Deel 80

1.7K 111 12
                                    

Perspectief Sara:
Ik werd wakker door een misselijk gevoel.
Ik keek naast me, en zag mijn Safouane vredig slapen. Ik stapte voorzichtig uit bed, en rende naar de wc waar alles naar boven kwam.
Ik hoorde voetstappen, en zag Safouane via mijn ooghoek droog naar de woonkamer lopen. Hij is vast water gaan halen. Ik spoelde mijn mond, en liep zwakjes naar de keuken waar ik hem aantrof.

"WTF IS JOU PROBLEEM" schreeuwde ik.
Hij keek me niet begrijpend aan.
"JE LOOPT LANGS DE FK WC IK GA DAAR HALF DOOD VERVOLGENS BEN JE JEZELF AAN HET SNAPPEN IK DE KEUKEN HOE JE EEN FK AARDBEI AAN HET ETEN BENT SERIEUS SAFOUANE SERIEUS?!"
"TENEERS WAT MOET IK DOEN ALS JIJ AAN HET KOTSEN BENT IK KAN HET TOCH NIET STOPPEN EN TEN TWEEDE DIT IS DE LAATSTE KEER DAT JE ZO TEGEN MIJ SCHREEUWT WIE DENK JE WEL NIET DAT JE BENT A SLET"

Wacht wacht. SLET?! Noemde hij me nou een SLET?! Ik liep naar hem toe, en voor ik het wist belandde mijn vuist op zijn wang. Ja ja vuist, niet iedereen gebruikt slappe platte hand, nee broer we gaan gewoon voor die vuist.

Hij keek me geschrokken aan, maar dat veranderde al snel in een woedende blik.
Hij liep boos op me af, en duwde me naar de grond. Net dat hij zijn hand ophief om mij te slaan ging de bel. Hij maakte met zijn vinger een beweging langs zijn keel. Van ik ga je vermoorden als je iets zegt. Wesh denkt hij ik ben bang voor hem? Ff serieus is toch zijn schuld hoh, vroeg ik hem wat verkeerds? Nee.

Ik stond op, en streek mijn jurkje recht.
Ik hoorde twee vrolijke meisjesstemmen op de gang. Yasmine en Safae mijn redders in nood.
Ze kwamen naar binnen, en gaven me allebei een dikke knuffel. Ik gaf een snelle blik aan die hond, en zag dat zijn blik was gevestigd op Safae's achterste. Een steek van jaloezie ging door mijn hart, en mijn ogen begonnen te prikken. Hij zag dat ik hem zag, en hij liep snel naar boven. Wat is er toch met hem..

"Dusss kind hoe is het leven" vroeg Safae me lachend. Ik antwoordde met een droge ja. Ik ben niet boos op haar ofzo, maar op die andere flikker. "Sara er is iets aan de hand met je ik zie het en als je nu gaat zeggen dat het niet zo is dan lieg je want ik ken je langer dan vandaag" zei Safae aan één stuk door. Als ik het vertel dan vermoord hij me. Ach fk hem.

Ik vertelde ze alles van A tot Z, en ze keken me beide met open mond aan. "OMG DAT MEEN JE NIET?!" Schreeuwde ze tegelijk.
"Wacht wacht" zei Yasmine boos. "Yasmine wat ga je doen?" "Ismael bellen en zeggen dat die hond zich als een flikker gedraagd tegen zijn nichtje" zei ze boos. "Neenee hoeft echt niet" "jawel Sara" shit Ismael vermood hem niemand mag zitten aan zijn familie. Voor als jullie het vergeten waren ik ben het nichtje van Safae en Ismael.

Perspectief Ismael:
R.I.P Saffouane.

Fermenté Where stories live. Discover now