sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ʙɪɢ

85 23 6
                                    

Αγάπη POV

"Αγάπη ξύπναα» ακούω μία γλυκιά φωνή να μου ψιθυρίζει στο αυτί μου.

«Πέντε λεπτά ακόμη μαμά» ίσα ίσα που καταφέρνω να ανοίξω το στόμα μου και γυρνάω στο πλάι παίρνοντας στην αγκαλιά μου ένα φουσκωτό μαλακό μαξιλάρι.

«Αα έγινα και μαμά τώρα» γελάει βραχνιασμένα μια αντρική φωνή και πετάγομαι όρθια αντικρίζοντας τον Άρη.

«Έκανα κάτι που δεν θα έπρεπε χτες το βράδυ;!» Φωνάζω και βλέπω τη Βάσια απέναντι μου να με κοιτάει συνοφρυωμένη.

«Πες μου τι περνάει από το μυαλό σου και θα σε βοηθήσω» ο Άρης έρχεται πιο κοντά μου με αποτέλεσμα να γουρλώσω τα μάτια μου αφού χίλια δύο σενάρια έχουν περάσει από το μυαλό μου, κάνοντας τον Άρη να καταρρεύσει σε ακόμη πιο τρανταχτά γέλια.

«Πλάκα σου κάνωω» λέει και με χτυπάει ελαφρά στο μπράτσο κάνοντας με να αναστενάξω ανακουφισμένη ενώ το κεφάλι μου ξαναπέφτει δυνατά πίσω στο μαξιλάρι.

Έδωσα λίγα δευτερόλεπτα στον εαυτό μου να επεξεργαστεί την κατάσταση και ξανασηκώνομαι απότομα λέγοντας «Πωπω χίλια συγγνώμη, γιατί κοιμηθήκαμε εδώ; Γιατί δεν μας ξυπνήσατε να φύγουμε;» Ενώ καλύπτω το πρόσωπό μου με τα χέρια μου ντροπιασμένη.

Η πόρτα του μπάνιου ανοίγει και συνειδητοποιώ ότι ο Νικ έλειπε από την συζήτηση. Βγαίνει έξω με μία πετσέτα πάνω στους ώμους του φορώντας αποκλειστικά και μόνο την μαύρη φόρμα του, ενώ τα ξανθά μαλλιά του είναι ελαφρώς βρεγμένα. Δύο ερωτήσεις. Γιατί αυτό το παιδί κυκλοφορεί μόνιμα μόνο με το παντελόνι του και γιατί οι εμφανίσεις από αυτό το μπάνιο πρέπει να είναι κάθε φορά τόσο θεαματικές;

«Αα ξυπνήσατε και οι δύο;» Λέει ο Νικ κοιτώντας μία εμένα και μία την Βάσια χαμογελαστός.

«Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε, το θέμα είναι ότι μας έψαχναν οι δικοί μας» η Βάσια απευθύνεται σε μένα ενώ μου δείχνει την οθόνη του κινητού της.

Αρπάζω το τηλέφωνο από τα χέρια της και βλέπω ότι υπήρχαν 10 αναπάντητες κλήσεις, κάνοντας με να ανησυχώ ακόμη περισσότερο.

«Μην ανησυχείς το είδα και τους πήρα πίσω και το μπάλωσα κάπως. Να 'ναι καλά ο κύριος Κώστας» λέει και μου εξηγεί πως μας κάλυψε λέγοντας ότι μας βρήκε κοιμισμένες στο μαγαζί μετά από, όπως υπέθεσε, πολλές ώρες πρόβας. Πρόσθεσε ότι ο λόγος που ήρθε στο μαγαζί τόσο αργά ήταν επειδή ανησύχησε που η Μαίρη δεν είχε εμφανιστεί ακόμη στο σπίτι. Βέβαια ο κ. Κώστας έφαγε λίγο κατσάδιασμα γιατί θα μπορούσε να έχει «ενημερώσει» τους δικούς μας ότι έτσι έγιναν τα πράγματα και ότι δεν μας είχε απαγάγει κάποιος κατά συρροή δολοφόνος.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Où les histoires vivent. Découvrez maintenant