ᴡᴇʟᴄᴏᴍᴇ ᴛᴏ ᴍʏ ʜᴏᴜsᴇ

61 16 20
                                    

Αγάπη POV

«Νικ φέρε λίγο το αλεύρι» η Μαίρη φωνάζει στον Νικ ενώ ρίχνει δύο αυγά στο μίγμα που ανακατεύω για τις τηγανήτες. Το πρωί μόλις ξυπνήσαμε, προς μεγάλη μας έκπληξη, ανακαλύψαμε ότι το ψυγείο και τα ντουλάπια ήταν γεμάτα με τα βασικά τρόφιμα. Έτσι αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μόνοι μας πρωινό, αντί να φάμε κάπου έξω.

Ο Νικ ανοίγει την τρόφοθηκη και φέρνει γρήγορα το αλεύρι δίπλα στη Μαίρη. Ο καημένος προσπαθεί πολύ για να την κάνει να τον συμπαθήσει, αφού οι σχέσεις τους δεν ξεκίνησαν και ιδιαίτερα καλά.

«Φέρε μου να το ανοίξω». Η Μαίρη προσπαθεί ματαια να πάρει το αλεύρι από τα χέρια του Νικ.

«Θα σου το ανοίξω εγώ, δε χρειάζεται» λέει ο Νικ με το χαμόγελο να φτάνει μέχρι τα αυτιά του. Βάζει τα χέρια του δεξιά και αριστερά από τη συσκευασία και τη σκίζει με μια απότομη κίνηση. Για κακή του τύχη όμως, το χαρτί σκίστηκε περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε. Πάνω στη σύγχυσή του, όπως προσπαθούσε να κλείσει τη σχισμή με τα χέρια του, σπρώχνει το αλεύρι, το οποίο καταλήγει όλο πάνω στη Μαίρη.

Αυτομάτως η Βάσια με τον Άρη κοιτούν με γουρλωμένα μάτια τον φίλο τους, διακόπτοντας προσωρινά τη συζήτησή τους, ενώ εγώ του κάνω νόημα να τρέξει γρήγορα έξω από την πολυκατοικία. Εκείνος, ωστόσο, έχει παγώσει στη θέση του κοιτώντας τη Μαίρη στα μάτια.

«Εε ε-έχουμε ακόμη ένα αλεύρ-» ψελλίζει ο Νικ πριν η Μαίρη αρχίσει να ουρλιάζει.

«Γαμώτο πραγματικά ποσό χαζός μπορεί να είσαι;!» λέει, πλέον έξω φρενών.

«Ν-Ναι» ψιθυρίζει και σκύβει το κεφάλι του. Εμείς ξεσπάμε στα γέλια, αφού πλέον δεν μπορούμε να κρατηθούμε άλλο. Τι τις θέλει και αυτός τις καλές τις πράξεις; Αφού δεν του βγαίνουν.

Η Μαίρη αγανακτισμένη, φεύγει με γρήγορους βηματισμούς προς το μπάνιο γα να βγάλει το αλεύρι από πάνω της.

«Θα μαζέψω εγώ» λέει ο Νικ και όλοι απλά γνέφουμε καταφατικά. Πάω να πάρω μόνη μου το αλεύρι και, αφού το μίγμα είνα έτοιμο, το δίνω στη Βάσια για να το βάλει στο τηγάνι. Βάζει λίγο βούτυρο και, όταν είναι έτοιμη να ρίξει ένα φλιτζάνι από το μίγμα, ο Άρης τη σταματάει.

«Θα το κάνω εγώ. Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα εσείς εδώ πέρα» της λέει με ένα χαμόγελο και παίρνει το φλιτζάνι από τα χέρια της.

«Θα το κάνεις όπως το έκανε ο Νικ ή εσύ ξέρεις;» Αστειεύεται η Βάσια και τον κοιτάει παιχνιδιάρικα.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα