν προς έναν, προσπαθώντας αποτυχημένα να κάνει τη σκηνή δραματική. Απομακρύνει το ένα της χέρι και βλέπω τον Νικ να πανηγυρίζει.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now