Deel 64

1.8K 107 5
                                    

Perspectief Safae:
"Wat ben jij liefff"
"En wat ben jij moooiiii" zei ik met een babystem.
En ik kneep in mijn baby'tes hun wangetjes.
Ik kan dus echt niet afblijven van ze.
Ik vind zo grappig dat wanneer baby's net geboren zijn allemaal zo hetzelfde gezichtje hebben.

Mijn babybelly begon al aardig weer plat te worden. Ik ga de tijden met een dikke buik echt missen. Mo probeert de heledag te voetballen met Yassine. Bro komt net uit me baarmoeder deze denkt is nu al Ronaldo. En dan kijkt ie verbaasd dat ie nog niks kan, en dan probeer ik hem duidelijk te maken dat yassine nog niet eens kan lopen. Maarja.

Het was tijd om mijn baby'tjes in bad te stoppen, en Mo wou mee. Hij deed gelijk zijn shirt uit, want ik weet dat hij weer als gehandicap gaat spetteren om zich heen.

Ik liep de babybadkamer in, die helemaal vol zat met zwitsal. Overal waar je keek zag je zwitsal. Ik ben gewoon verliefd op die geur.

...
"High five je bent dus toch wel ergens nuttig voor" en keek trots naar mijn mannetje.
"Jaa prinses ga maar rusten ik kleed ze aan"
"Ik heb hun kleertjes al klaargelegd op die aankleedkussen" hij knikte, en liep weg met mijn pinsje en prinsesje gedragen door een koning😍.

Ik was echt moe dus besloot ik te gaan slapen.
Ik deed een dikke warme pyjama aan, en mijn haar liet ik lekker los hangen. Ik hou er echt van sinds het helemaal stijl is.

Mo kwam de kamer binnenlopen met mijn twee toeties gewikkeld in een warm dekentje, en hij legde ze in het midden van het bed.
Hijzelf kwam ernaast liggen, en kustte mijn voorhoofd. "Je maakt me echt gelukkig prinses" ik keek verlegen weg, en hij sloeg zijn armen over ons alle drie heen.
Als de gelukkigste vrouw op de wereld viel ik in een heerlijke slaap.

Fermenté Where stories live. Discover now