Ⓑⓐⓓ Ⓛⓘⓐⓡ

73 20 6
                                    

Βάσια POV

«Τι έγινε;» Τελικά ρωτάει ο Άρης αφού εγώ δεν προθυμοποιούμαι να μιλήσω πρώτη.

Μετά από αυτό που μου είπε δεν γίνεται να το κρατήσω μέσα μου πρέπει να το ξεκαθαρίσω. «Κοίτα η Νάντια είναι φίλη μου και δεν μπορώ να της κάνω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλούσες τόσο άσχημα για αυτή χτες από την στιγμή που σας δένει κάτι παραπάνω. Από την συμπεριφορά σου απέναντι μου καταλαβαίνω ότι δεν το βλέπεις εντελώς φιλικά και δεν πρόκειται να είμαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση κανενός» λέω και κοιτάω εκνευρισμένη το πάτωμα σφίγγοντας τα δόντια μου.

Τι περίμενα δηλαδή; Ότι θα μου χαμογελούσε τόσο πολύ η τύχη ώστε να μου στείλει αυτό τον κούκλο; Φυσικά και όχι. Κοιτάω μία την Αγάπη, η οποία πλέον έχει καταλάβει για τι πρόκειται αλλά για κάποιο περίεργο λόγο εξακολουθεί να με κοιτά παραξενεμένη.

«Εε;» αναφωνεί ο Άρης και στρέφω το κεφάλι μου προς την πλευρά του, ο οποίος φαίνεται να μην έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται.

«Αφού τα έχεις με την Νάντια εδώ και μία βδομάδα γιατί κάνεις τον ανήξερο;» Τον κοιτάω και νιώθω ακόμη πιο πληγωμένη που έχει σκοπό να συνεχίσει αυτό του το ψέμα. Μπορεί η Νάντια να έχει χίλια στραβά αλλά δεν παύει να είναι φίλη μου. Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου μαζί της, παρόλο που δεν είναι μία από τις καλύτερες για ένα άτομο που μόλις γνώρισα.

«Τι έκανα εγώ;» Τα χείλη του σχηματίζουν μία καμπύλη και είναι έτοιμος να γελάσει καθώς καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία παρεξήγηση.

«Πες μου ότι την πίστεψες» μου τραβάει η Αγάπη την προσοχή ενώ με κοιτάει μέσα στα μάτια. Και τότε το καταλαβαίνω.

«Έγινε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ξέρω περισσότερες λεπτόμερειες εκτός από ένα πωπω συγγνώμη που είσαι έτοιμη να πεις;» Με κοιτάει ο Άρης με μία κωμική διάθεση ενώ έχει στραβώσει το χαμογελό του κάνοντάς τον για ακόμη μία φορά γοητευτικό.

Γελάω με τις τελευταίες του λέξεις και του εξηγώ τι μας είπε η Νάντια προηγουμένως στο παγοδρόμιο ενώ εκείνος έχει πιάσει το μέτωπό του παίρνοντας βαθιές αναπνοές μόλις του έχω εξηγήσει πλήρως την κατάσταση.

«Δεν περίμενα να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο. Είχα καταλάβει ότι δεν είναι στα καλά της αλλά όχι και έτσι» λέει και μας κοιτάει ελαφρά απελπισμένος.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now