ⒺⓊⓅⒽⓄⓇⒾⒶ

63 16 11
                                    

Βάσια POV

«Ναι είχα και 'γω κάποτε μια χελώνα αλλά...» ακούω τους άλλους να συζητούν αλλά εγώ με τον Άρη παραμένουμε σιωπηλοί.

Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τα αστέρια. Πόσο μακριά αλλά ποσό φωτεινά είναι ταυτόχρονα. Κάθε ένα ξεχωριστό, αλλά όλα τους τόσο όμορφα.

«Βάσια» ο Άρης, που ειναι ξαπλωμένος δίπλα μου, ψιθυρίζει στο αυτί μου.

«Ναι;» Στρίβω το κεφάλι μου προς το μέρος του, ακόμη απορροφημένη στις σκέψεις μου.

Εκείνος τώρα στηρίζεται στον αγκώνα του και πλησιάζει το πρόσωπό μου αργά κοιτώντας με στα μάτια. Η ανάσα μου κόβεται όταν αντικρίζω τα σχεδόν πράσινα δικά του.

Ένα γλυκό χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό του. Μετά από μια μικρή παύση σκύβει και φιλάει τη γωνία των χειλιών μου για μια, δυστυχώς, σύντομη στιγμή. Όταν απομακρύνεται από κοντά μου, στρέφω το βλέμμα μου πάνω του, το οποίο είναι γεμάτο έκπληξη, και αυτός χαμογελάει για ακόμη μια φορά.

Γρήγορα επιστρέφει στην αρχική του θέση και συνεχίζει να χαζεύει τον ουρανό σα να μη συνέβη απολύτως τίποτα.

Τα δάχτυλά μου πηγαίνουν αυτόματα στο σημείο όπου ήταν μέχρι πριν από λίγο τα απαλά του χείλη και συνεχίζω να κοιτάω και 'γω τα αστέρια με την καρδιά μου να χτυπάει γρήγορα και το μυαλό μου να ξαναπαίζει αυτή την μαγική σκηνή.

[...]

«Εδώ δεν ήρθατε ούτε για να περάσετε την ώρα σας αλλά ούτε για διακοπές στην Αμερική» λέει ο Τσαρλς, ο ψηλός νέος άντρας μπροστά μας στα αγγλικά με έναν επιθετικό τόνο.

«Βέβαια, όσοι καταφέρετε να περάσετε όλες τις δοκιμασίες θα επιβραβευθείτε. Για να φτάσετε όμως εκεί» λέει κι σηκώνει το χέρι του ψηλά παρομοιάζοντας το επίπεδο στο οποίο πρέπει αν φτάσουμε, «πρέπει να στάξετε αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Κυριολεκτικά» συνεχίζει κοιτώντας μας όλους έναν προς έναν εξονυχιστικά.

Όλοι ξαφνιασμένοι με την απαιτητικότητα του άντρα, δεν μπορούμε παρά να κουνήσουμε καταφατικά το κεφάλι μας.

«Αρχικά θέλω να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια τις ικανότητές σας, γι' αυτό θα μου παρουσιάσετε το κομμάτι και τη χορογραφία με τα οποία καταφέρατε να φτάσετε εδώ. Έχετε ένα μισάωρο για πρόβα» λέει ψυχρά και φεύγει, ενώ άλλοι υπάλληλοι της εταιρείας κατευθύνουν κάθε γκρουπ σε ξεχωριστά δωμάτια . Είναι ένα μεγάλο, απλό κτίριο το οποίο είναι καθαρά φτιαγμένο για ακριβώς ότι μας έστειλαν. Προπόνηση.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now