Deel 82

1.6K 113 9
                                    

Perspectief Safouane:
Ik duwde een kech van me af, en liep de deur uit. Ik mis mijn broertje man. Ik weet dat Saiffedine nooit had gewild dat ik dit zou doen, maar wie aan hem zit zit aan mij. En nu denk je vast maar het was toch al goed. Nou? Nee.

Sara zwanger maken was een grote fout. Een hele grote. Het pas perongeluk tfoe, en nu zit ik vast met een zwangere vrouw. Ik ga je eerlijk zeggen ik wou het goedmaken met hun allemaal, en trouwde met Sara uit liefde, maar met de tijd begon mijn haat jegens hun weer te stijgen. Ik ga haar sowieso geen abortus laten plegen. Ik bedoel wat heeft dat kind misdaan.

Ik pakte een sigaret, en stak m op. Dat heb ik ook lang niet meer gedaan pff. Mocht zehma niet van Sara de slet. Ik luisterde met mijn domme hoofd nog. Eigenlijk heeft Sara niks misdaan het was allemaal schuld van Safa, maartoch.  Ik weet nu echt niet wat ik met mijn leven aan moet.

Ik liep naar mijn auto, en stapte in. Ik gooide mijn sigaret uit het raam, en reed met volle gas richting mijn huis. Ik hoop dat ze thuis is. Dan doet het meer pijn voor haar.

Ik kwam aan, en parkeerde mijn auto in de garage, en liep naar binnen. Ik trof haar slapend aan op de bank. De plek waar ze lag was nat door de tranen. Ik zag dat er af en toe nog een traan naar beneden gleed..
ik deed haar dekentje goed, en liep naar boven.

Ik pakte een koffer, en gooide met al mijn woede al mijn kleren in mijn koffer.
"W..wat doe je" hoorde ik een bange stem achter mij zeggen.  Ik negeerde het, want ik heb een zwakte voor haar, en die mag ik niet tonen. Ze liep op me af, en trok mijn koffer weg. "WAT DOE JE VRAAG IK TOCH"

Ik stond op, en pakte haar gezicht tussen mijn handen. "IK KAN DIT NIET SARA IK KAN DIT NIET IK KAN NIET AANZIEN HOE JULLIE VAN JULLIE LEVENS GENIETEN EN MIJN OUDERS KAPOT GAAN AAN HET FEIT DAT HUN ZOON IS VERMOORD MIJJ FUCKING BROERTJE IS VERMOORD SARA IK HOU VAN JE WOLLAH IK HOU ZIELSVEEL VAN JE MAAR IK WORD TEGENGEHOUDEN DOOR MIJN VERSTAND IK KAN DIT NIET MEER LANGER IK LAAT JULLIE MET RUST MAAR IK KAN NIET TUSSEN JULLIE LEVEN SARA" en de tranen stroomde over mijn wangen.

Fermenté Where stories live. Discover now