Deel 57

1.7K 108 4
                                    

Perspectief Sofia:
"Jaha" "nee wtf" "alleen ik" "ieuw" "WAT?!" "Oppkkre tfoe", en boos gooide ik mijn telefoon op het bed. Ik heb dus iemand ingehuurd die Safae voor mij gaat bespioneren, ik lijk echt hopeloos weet ik, maar wat zij mij heeft aangedaan kan gewoon niet. Ik WAS haar beste vriendin. Een echte vriendin. Wij WAREN gewoon twee handen op één buik, maarja tijden veranderen. Allemaal door die slet Yasmine.

Ik deed een strakke zwart jurkje aan met lange mouwen aan , vervolgens deed ik mijn laarsjes aan, en stijlde mijn haren die ik vervolgens aan de onderkant krulde. Ik deed een donkerrode lippenstift op van Mac op. Wat ik allemaal mistte in de tijden dat ik een ghimaar droeg wtf dacht ik. Ik had een afspraak bij Amani, de vrouw die mij helpt Safae's leven te verpesten.

...
"Ze zal heel erg last krijgen van haar buik, zo erg dat ze zou wensen dat ze nooit zwanger was geweest.." ik knikte en luisterde aandachtig naar wat Amani mij vertelde.
"Dus als ik het goed begrijp gaat ze een vreselijke maand tegenmoet, maar het wordt geen miskraam?"
"Nee geen miskraam, want je kan haar leven ook verpesten door later wat met haar kinderen te flikken"
"Aahh zo"

"Oke Sofia nu gaan we verder met jou volgende plan die ik al heb uitgewerkt"
"Vertel eens" vroeg ik aandachtig.
"Ik kan ervoor zorgen dat Safae haar man niet meer gaat vertrouwen, en dat ze bij alles overdreven gaat denken totdat ze hem echt gaat haten, en als we geluk hebben ze uit elkaar gaan"
"Perfect Amani hoe kan ik je ooit bedanken"
"Door gewoon mijn portomonee te vullen lol" we lachtte allebei om haar opmerking, en ik gaf haar een kus en verliet het huis.

"Ach arm kindje wat ga je een zwaar leventje tegenmoet"
Ik rolde lachend met mijn ogen, en liep naar mijn auto, net dat ik de hoek om wou zag ik Yasmine lopen.
Gadverdamme dacht ik bij mezelf.
Met haar ben ik ook nog niet klaar, maar zij gaat pas zien nadat ik klaar ben met die andere shitan.

Fermenté Where stories live. Discover now