Voorwoord

1.1K 70 28
                                    

Hoi lezer!

Voordat ik dit boek begin heb ik nog wel wat te zeggen. Dit boek is het allereerste boek dat ik hier ooit online heb geplaatst. Nog voor Room 301. Het heette eerst I am the Werewolf en zoals de oude titel al zegt, dit is een weerwolf verhaal. Maak je geen zorgen, het is geen standaard weerwolf verhaal.

Ik zat er al best wel lang aan te denken om dit verhaal eens opnieuw te schrijven. Het was ooit bedoelt als kortverhaal met iets van 10 hoofdstukken. Ik weet nog niet hoe dat zal zijn met de nieuwe versie, dat zien we dan wel. 

Dit is een beetje een dare met mezelf (dat doe ik wel vaker) en deze keer is het een weerwolf-verhaal schrijven, maar dan op mijn manier. Ik wil weinig cliche dingen in dit genre gebruiken, dat houdt in geen Alpha-relaties, geen he's my mate-shizzle en geen rogue dingen. Ik heb er niets tegen als je dit wel leuk vind of schrijft, het is zeker niet mijn bedoeling mensen te kwetsen, ik wil graag kijken wat ik kan doen, zonder deze veel-gebruikte concepten. (Please, don't hate me.)

Er is veel verandert sinds ik begon met schrijven hier, zo'n drie/vier jaar geleden. Ik ben verandert en beter geworden in schrijven. Ik hoop dat ik je niet teleurstel en dat zelfs degenen die niet van weerwolfboeken houden (ik val daar ook onder. :P ) dit toch misschien leuk vinden. 

Greetz,

Maylene


PS: Als er reacties staan van vet lang geleden, dat kan kloppen. Dit is hetzelfde boek als eerst, maar dan beter.

AvondroodWhere stories live. Discover now