ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʏᴏᴜɴɢ

71 13 12
                                    


Αγάπη POV

«Και θα πας στο σπίτι κάποιου που έχεις συναντήσει μία φορά;! Απαπα εγώ δε σ' αφήνω» λέει ο Νικ και πίνει μία γουλιά από τη γρανίτα του με γεύση φράουλα.

«Ούτε εγώ» κοιτάζει ο Άρης στιγμιαία προς τη πλευρά μου με ένα βλοσυρό ύφος κάνοντας τη Βάσια και εμένα να ξεσπάσουμε σε γέλια.

«Ξέρετε ότι κάπως έτσι σας γνωρίσαμε και εσάς, έτσι;» Η Βάσια απευθύνεται στα δυο αγόρια γελώντας, εκφράζοντας αυτό ακριβώς που περνούσε από το μυαλό μου. Ο Άρης ακόμη σκεπτικός και αγχωμένος έκανε κρακ τα δάχτυλά του.

«Πέρα από αυτό δε μου είπε "Αα γεια σου θες να έρθεις στο σπίτι του κολλητού μου". Μου το πρότεινε επειδή έσωσα τον μικρό αδερφό αυτού του κολλητού και αφού πιάσαμε κουβέντα» λέω προσπαθώντας μάταια να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν ήταν παράλογο. Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι είναι ακόμη πιο παράλογο από το να πάμε στο ξενοδοχείο του Άρη την πρώτη φορά που τον «συναντήσαμε» από κοντά.

«Εγώ πάντως όταν θα ψάχνει η αστυνομία να βρει το πτώμα σου, θα είμαι σε αυτή ακριβώς την παραλία και θα κάνω ηλιοθεραπεία» η Μαίρη πεισμωμένη καλύπτει το πρόσωπό της με ένα καπέλο από τον ήλιο που σιγά σιγά δύει.

«Κοίτα τα μωρέ πως ανησυχούν» ενώνω τις παλάμες μου φέρνοντας το κεφάλι μου ελαφρώς στα πλάγια, συγκινημένη από το πόσο με νοιάζονται.

«WHO LET THE DOGS OUT WHO WHO» το κινητό μου χτυπάει κάνοντας τα βλέμματα όλων να στραφούν πάνω μου και εμένα να βγάλω μία περίεργη και σύντομη τσιρίδα.

«Πρέπει στα αλήθεια να αλλάξω αυτό το ringtone» μουρμουράω και παίρνω τη συσκευή στα χέρια μου. Στην οθόνη του κινητού μου εμφανίζεται το όνομα «Theo» γεγονός που με κάνει να γελάσω αφού μοιάζει πολύ περισσότερο με τη λέξη «Θεός». Οι γονείς του πάντως έκαναν πολύ σωστή επιλογή στο όνομα. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω στα ελληνικά.

«Ναι;» Σηκώνω το τηλέφωνο ξαφνιασμένη. Τι μπορεί να θέλει;

«Γεια σου Αγάπη. Εμμ.. Για το βράδυ υπάρχει ένα πρόβλημα» η φωνή του μέσω του ακουστικού ακούγεται ακόμη βαθύτερη απ' ότι στην πραγματικότητα.

«Δηλαδή;» ρωτάω και περπατάω κάνοντας κύκλους γύρω από την παρέα.

«Απλά, μετά από όλο αυτό που έγινε σήμερα με τον αδερφό του, ο Τζέλης μας το ακύρωσε» ο Τεό ξεφυσάει από την άλλη άκρη του τηλεφώνου.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now